Oğlak Burcu 23 Aralık - 20 Ocak Oglak erkegi deli edecek (esi oglak olanlar yardimm!)

askimsin_99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
441
52
73
- Yurtdışı
Merhabalar ben bir yengec ve yaklasik 6aydir bir oglak erkegiyle birlikteyim farkli yerlerde oturdugumuz icin ayda bikere görüsebiliyoruz ondan önce 4 yil bir aslanla beraberdim e haliyle cok fazlasiyla simartildim ilgi vs.
Simdi oglakda bunlari hic göremiyorum tabiki güzel sözler ediyor ama hic ilgi göremiyorum mesela bana fazla yazmiyor haberdar etmiyor birseyden ben sormasam.
ona bunlari söyledigimde uzaktan uzaga nasil ilgi göstereyim cok zor diyor burda olsan hersey farkli olurdu diyor. Yasi 30 ve ben 22. yazismayi ve telefonla ugrasmayi zaten sevmiyor ama benim icin bazi uygulamalari indirdi konusmak icin. yan yana olunca hersey iyi ama ayrilinca uzaktan uzaga ben istedigim ilgiyi göremiyorumm buda bana güvensizlik veriyor kiskanclik krizlerine giriyorum ve sonuc tartisma zaten mesafeler var ..tartisma cikmasin diye resim atiyor bazen bulundugu yerden.

Bazende düsünüyorum acaba benmi cok alistim ilgiye.. oglak burclarinda zaten bu tür huylari okumustum.. esi/sevgilisi oglak olanlar sizce bu huylar normal mi? aslanla oglak farkli olduklari icinmi bukadar zorlaniyorum acaba

2 yıllık ilişkim var oğlak sevgilimin burcu.
sizin anlattıklarınızı hiçbiri onda yok.
kişiliğinden kaynaklanıyor olabilir.
mutluyuz biz gayet haber veriyoruz herşeyi ve ilgili de

bende de aynı durumlar vardı malesef uzaktan gerçekten çok zor zaten yeterince ketum ve ilgisizler özellikle telefonda herşeye de alınırlar ama senin alınma lüksün yok pek umursamıyolar genelde kızları ki ben demiyodum başlarda hiç niye aramıyosun niye mesaj atmıyosun ben atmadan diye ama yüzyüzeyken gayet ilgililer hatta romantik bile sayılabilirler değişik zor bi karakterleri var malesef..

Banada yardım edin biri var ayni yerde calisiyoruz oglak burcu ben daha 3 gündür bana hislernn farkndym anliyamdm ama nolur yardm edin mesjlasmyrz cok sbhlari erkndn dukyana gelip beni cagiriyor dukyanda kahvalti yapayrz hatta zorla yediriyor :) biyere gtcegim zaman ben goturem gezelm fln diyor bende hayr diyorm ama cok hoslanyrm bide bana dokunyr ne biliyim koluma sacima omzuma fln bide hep benim dibime oturuyor leptop basindayken mouse elime aldigimda hemn mouse almaya calisiyor elime dokunuyor yani bisey istediğimde hadi gidip alalım diyor hemen dukyanda biriyle konuştum mu erkek bozuluyor sizce ask mi daha buna benzer cok sey var

oğlak burcu erkeğini sevmem .. erkeklerin en yisi balık ve yengeç burçları bence duygusal hassas ve yapıcılar ... gerisi tırt geliyor bana .. hiç balık yada yengeç sevgilim olmadı inşş olur

Selam kizlar. Ben de 1 yillik iliskim olan oglak burcu sevgilimle mesajla olan bir tartismada hakli oldugum halde fazla kizip bagirdigim icin sinirlenip ayrilmak istedi. Daha once de ufak seylere 1 ay kusup aramadigi olmustu bazen ben aradim bazen de onun 1 hafta sonra mesaj attigi oluyordu. Iliskimiz ciddiydi ama simdi 1 aydir aramiyor sizce ben aramali miyim?

kızlar oğlaklar göründüğü kadar kibar ve özenli değil. o yüzden başak boğa kadınları ile daha uyumlu diyorlar.çünkü başak kadının bitmez eleştiri ve çenesi ile boğalarda azmi ve sağlamlığı ile bu oğlakların hakkından gelir. ayrıca iki burçta pintilik vardır.benim gibi burcu hava grubu yükseleni su olan biri iseniz ne hak hukuk adalet ne de eşitlik bekleyin. kendinize sahip çıkın güçlü olmaya çalışın boğalar gibi gamsız olmaya çalışın benim oğlakla öğrendiğim bu.tek avantajım uzun süre çıkıp evlenmedim. yoksa hayal kırıklığım daha büyük olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…