Babasıı falan da ilgilii,ama sorun şu ki o benim kardeşim gibi.Ama bişey daha var murat şunu yapma diyorum 2letmiyor lafımı.İstemediğim şeyleri yapmıyor..Beni dinliyor,muratın böyle bi düşüncesi yada duygusu oldugunu nasıl anlarım kii .))Cevabı sen de biliyosun aslında cnm :) Seni oğullarına layık görüyorlar demekki :) Ondandır bu ilgi. Ben de seninle aynı şeyleri yaşıyorum ufak farklarla. Benim annem çok tatlı ve güleryüzlü ama çok da laf sokan bir kadındır. Bi kaç kişi anneme benimle ilgili evlilik lkafını gündeme getirince annem turnaklarını çıkartmış :) Mesela bazı kadınlar bana annem varken laf atamazlar ama annem yokken hayatımın en ince detayını bile öğrenmek isterler :) Bence annen en iyisini yapıyo.
sen oları boşver gel ben seni benim büdüşüme alayım bak resmine onlardan daha yakışıklı.
evet canım kesinlikle seni oğullarına layık görüyorlar.annenin tavrıda çok doru.
babasıı falan da ilgilii,ama sorun şu ki o benim kardeşim gibi.ama bişey daha var murat şunu yapma diyorum 2letmiyor lafımı.istemediğim şeyleri yapmıyor..beni dinliyor,muratın böyle bi düşüncesi yada duygusu oldugunu nasıl anlarım kii .))
oyy evet ya maşallah pek tatlı,allah analı babalı büyütsn :)
annem bugün sabah epey kızgınmş en sonunda sabah patladı böyle böyle diye :d
Annen haklı.ama murat sanki senin için kardeşim gii diye düşünmüyor.
Anlarsın yaa birinin enden hoşlanıp hoşlanmadını be cnm. Tavırları pek kanka gibi değil sanki bu muratın :)
Hahahaha klasik erkek taktikleri :) Bana kız bulsana demek ha :) Senin tepki verip vermeyeceğini merak ediyo tatlım :) Ayrıcada dıştan görünüşünüzde kanka gibi değilde sevgili gibiymiş vallahi bende okul zamanımda olsun şimdi olsun bi kızla erkek birbirlerinden hoşlanıyomu yoksa arkadaş gibilermi daha onlarla hiç konuşmadan anlarım :) Açılamaması seni elinden kaçırmamak içindir.
okudum şimdi yazılanları da murat bence de senden hoşlanıyor gibi gözüküyor ama sende boş değilsin sanki he:126:
bence bekle canım zaten senin hareketlerinden oda anlar heralde. şuan senin vericeğin tepkiyi ölçemediği için açılmıyordur,arkadaşlığını kaybetmek istemiyordur. zamana bırak bence. bende sevgilimde başlarda arkadaştım ama o pat diye açıldı beklemediğim bir anda. şuan 6.yılımıza girdik liseli hallerimizi özledim seni görünce ya flört dönemleri pek tatlı oluyor. yakında açılır sende de var birşeyler burdan bile anlaşılıyor zaten oda görür bunu cesaretlenir
evet bencede açılma ondan bekle cnm ama biraz biraz kanka ayaklarınıda geçmeye çalışın :)
Bilmiyorum ki açılır mı açılmaz mı .s Zamana bıraktım zaten bekliyorum bakalım.acaba açılır mı ki ya
Daha 17 yaşındayımKonu sahibi yaşınız kaç ?
Ayrıca okuyo musunuz ?
Kesin senden hoşlanıyo bu çocuk belli... Aman ya ancak bön bön bakarlar..Harekete geçmek diye bişey yok ama..Bizim bi akraba da dürekl bana bakıyo..Annesi de öyle bana bakıyo ama yok...Böyle giderse başkaları kapıcak görücekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?