Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
21 haftalıkım , 13.haftadan beri dr um hep oğlan demesine rağmen dün akşam ultrasonda kız dedi :))
buyurun bakalım , 8 yaşında bir kızım var ve yine de kız istiyordum en başından beri ama bugüne kadar da oğlan diye ona hazırlandık oğlanada çok sevindik değişik olacak dedik ve ona göre planladık herşeyi,dün akşamdan beri şoktayız ,ismimiz dahi hazırdı , sil baştan :)) isim konusunda da yardım bekliyorum , ablasının adı,Ecren :))
![]()
ECREN----CEREN
çok uyumlu olur canım ve çok güsel telefuzu olan bi isim bence![]()
arkadaşım senin yaşadığın şoku ben 11 sene önce yaşadım.doktor 9 ay boyunca göstermiyor ama kıza benziyor dedi.bizde kız diye herşeyini aldık.sezaryenle doğum yapacağım için doğum gününe karar vermeye gittik.doktor oğlumuz olacak dedi.ben şooooooooook oldum.o kadar çok ağladım ki anlatamam.aldığımız kıyafetleri, beşiği geri verip erkek çocuk kıyafetleri aldık.çooooooooooooooooook üzüldüm.çünkü kızım olsun çok istiyordum.doğumdan sonra ayılırken bile kız olmadı diye ağlamışım.düşünün ne kadar üzüldüğümü.yanlız beni hamileyken gören herkes seninki erkek çocuk göbeği falan diyordu.doktorum hariç herkeste öyle dedi.senin içinde çok üzüldüm.inan seni çok iyi anlıyorum.kızınada ecrin ismini düşünebilirsin.ablasınınkined uyar gibi geldi.
31. HAFTAYA kadar kız denilen bebeğim 31. haftadan sonra oğlan oldu..hemde 3 değişik doktordan sonra son gittiğim doktor erkek bu dedi.şimdi 21. ayın içinde olan bir oğlum var.hayırlısı olsun...hayırlı doğumlar..