Oğlak Burcu

Sizin doğum tarihi yanlış bence bir araştırın kova yay falan çıkabilir. Hesabını bilmeyen oğlak çölde gezen kutup ayısı gibidir.😅
Annemle babamın 14 sene beklediği çocuğum, günü gününe de yazdırmışlar. Yanlış olması mümkün değil. 😂

İçinizdeki oğlağı bulun bence.Para biriktirmenin tadına varın alışınca bırakamayacaksınız güç içinizde😄🤣
Anne olunca biraz kendime geldim. Mesela bu sene doğum sebebiyle ücretsiz izne ayrılacağım için dönem içinde azar azar attım kenara. Yine de alışveriş yapmanın, kargo paketi açmanın hazzından vazgeçemiyorum sjskskk

Ay öv öv bitiremediniz gözüme mi inanayım size mi😁😁 Okulda oğlak flörtüm vardı müzik öğretmeni. Latif Doğan'la sahne alıyorum diye övünüyordu😁 Daha ne diyebilirim ki😁😁😁 Allah'tan Edisle Tarkanla sahne almıyor havasından geçilmezdi😁😁

Oglak hanımı olarak ♑🐐🧿
eşit ağırlık mantık ve duygu insanıyız. ⚖️ Evet sabit fikirli olabilir 🧑‍⚖️ evet buzlar kraliçesi gözükebilir 🧊 Kinci durabilir. Eglencesiz ciddi de durabilir ☠️
Maddiyatı da sever bu dağ keçileri 😂
Ama kendisi gözüktüğünün aksine sevdiklerine oldukça cömert, bağlı, fedakar, sevecen, hoş sohbet, idealist kadındır.🩷 içi merhamet doludur affedicidir. Ailesine düşkün insandır. 👨‍👩‍👧‍👧
Buzun altında ki sıcak magmayı çıkarmak da karşısındakinin el becerisi artıkın kimse kusura bakmasın. 😂
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş bu güçlü maskulen kadını elde etmek tabi ki zor işlerine gelmez anca atıp tutarlar. 💣
Oğlak kadını olarak imzamı atıyorum bu yazıya... ❤️

Ay öv öv bitiremediniz gözüme mi inanayım size mi😁😁 Okulda oğlak flörtüm vardı müzik öğretmeni. Latif Doğan'la sahne alıyorum diye övünüyordu😁 Daha ne diyebilirim ki😁😁😁 Allah'tan Edisle Tarkanla sahne almıyor havasından geçilmezdi😁😁

Erkeğini lütfen zodyaka geri postalayın ben bile şikayetçiyim ben bile anlaşamam... 🐮

Yükselenim oğlak, oğlak olmaktan daha kötü bişey varsa yükselen oğlak olmaktır. Hayatım sorumluluklarım ve dertlerim arasında sıkışık geçiyor asla hiçbirini salamıyorum hepsini kusursuz halletmek zorundayım. Yorucu. Öngörüler de zodyakta yükselene göre yapılır ve oğlaksa asla iyi bir öngörü duyamazsınız çünkü bize hayat gülür mü biz çalışalım anca

Neyse gene gömeyim elime yapışmaz. 😅 Ailede çok oğlak var eşim annem oğlak burcu. Kalpleri buzdan oluyor bu arkadaşların en sıcak halleri bile soğuk. Duyguları genelde çok derinde olur madenciliğiniz varsa kazıp çıkarabilirsiniz. Doğuştan muhasebeci hepsi gece uykularında bile para hesabı yapıp yıllık bilanço çıkartırlar. Hayata çalışıp para biriktirmeye gelmişler. Eşimle aynı kurumda çalışıyoruz hayali işe en erken gelip en geç çıkmak, iş yerinde boş boş oturmaktan bile büyük zevk alıyor. Tembel bir balık olarak buna izin vermiyorum tabi.😄
Kız benim ikizler de oğlak olacak ya aynı gaynanam o zaman uşaklarım 😱

Back
X