Oğlan Anneleri ve Annem ..

meLike_18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
275
0
96
Çankırı
Merhabalar :)
Hemen konuya girmek istiyorum.Benim çok sevdiğim bir arkadaşım var Murat.Arkadaşımda değil aslında kankam,kardeşim,dostum :) Annesi annemle tanışıyorlar önceden ama pek konuşmazlarmış.Şimdi ben muratla samimi olduğumdan beri Anneside anneme yakınlık gösteriyormuş.Sabah kahvaltısına,çay içmeye,misafirliğe falan çağrıyormuş.Annemde gitmiyor bi erkek annesi duru duruken kız annesine samimi davranmaz diye.Muratın babası falan beni gördüğünde çok dikkatli bakıyo hani derler ya gözüyle takip ediyo hareketlerimi diye öyle işte..

Bide bilgisayarımı düzeltmeye gelen sıktı var.Oda benden büyük askere gitmiş gelmiş.2yıllık bilgisayar bölümü mezunu.onunda annesi annemle konuşmazmış,şimdi gördüğünde yerde dönüp dönüp bakıyomuş,selam veriyormuş annesi.Kardeşi evlendi babası davetiye falan getirdi.Kınaya gelin diye söyledi Sıtkı'nın babannesi ama annem gene şüphelendiğinden gitmedi.Erkek anneleri duru duruken bi kız annesi böyle yakın olmaz diye.

Sizce Muratın Annesi'nin amacı ne,babasının falan gördüğü yerde dikkatlice bakması tuaf..Bide Sıtkı'nın annesini anlayamadım.Sizce napıyım ?

Cevabı sen de biliyosun aslında cnm :) Seni oğullarına layık görüyorlar demekki :) Ondandır bu ilgi. Ben de seninle aynı şeyleri yaşıyorum ufak farklarla. Benim annem çok tatlı ve güleryüzlü ama çok da laf sokan bir kadındır. Bi kaç kişi anneme benimle ilgili evlilik lkafını gündeme getirince annem turnaklarını çıkartmış :) Mesela bazı kadınlar bana annem varken laf atamazlar ama annem yokken hayatımın en ince detayını bile öğrenmek isterler :) Bence annen en iyisini yapıyo.

sen oları boşver gel ben seni benim büdüşüme alayım bak resmine onlardan daha yakışıklı.

evet canım kesinlikle seni oğullarına layık görüyorlar.annenin tavrıda çok doru.

Babasıı falan da ilgilii,ama sorun şu ki o benim kardeşim gibi.Ama bişey daha var murat şunu yapma diyorum 2letmiyor lafımı.İstemediğim şeyleri yapmıyor..Beni dinliyor,muratın böyle bi düşüncesi yada duygusu oldugunu nasıl anlarım kii .))
sen oları boşver gel ben seni benim büdüşüme alayım bak resmine onlardan daha yakışıklı.

evet canım kesinlikle seni oğullarına layık görüyorlar.annenin tavrıda çok doru.

Oyy evet ya Maşallah pek tatLı,Allah analı babalı büyütsn :)
Annem bugün sabah epey kızgınmş en sonunda sabah patladı böyle böyle diye

Annen haklı.ama murat sanki senin için kardeşim gii diye düşünmüyor.

Annen haklı.ama murat sanki senin için kardeşim gii diye düşünmüyor.

:) Biz böyle arada konuşuruz da dediki Melike ben hiç çıktığım kızla evleneceğimi mi düşündün evlenmem dedi.Zaten çıkarken konuşuyoruz evlenince konuşcak ne bulucam ben dedi.Sen sen ol kimseyle çıkma boşver dedi çıkıpta napcan kanka ya dedi.Haklısın kankam bende hakkımda hayırlımı beklerim dedim.Oda gülümsedi tabi ya bekle falan dedi.gülüştük falan. Galiba bişeyler var muratta ama söylemiyor.Konu mezuniyetten açıldı beraber gidelim dedim oda kız napım ben senle sen enişte bul kendine bende manita yapıyım falan dedi.Ama sanmıyorm döner gibi bana

Anlarsın yaa birinin enden hoşlanıp hoşlanmadını be cnm. Tavırları pek kanka gibi değil sanki bu muratın :)

