• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğle arasında güpegündüz yaşadığım sözlü taciz. Nereye gidiyoruz böyle?

Ayy bende çok yaşadım hatta en son işyerinde yeni giren bir oğlan benle konuşmaya çalışırdı terslerdim anlamazdı sürekli yanıma gelir değişik bakardı eşimin arkadaşı farkedip durumu ona anlatmış eşimde aynı iş yerinin farklı fabrikasındaydı benden gizli gelmiş oğlanı sıkıştırmışlar arkadaşıyla bir daha gözüme bile görünmemişti. Hep bunlarla uğraşıyoruz kadın olarak

10 11 yaşındayken yaya geçidinde karşıdan karşıya geçerken, ışıkta bekleyen kamyon şoförü aralıksız kornaya basıp, laf atarak ödümü kopartmıştı. Saatlerce ağlamıştım. Resmen travma yaşadım o yaşta. Bu iğrençlikler ne zaman son bulacak bilmiyorum. :KK14::KK14::KK14:

Yillar önce şöyle birşey yaşamiştım.10 yıl falan oluyor.Anneannem yaz ayları gelince dayimlarin yanından ayrilip köyümüzde yaşıyordu ve ben kendi köyümüze en son çocukluğumda gitmiştim.yolum o tarafa denk düşünce anneneme de ziyarete gideyim dedim.Cvereyolunun kenarında otobüsten inip köyün içine doğru 2km kadar yürümek gerekiyordu.İndim yürümeye başladım tam o esnada bir arkadasım aradı.Telefonda onunla konuşarak giderken yanımdan siyah lux bir araba geçti.Araba 100 metre kadar ilerde durdu ben hala yürüyorum arabaya doğru tam arabanın yanina 10 adim var-yok aracın şoför yanı kapısı içerden aniden sonuna kadar açıldı.tabi ben o an şok geçirdim resmen içindekiler her kimse gel bin demeye getirdiler.tabi ben hiç yüz vermeden telefonda devam ederek geçtim gittim hızlıca.Korkudan arkama dönüp bakamadım. köy yerinde olacak şey değildi belli ki bizim köye gidiyor ama iyilik olsun diye almak istese o sekil mi olur şoför yanı kapısını ardına kadar içerden açılması basbaya kötü bir niyet uyandırdı ancak kimdi nasıl cesaret eden biriydi köy yerlerinde herkes herkesi bilir.Çekinmesi gerekirdi.O an öyle korktum ki anlatamam.Beni yabancı gördükleri basbaya belliydi.anneannemde cok yaşlıydı kadina anlatıp üzmek istemedim.Öylece kapandı gitti kimdi neydi anlamadim ama insan iyice korkar oluyor olumsuz seyleri duydukça...

Back
X