- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkek kardeşim oğlak!!!!
allahım çooook zor biri ya. bekarken çok çektim elinden. şimdi evleneceği kadın düşünsün![]()
erkek kardeşim oğlak!!!!
allahım çooook zor biri ya. bekarken çok çektim elinden. şimdi evleneceği kadın düşünsün![]()
Ewlenceği bi kız karşısına çıkıpta sizle tanıştırırsa olumlu olumsuz özelliklerini bence gelin hanıma anlatın..Ewenince şok geçirmesin .: )
Benim eşimde oğlak yawaş yawaş çözüyorum onu 5 seneye yakın oldu ewleneli..
Gerçekten çok zor..Tam bir işkolik.. sosyal yaşamını bile işine göre ayarlar, tatile gittiğimizde bile gidip müşteri bulup iş bağlantısı kurar aman Allahım yok yani böyle bişey..
Ama ewine eşine sadıktır maşallah diyimde..Gerçi ben erkelere güvenmm bugün yapmadıgı , yarında yapmayacagı anlamına gelmez..Allah saptırmasın ne diyim: )))
size katılmıyorum kızlar.... eşimle burç merakım başlamayana kdr super anlaşırdk taki ben araştrmağa başlayana kadar yok koç balığı çok uzer vs nasıll etkisinde kalmışşştım şimdi hiç takılmıyorum öyle şeylereki kötü şeyleri çağırmayayımm
evet düzen ,tertip,temizlik onların işi haklısın :)
ama en kotu huyları inatları degilmi ?? bu aksi taraflarını görmessek zaten çok iyiler :)
Oğlak burcu eşleri fena korkuttunuz beni.Hep koca olarak bahsettiniz.Benim de 3 hafta sonra oğlak bir oğlum olacak nasipse.Size bişey sormak istiyorum.Eş olarak anladım ki çok zorlar (Bunu ilerde karısı düşünsün:)) Peki evlat olarak nasıllar? Anneleri ile ilişkileri nasıl?Bu beni daha çok ilgilendiriyor.Biraz anlatırsanız çok sevinirim:))
benim kayınvalidem de oğlak.bu mükemmellik konusunda istisnalar var diyelim![]()
Oğlak burcu eşleri fena korkuttunuz beni.Hep koca olarak bahsettiniz.Benim de 3 hafta sonra oğlak bir oğlum olacak nasipse.Size bişey sormak istiyorum.Eş olarak anladım ki çok zorlar (Bunu ilerde karısı düşünsün:)) Peki evlat olarak nasıllar? Anneleri ile ilişkileri nasıl?Bu beni daha çok ilgilendiriyor.Biraz anlatırsanız çok sevinirim:))
oğlakların çok güzel özellikleri var kuşkusuz titiz düzenli çalışkan iyi eş iyi babadır paraya zerre kadar değer vermez ılımlı sempatiktir ama alışverişe çıksan deli eder sıkılır gezmeyi hiç sevmez inatçı dik başlıdır ama iyiki oğlakla evlenmişim kovalarıda en iyi onlar idare eder sizi bir kere sevdiyse onun için kadın sizsinizdir sadıktır
ben de kovayım,eşim de oğlak.vallaha benim internetten okuduğuma göre anlaşmaları imkansız iki burçmuş.yazıyı kendisine de okudum,hatta o kadar sık belirtmişim ki bu durumu eşim bana oğlak olmadığını bile iddia etti.adamı nasıl bunalttıysam artık resmen burcunu reddetti![]()