Anlarsın yaa birinin enden hoşlanıp hoşlanmadını be cnm. Tavırları pek kanka gibi değil sanki bu muratın :)

Galiba var bişeyler iyide neden söylemiyor o halde üstelikte benden kız bulmamı istiyo ki böyle bişey yapmıycağımıda biliyor kendisi..Onunla beraber gidip geliyoruz okula,tenefüslerde görüşüyoruz geziyoruz bazen ama çok değil yani.Herkes çıktığımızı sanırmş okulda.Kızlardan biri gelip Siz kaç aydır çıkıyonuz demişti Bende kankayız demiştikte kız çok şaşırmştı..Bi çocukta murat seni seviyo demişti de o benim kardeşim murat o gözle bakmaz diye kızmıştım çocuğa.Ama şunuda söylemeliyim ki onunla beraber gezerken tüm sıkıntılarımı unutuyorum sanki ya,hani derler ya pembe gözlükle bakıyosun diye öyle bişey olsa gerek.Mutluluktan sırıtıyorum falan..Bi keresinde de kaldırıma oturmuştu kalk dedim kalkmadı Elimden tutarsan kalkarım demişti.Saçmalama murat dedim oda nolcak dedi.Olmaz dedim snra iyi kalkmıyom,sen git eve dedi.Gitmeyeceğimi biliyo elinden çekip kaldırmştım o duyguda bambaşkaaa ya

Hahahaha klasik erkek taktikleri :) Bana kız bulsana demek ha :) Senin tepki verip vermeyeceğini merak ediyo tatlım :) Ayrıcada dıştan görünüşünüzde kanka gibi değilde sevgili gibiymiş vallahi bende okul zamanımda olsun şimdi olsun bi kızla erkek birbirlerinden hoşlanıyomu yoksa arkadaş gibilermi daha onlarla hiç konuşmadan anlarım :) Açılamaması seni elinden kaçırmamak içindir.

Etrafında dolanan o kadar çok kız var ki..Benim dediklerimi uygulaması çok hoşuma gidiyor doğrusu..En yakın arkadaşım diyor ki diğer kızlarla konuşurken arada sana bakıyor diyo.Ama ben farketmedim henüz onu O bi kızla çıkarken aramız bozulmuştu tam 1,5 ay konuşmadık ama o sürede ben 1 hafta hep ağladım.Sonra gözümün içine içine bakıyodu.En sonunda dayanamadı msn'de konuştuk çok pişman olduğunu falan söyledi Özür diledi.Dayanamadım affettim.Çok mutluydk o gün anlatamam :)) O 1,5 ayda birbirimizi görüpte konuşamamak ikimizede çok üzüyodu.Farkındaydım affetmek istediğini ama söyleyemiyodu belkide buda öyledir.Ama kesin seviyo diyebilirmiyiz şimdi Murattan için :)

okudum şimdi yazılanları da murat bence de senden hoşlanıyor gibi gözüküyor ama sende boş değilsin sanki he:126:

bence bekle canım zaten senin hareketlerinden oda anlar heralde. şuan senin vericeğin tepkiyi ölçemediği için açılmıyordur,arkadaşlığını kaybetmek istemiyordur. zamana bırak bence. bende sevgilimde başlarda arkadaştım ama o pat diye açıldı beklemediğim bir anda. şuan 6.yılımıza girdik liseli hallerimizi özledim seni görünce ya flört dönemleri pek tatlı oluyor. yakında açılır sende de var birşeyler burdan bile anlaşılıyor zaten oda görür bunu cesaretlenir

Bilmiyorum ki açılır mı açılmaz mı .s Zamana bıraktım zaten bekliyorum bakalım.acaba açılır mı ki ya

Kesin senden hoşlanıyo bu çocuk belli... Aman ya ancak bön bön bakarlar..Harekete geçmek diye bişey yok ama..Bizim bi akraba da dürekl bana bakıyo..Annesi de öyle bana bakıyo ama yok...Böyle giderse başkaları kapıcak görücekler

Konu sahibi yaşınız kaç ?
Ayrıca okuyo musunuz ?
Daha 17 yaşındayım
Lise son sınıf öğrencisiym.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…