Benim esim de oglak. Internetten gordugum kadariyla da tipik bir oglak burcu. Ilk sayfayi okudum, hemen esimden bahsetmek istedim, sonra diger sayfalari da okuyacagim.
Esim cimridir aslinda, geliri fena degil ama yine de kendine ucuz giysiler alir, restorantta ucuz olan yemekleri secer alir, kolay kolay para harcamaz. Ama elektroniklere oyle duskundur ki, nerdeyse her ay bir sey alir. Uzerinde dogru duzgun kiyafeti yok, ama 13 tane bilgisayari ve 4 tane kullanmadigi ama guzel telefonu var. Pek duzenli de degildir, ama bu elektroniklerin kablolari ayri ayri duzgunce katlar, kutularina koyar. Kahve icmeyi sever, kahve keyfi icin en guzel lezzetli kahvesi olan cafeye gider, gazetesini alir, degmeyin keyfine. Kahvenin ucreti de ates pahasi ama bu ona hic bana misin demez. Yani cimri midir degil midir bilemedim.
Acayip bir is hirsi var, tatillerde calismayi ozler, calisinca mutlu olur. Isi herseyden onemlidir, yemekten, cinsel birliktelikten, herseyden, tabi benim ve cocuklar disinda.
Sevdigini belli etmez demis bazi bayanlar. Benim esim de etmez. Sevdigini soyler her gun hatta bir kac kez, ama soylemekle olmaz, gormem de lazim. Oyle romantikligi yoktur. Dogum gunumu unutmaz ama onceden hazirlanayim, rezervasyon yapip romantik yemek yiyeyim falan yoktur. Sabah kalkar, dogum gunumu kutlar, ne istersin alayim der. Gun icinde alir bir seyler. Ben de istiyorum ki onceden hazirlansin, hediye alacaksa supriz yapsin.
Ailesine cok baglidir. Bana ve cocuklarindan baskasi yoktur desem yeridir. Hic kayinvalide, kayinpeder derdim olmadi, cunku onlar bile bizden sonra gelir. Annesi icin uzucu olmali.
Arkadas ortaminda cok canlidir, konuskandir, sohbet etmeyi sever. Onlar gelmisse bize cok misafirperverdir, dolapta ne var ne yok cikarir onlerine.
Yemege cok duskundur. Ac duramaz hic. Bazen sehirler arasi yola cikariz, olmayacak zamanda yemek yiyecegi tutar. Ilk gordugumuz yerde yemek yer. Acliga gelemiyor.
Duygularini kolay belli etmez, konuskandir ama icindekini oldugu gibi dokmez. Derdini oldugu gibi paylasmaz. Ya yuzeysel bahseder, ya hic soylemez. Yani onu anlamak zordur ama yillar gecince tabi ogrendim yuz seklinden, hareketlerinden ne hissettigini.
Daha cok anlatabilirim ama aklima ilk bunlar geldi. Kisisellestirdigim seyler olabilir yazdiklarim icinde ama oglaklar zordur bence de ama seytan tuyu var onlarda, sevdiriyorlar kendilerini