• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlak burcu kocam ! Çok zor bi insan...

benim eşimde oglak :)
ben ömrü hayatımda böyle inat birini görmedim...ve çokta sabırlı....bende tam tersi hiç inat etmeyen ve sabırsız biriyım
yani şunu ögrenıyoruz onlara birşey yaptırmak istersek sakince ve mantıklı yonlerıyle ıkna etmemiz lazım aksi halde mantıklarına uymayan birseyi kabul etmiyorlar...
ve birde sinirlendikleri an agzından çıkanları kulakları duymaz işte bu kadar sinir bozucular
ama işte Allah sabrını verıyor demekki bunun karsılıgında onlarda size tüm sadakatiyle baglanıyorlar ve dürüstler
ve sonucu ne olursa olsun size asla yalan söylemezler
(her burcun kendıne gore olumlu ve olumsuz yonlerının var oldugunu dusunursek onlarla yaşanılabilir :) )

evet aynenn benimkide öyle:52::52: sinirlenince karsındaki karısıymıs sevgilisiymiş hayatının aşkıyımıs bunları hepsi bir anda yok oluyor azında ne cıkıtıgını kendi bıle duymuyor .. hatta bi arkadaşda yazmış dışarda biyerde tartışsak oracıkta bırakıp gıdıveriyor valla hıc umurunda olmuyor... normalde olsa basına bı ıs gelcek dıye gozunden sakınır ... bi kez tartıstık beni evde bıraktı dısarı cıktı 5 dk sonra semtın elektırıgı gıttı kosa kosa geldı canım kocamm hem kızar ama hem kıyamaz ....ıstedıklerını ben yaparım lı ben yapcamlı soylersen kesınlıkle kabul etmez ama soyle bısey dusundum soyle yapsak daha ıyı olcak sence... dıye onun fıkırını sorarsan ozman bılkı o iş olur... ama yınede sinirli oldukları zamanlar hariç oglak bır kocam oldugu için şanslı oldugumu düşünüyorum cunku benim kocamm zor ama bana bir okdar bağlı ve romantikk kocammm :nazar::nazar::nazar: ve ben onu çok seviyorumm :nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Ya korkutmayın beni kızlar.15 Ocakta oğlum olacak.(Sezeryan)Burcu da Oğlak olacak tabii ki.Ben oğlakları idealist bildiğim için seviniyordum.Ne yapsam acaba biraz daha beklesem ve Kova mı olsa:))))

iki yıldır oğlakla konuşuyorum
hı hı de geç
en güzel çözüm

zaaflarını da çok iyi biliyorum, canını yakma istersen öneri verebilirim ama motto her daim savaşma seviş : )))

Haha aynen benim oğlak burcu nişanlım. Dağınık,alışverişide çok sever.Bir derdimi anlatayım haksız yanım varsa pat pat söyler o yüzden çok kızarım bir kere de benim yanımda ol diye:)
Ama oğlak burcu için iyi şeylerde yazıyor evine sadık güvenilir falan diye...İnşallah öyledir:)

İKİZLER burcu erkeklerinden bıkmış tükenmiş biri olarak bundan sonra OĞLAK sevgili istiyorum diyordum çünkü sevdiği zaman çok SADIK olurmuş oğlaklar ama yazdıklarınızdan sonra azcık korktum :)

Benim esim de oglak. Internetten gordugum kadariyla da tipik bir oglak burcu. Ilk sayfayi okudum, hemen esimden bahsetmek istedim, sonra diger sayfalari da okuyacagim.

Esim cimridir aslinda, geliri fena degil ama yine de kendine ucuz giysiler alir, restorantta ucuz olan yemekleri secer alir, kolay kolay para harcamaz. Ama elektroniklere oyle duskundur ki, nerdeyse her ay bir sey alir. Uzerinde dogru duzgun kiyafeti yok, ama 13 tane bilgisayari ve 4 tane kullanmadigi ama guzel telefonu var. Pek duzenli de degildir, ama bu elektroniklerin kablolari ayri ayri duzgunce katlar, kutularina koyar. Kahve icmeyi sever, kahve keyfi icin en guzel lezzetli kahvesi olan cafeye gider, gazetesini alir, degmeyin keyfine. Kahvenin ucreti de ates pahasi ama bu ona hic bana misin demez. Yani cimri midir degil midir bilemedim.

