16 yıldır o alandayım en ideal eş diye biliyorum bu burcu...tavanda bir özgüven sınırsız cesaret ama bol bol da bencillik ama işte o çekim alanı yok mu
Mutluluklar
Herkese meraba
Yine buda dert mi diyenler olacak ama beni çok korkutmaya ve üzmeye başladı. 2 bucuk yildir bir iliskim var. Aldatmak, yalan soylemek vsvs bu tur agir durumlar yasamadim hic ama sevgilimle hic anlasamayip birbirimizi cok seviyoruz ayni zamanda, sevgilim cok detayci birisi.. En ufak bir hatami yada bir tartismamizi gunlerce buyutebiliyor. Cok cabuk sinirlenebiliyor ve tartisma aninda konusmaktansa susuyor konuyu halledemiyoruz bile.. Sinirliyken beni birakip gidiyor cok vicdansiz oldugunu dusunuyorum sinirlendiginde ne halde oldugumu hic umursamiyor ve nasilsin iyimisin demiyor o an ölsem bile birakip gitcek sanki. Daha bircok ozelligi var ama iyi ozellikleride goz ardi edilmicek kadar fazla bana evli olanlardan cok buyuk sorun yasayan varsa yazabilir mi?bu arada cinsellik olarakta nasil bilmiyorum o konudada hosnut olmicagim bisey varsa yazarsaniz sevinirim bilenler
16 yıldır o alandayım en ideal eş diye biliyorum bu burcu...tavanda bir özgüven sınırsız cesaret ama bol bol da bencillik ama işte o çekim alanı yok mu
Mutluluklar
Yok ben tanimadan insanlari daha cok seviyorum Daha az yalan daha az ihanet ama basak burclariyla iyi anlasirim dostlarina cok baglilar dert babasi olurlar birde herseyi dinlerler insancıllar falan sevimli burc
canım soyle söyleyeyim esım koc ben boğa hıc anlasamıyacak 2 burc kı bazen bu anlasmazlık tavana vuruyor onun harıcınde Iyıyız ya bu kadar dusme. Aynı burc olan insanları karakterlerı bırebır aynı olmuyor kı :)
Yok ben tanimadan insanlari daha cok seviyorum Daha az yalan daha az ihanet ama basak burclariyla iyi anlasirim dostlarina cok baglilar dert babasi olurlar birde herseyi dinlerler insancıllar falan sevimli burc
canım soyle söyleyeyim esım koc ben boğa hıc anlasamıyacak 2 burc kı bazen bu anlasmazlık tavana vuruyor onun harıcınde Iyıyız ya bu kadar dusme. Aynı burc olan insanları karakterlerı bırebır aynı olmuyor kı :)