Oğlak Burcu nişanlım

Oğlak mı? Arkana bakmadan kaç diyeceğim ama Çekim alanına girdiysen çıkamazsın
Allah başka keder vermesin :)

16 yıldır o alandayım en ideal eş diye biliyorum bu burcu...tavanda bir özgüven sınırsız cesaret ama bol bol da bencillik ama işte o çekim alanı yok mu
Mutluluklar

Yaaa aynıyız seninle yok böyle bir tesadüf

Benim burcumda başak, burcum hakkında pek iyi şeyler soylenmiyo ama tanisan seversin beni
Yok ben tanimadan insanlari daha cok seviyorum Daha az yalan daha az ihanet ama basak burclariyla iyi anlasirim dostlarina cok baglilar dert babasi olurlar birde herseyi dinlerler insancıllar falan sevimli burc

canım soyle söyleyeyim esım koc ben boğa hıc anlasamıyacak 2 burc kı bazen bu anlasmazlık tavana vuruyor onun harıcınde Iyıyız ya bu kadar dusme. Aynı burc olan insanları karakterlerı bırebır aynı olmuyor kı :)

Yok ben tanimadan insanlari daha cok seviyorum Daha az yalan daha az ihanet ama basak burclariyla iyi anlasirim dostlarina cok baglilar dert babasi olurlar birde herseyi dinlerler insancıllar falan sevimli burc
Haha ilk defa biri burcum hakkında olumlu konuştu sağol canım

Birebir ayni olmuyor ama kendim gibi 10 kisi buldum diyebilirim. Bircogu ayni aslinda mutluluklar size cok yakismissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…