Acayip bir is hirsi var, tatillerde calismayi ozler, calisinca mutlu olur. Isi herseyden onemlidir, yemekten, cinsel birliktelikten, herseyden, tabi benim ve cocuklar disinda.

Sevdigini belli etmez demis bazi bayanlar. Benim esim de etmez. Sevdigini soyler her gun hatta bir kac kez, ama soylemekle olmaz, gormem de lazim. Oyle romantikligi yoktur. Dogum gunumu unutmaz ama onceden hazirlanayim, rezervasyon yapip romantik yemek yiyeyim falan yoktur. Sabah kalkar, dogum gunumu kutlar, ne istersin alayim der. Gun icinde alir bir seyler. Ben de istiyorum ki onceden hazirlansin, hediye alacaksa supriz yapsin.

Ailesine cok baglidir. Bana ve cocuklarindan baskasi yoktur desem yeridir. Hic kayinvalide, kayinpeder derdim olmadi, cunku onlar bile bizden sonra gelir. Annesi icin uzucu olmali.

Arkadas ortaminda cok canlidir, konuskandir, sohbet etmeyi sever. Onlar gelmisse bize cok misafirperverdir, dolapta ne var ne yok cikarir onlerine.

Yemege cok duskundur. Ac duramaz hic. Bazen sehirler arasi yola cikariz, olmayacak zamanda yemek yiyecegi tutar. Ilk gordugumuz yerde yemek yer. Acliga gelemiyor.

Duygularini kolay belli etmez, konuskandir ama icindekini oldugu gibi dokmez. Derdini oldugu gibi paylasmaz. Ya yuzeysel bahseder, ya hic soylemez. Yani onu anlamak zordur ama yillar gecince tabi ogrendim yuz seklinden, hareketlerinden ne hissettigini.

Daha cok anlatabilirim ama aklima ilk bunlar geldi. Kisisellestirdigim seyler olabilir yazdiklarim icinde ama oglaklar zordur bence de ama seytan tuyu var onlarda, sevdiriyorlar kendilerini :16:

Burçlarla alakası yoktur yaa... Yoksa ben ikizler kocamla ne yapardım :nazar:

Burçlarla alakası yoktur yaa... Yoksa ben ikizler kocamla ne yapardım :nazar:

Canım senin burcun ne? İKİZLER erkekleri ciddi anlamda olağanüstü dengesiz kararsız oluyorlar.Ve sadık kalamıyorlar :( Hepsi aynı değildir tabi ama 3 tanesi öyleydi valla ister istemez ön yargı oluştu bende.Güzel karakterli olanları da varmış demek :)

Benim esim de oglak. Internetten gordugum kadariyla da tipik bir oglak burcu. Ilk sayfayi okudum, hemen esimden bahsetmek istedim, sonra diger sayfalari da okuyacagim.

Esim cimridir aslinda, geliri fena degil ama yine de kendine ucuz giysiler alir, restorantta ucuz olan yemekleri secer alir, kolay kolay para harcamaz. Ama elektroniklere oyle duskundur ki, nerdeyse her ay bir sey alir. Uzerinde dogru duzgun kiyafeti yok, ama 13 tane bilgisayari ve 4 tane kullanmadigi ama guzel telefonu var. Pek duzenli de degildir, ama bu elektroniklerin kablolari ayri ayri duzgunce katlar, kutularina koyar. Kahve icmeyi sever, kahve keyfi icin en guzel lezzetli kahvesi olan cafeye gider, gazetesini alir, degmeyin keyfine. Kahvenin ucreti de ates pahasi ama bu ona hic bana misin demez. Yani cimri midir degil midir bilemedim.

Acayip bir is hirsi var, tatillerde calismayi ozler, calisinca mutlu olur. Isi herseyden onemlidir, yemekten, cinsel birliktelikten, herseyden, tabi benim ve cocuklar disinda.

Sevdigini belli etmez demis bazi bayanlar. Benim esim de etmez. Sevdigini soyler her gun hatta bir kac kez, ama soylemekle olmaz, gormem de lazim. Oyle romantikligi yoktur. Dogum gunumu unutmaz ama onceden hazirlanayim, rezervasyon yapip romantik yemek yiyeyim falan yoktur. Sabah kalkar, dogum gunumu kutlar, ne istersin alayim der. Gun icinde alir bir seyler. Ben de istiyorum ki onceden hazirlansin, hediye alacaksa supriz yapsin.

Ailesine cok baglidir. Bana ve cocuklarindan baskasi yoktur desem yeridir. Hic kayinvalide, kayinpeder derdim olmadi, cunku onlar bile bizden sonra gelir. Annesi icin uzucu olmali.

Arkadas ortaminda cok canlidir, konuskandir, sohbet etmeyi sever. Onlar gelmisse bize cok misafirperverdir, dolapta ne var ne yok cikarir onlerine.

Yemege cok duskundur. Ac duramaz hic. Bazen sehirler arasi yola cikariz, olmayacak zamanda yemek yiyecegi tutar. Ilk gordugumuz yerde yemek yer. Acliga gelemiyor.

Duygularini kolay belli etmez, konuskandir ama icindekini oldugu gibi dokmez. Derdini oldugu gibi paylasmaz. Ya yuzeysel bahseder, ya hic soylemez. Yani onu anlamak zordur ama yillar gecince tabi ogrendim yuz seklinden, hareketlerinden ne hissettigini.

Daha cok anlatabilirim ama aklima ilk bunlar geldi. Kisisellestirdigim seyler olabilir yazdiklarim icinde ama oglaklar zordur bence de ama seytan tuyu var onlarda, sevdiriyorlar kendilerini :16:

Ne kadarda doğru ! bı çok özelliği benım koca :)acayip alışveriş meraklısı cebınde 100 lirasıda olsa bi kıyafet begendıyse hemen alır.gardolapları almıyor artık kıyafetlerini.banada alıyor çok işin kötü yani kendı zevkine göre alıyor çok erkeksi :) giymeyincede kırılıyor :)
hep nazlanmak istiyor.sevdiğini söylüyor ama dediğiniz gibi hep lafta.sürpriz yapacaksa bile duramaz kaç gün öncesınden söyler.romantıklık sıfır.ben güzel romantık şeyler yapsam kahkahalarla güler komik geliyor heralde gıcığa.
zor bi insan gerçekten.

Burçlara körü körüe inanmam ama insanları etkilediğinide düşünüyorum açıkcası :)

Ben aslan burcuyum rumuzumdada belli olduğu gibi ama sevgilim oğlak.Bazen çok ters düşüyoruz ve kavga ediyoruz.Dediğim dedik,tek doğru onunki,umursamaz,rahat,duygularını herzaman göstermez ama bazen suprizler yapar yeri geldiğinde tam bi romantik olur ,alışveriş çok sever,insan seçmez herkesle muhabbet kurar arkadaş olur ama dostluğunu kimseye vermez 1 yada 2 kişidir sadece,sürekli iş düşünür şuan öğrenci olmasına rağmen sürekli kafa yorar nasıl bi iş kurabilirim diye.sadıktır,güvenilirdir,iyi kalplidir herkese yardım eli uzatmaya çalışır.

Sinirlenince gözü hiç birşey görmez ve sakinleşene kadar asla aramaz sen arasan bile dönmez.Sakinleşincede hiçbirşey yokmuş gibi devam eder ve asla o konuyu açtırmaz.Tartışmalarda üstüne gitmeye devam edersen daha çok kaçmaya başlar.

Bende inatçıyımdır ama bendende fazla inatçı.Birşey inada bindimi çok zor bırakır.Bazen çok zorlandığımı hissediyorum ama çok şükür 2 yıla yakın bi zamandırda beraberiz ve ben hala çok mutluyum allah bozmasın :)

eşimde mükemmel oldugunu iddia eder ve düşünün kendı resmını öper o kadar egoist ki :)

çok seviyorum ama tabi bunlar benım için sorun teşkil etmiyor,bazen nasıl davranacagımı bılemıyorum.

Canım,, benim eşim oğlak değil ama bazı huyları benim eşime uyuyor... Kendini aşırı beğenmesi (ki beğensin zaten çok yakışıklı), alışveriş düşkünlüğü, dobralığı ve dağınıklığı... Ama ben iyi geçinmeyi öğrendim zamanla... Sabır en önemlisi... Ve de sükunet... Bağıra çağıra olmuyor bi kere... Kendini aşırı beğenmesine sorunum yok çünkü beni de çok beğeniyor:) Dobralığı konusunda ben de ona aynı dobralıkta oluyorum, sen öyle dersen tabi öyle olur falan... Bir süre sonra bu huyu azalıyor...Dağınıklığa gelince eşim öyle eşin gibi bulaşık bile yıkamaz yıkasa razıyım ben çenesine:) İlk evlendiğimizde aşırı dağınık ve sorumsuzdu evde. Bir kere banyo yapmıştı traş olmuştu bi girdim duşakabin köpük köpük kalmışi lavaboda dökülmüş biraz traş kılı var,,, onu banyoya kilitledim ve o banyo pırıl pırıl olucak dedim :) Baktım ki mis gibi yapmış,, o günden sonra asla öyle bişey yapmadı... Ev işlerinde yorulduğunu belli et, bana acımıyor musun de,,, ufak tefek şeyleri birlikte yapmayı teklif et, yatak toplama, çamaşırları makineye atma, çiçek sulama vs... Zamanla o da sana ayak uyduracaktır. Biz 2 yılda aştık sorunlarımızı... Artık eşim benden daha titiz.. Yere su damlasa eğilip siliyor... :1:

Kızlar burçlara inanırmısınız bilmiyorum ama okudugum Oğlak burcu erkegi özellikleri eşimde fazlasıyla mevcut.O kadar zor bi insanki,etrafımda eşi-sevgilisi oğlak burcu olan tanıdıklarım var hemen hemen aynılar..
Ukala,dediğim dedik,kendını begenmiş,alışveriş düşkünü,umursamaz..Bir derdimi paylaşsam dobra dobra sen böyle böyle yapmışsın oda böyle demiş der.yani beni teselli edeceği yerde pat pat yüzüme söyler dahada moralimi bozar.
İyi yönleride var tabi,en azından kendıne alışveriş yaparken senide unutmaz :) cana yakın ve insanların hep yanında olmk ister,kin tutamaz,sever ama belli etmez.

Falat filan,ben nasıl baş edicem böyle biriyle.o kadar dagınıkki ne desem kar etmiyor.bende çalışıyorum evin işleride bende tabi bi de demiyormu ne yapıyosunki diye.iyice cinleniyorum.Sizce baş edebilmem zor mu?

Aaaa tek kelime ile benim herif yazmissin:20: :1:
Ama yinede kiyamiyorum ona:16:

ben herseyine raziyimda, ama su umursamazligina bende katlanamiyorum bazen..:27:

Senin burcun ne peki?

Burçlara körü körüe inanmam ama insanları etkilediğinide düşünüyorum açıkcası :)

Ben aslan burcuyum rumuzumdada belli olduğu gibi ama sevgilim oğlak.Bazen çok ters düşüyoruz ve kavga ediyoruz.Dediğim dedik,tek doğru onunki,umursamaz,rahat,duygularını herzaman göstermez ama bazen suprizler yapar yeri geldiğinde tam bi romantik olur ,alışveriş çok sever,insan seçmez herkesle muhabbet kurar arkadaş olur ama dostluğunu kimseye vermez 1 yada 2 kişidir sadece,sürekli iş düşünür şuan öğrenci olmasına rağmen sürekli kafa yorar nasıl bi iş kurabilirim diye.sadıktır,güvenilirdir,iyi kalplidir herkese yardım eli uzatmaya çalışır.

Sinirlenince gözü hiç birşey görmez ve sakinleşene kadar asla aramaz sen arasan bile dönmez.Sakinleşincede hiçbirşey yokmuş gibi devam eder ve asla o konuyu açtırmaz.Tartışmalarda üstüne gitmeye devam edersen daha çok kaçmaya başlar.

Bende inatçıyımdır ama bendende fazla inatçı.Birşey inada bindimi çok zor bırakır.Bazen çok zorlandığımı hissediyorum ama çok şükür 2 yıla yakın bi zamandırda beraberiz ve ben hala çok mutluyum allah bozmasın :)

Biz de oyle, ben aslan burcuyum, esim oglak. Dediginiz gibi inat, inadi tutugunda asla baska seyi kabul etmiyor. Sinirlendiginde cok agir konusuyor ama siniri cabuk geciyor, pisman oluyor. Tabi pismanim ozur dilerim demez asla da, yaklasir, sarilir, oper, niye kocani uzuyorsun falan der tatli tatli.Sanki demin o laflari eden o degil.
Allah hic birimizin mutlulugunu bozmasin. Daha bu sabah tartistik yine ki onun dogumgunu bir de. Simdi yanimda oturmus, film izliyoruz, keyfi yerinde, sohbet ediyor benimle. Eee, sabah niye costu oyleyse? Iste boyleler :9:

İKİZLER burcu erkeklerinden bıkmış tükenmiş biri olarak bundan sonra OĞLAK sevgili istiyorum diyordum çünkü sevdiği zaman çok SADIK olurmuş oğlaklar ama yazdıklarınızdan sonra azcık korktum :)

ikizler eglenceli kadar eglenceli bir burç yoktur aslında ama agızları çok laf yapar bence bu ozellıklerınden dolayı da çapkınlık ozellıklerı var derler :) şahsen görmedım birsey dıyemeyecegım ...
oglaklar ise sadıktır derler evet ama çok zor bir burç bence sen sabırlı bır ınsansan bır oglakla yapabılırsın

benim eşimde oğlak burcu ama hiç dağınık değil,tam tersi 2 yıllık evliyiz evde hiç temizlik yapmadım bugüne kadar :)) ufak tefek ortalığı toplamak dışında evi silme süpürme işleri ona aittir mesela.çocuğa geceleri bile o kalkar süt ısıtır,o bakar. kişisel bakımı olsun,ev konusunda olsun aşırı titiz ve düzenlidir. bir yanlışlık var sanki bu burçlar konusunda :)))) aayyyy canım kocişiimmm :p

bende aslanım aynı şeyleri bizde yaşıyoruz :) Allah sabrını verıyor işte

Ya korkutmayın beni kızlar.15 Ocakta oğlum olacak.(Sezeryan)Burcu da Oğlak olacak tabii ki.Ben oğlakları idealist bildiğim için seviniyordum.Ne yapsam acaba biraz daha beklesem ve Kova mı olsa:))))

kova da kendınden çok karsısındakını dusunur bencıl olsun bıraz hayatta ezilmesin ...
ıdealist olsun diye ınadı ınat keçiyle ugrasmak ıstersen olabilir bence :)

benim eşimde oğlak burcu ama hiç dağınık değil,tam tersi 2 yıllık evliyiz evde hiç temizlik yapmadım bugüne kadar :)) ufak tefek ortalığı toplamak dışında evi silme süpürme işleri ona aittir mesela.çocuğa geceleri bile o kalkar süt ısıtır,o bakar. kişisel bakımı olsun,ev konusunda olsun aşırı titiz ve düzenlidir. bir yanlışlık var sanki bu burçlar konusunda :)))) aayyyy canım kocişiimmm :p

evet düzen ,tertip,temizlik onların işi haklısın :)
ama en kotu huyları inatları degilmi ?? bu aksi taraflarını görmessek zaten çok iyiler :)

Back
X