• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum (11yaş) lenfoma

Humeyrathk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2019
26
33
38
36
Çok üzgün ve şaşkınız :( 2 ay önce oğlum rota virüsü oldu dr gittik antibiyotik tedavisi verdi. Geçti ama kanında düşmeyen bir enfeksiyon değeri var dedi ve araştırılsın dedi. Mr, röntgen, ultrason derken bize yatış verildi 2 ay hastanede yattık lenfoma dan şüphelendiler ama asla belirti yok bizde. Biyopsi yapıldı anlaşılmadı ameliyatla bir tane lenf bezini aldılar patoloji sonucu hodgkin lenfoma - ( lenf kanseri) 😢 dün ilk kemoterapisini aldı aşırı bi yan etki olmadı. Hala belirti yok bu arada.

Sizden ricam yakınında yada kendi çocuğunda böyle bir hastalıkla uğraşmış ve yenmiş kişiler varsa bana nasıl bir süreç bizi neler bekliyor yazarmısınız

Cok gecmis olsun , dilerim bu illet hastalik bir daha gelmemek uzere cocugunuzun vucudundan sokup atilir.

Bir arkadasimin oglun da 4 yasinda teshis koymuslardi. 1.5 sene tedavisi surdu sonrasin da 3 ayda bir daha sonra 6 ayda bir duzenli kontrollere gitti ve hala da gidiyor. Suan 7 yasinda cok sukur nuks etmedi . Omru boyunca bir ilac kullanicakmis oyle demis doktorlar.

Çok geçmiş olsun benim eşimde 2 yıl önce lenfoma atlattı. Bu süre zarfında bizde bu hastalığı yaşayan arkadaşlardan bilgi alışverişi yaptık sizinde sormak istedikleriniz olursa elimden geldiğince yardımcı olurum. Ama şunu bilinki tedaviye cevap veren bir hastalık yavrunuzda şifa bulur inşallah.

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için tedaviye yanıt verdiğini duydum araştırdım inşallah kolay bi süreç olur bizim için kemoterapinin yan etkileri ürkütüyor beni

Çok üzgün ve şaşkınız :KK43: 2 ay önce oğlum rota virüsü oldu dr gittik antibiyotik tedavisi verdi. Geçti ama kanında düşmeyen bir enfeksiyon değeri var dedi ve araştırılsın dedi. Mr, röntgen, ultrason derken bize yatış verildi 2 ay hastanede yattık lenfoma dan şüphelendiler ama asla belirti yok bizde. Biyopsi yapıldı anlaşılmadı ameliyatla bir tane lenf bezini aldılar patoloji sonucu hodgkin lenfoma - ( lenf kanseri) 😢 dün ilk kemoterapisini aldı aşırı bi yan etki olmadı. Hala belirti yok bu arada.

Sizden ricam yakınında yada kendi çocuğunda böyle bir hastalıkla uğraşmış ve yenmiş kişiler varsa bana nasıl bir süreç bizi neler bekliyor yazarmısınız
Çok geçmiş olsun, Rabbim Şafi sıfatıyla şifa versin. Ben de tedavi edilen türde olduğunu okumuştum; mutlu haberlerinizi alacağız inşallah

Bilgim yok dua etmeye geldim
Rabbim şafi ismiyle şifa versin .
Bu süreçte oğlunuza size ve eşinize güç sabır versin rabbim .
İnşallah kısa sürede sağlığına kavuşur
Hayırlı güzel haberler alın

Çok geçmiş olsun. Rabbim kalıcı şifa versin. Tedavi sürecini cok rahat atlatırsınız inşallah

Allah acil şifalar versin. bilgi sahibi değilim

çok çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin inşallah hızlı kolay ve güzel sağlıklı şekilde süreci tamamlarsınız

Cok gecmis olsun.
Kuzenim 2yasinda yakalanmisti bu hastaliga.
Suan 24 yasinda saglikli delikanli.
Sureci pek hatirlamiyorum fakat bu tür cogunluk ile tedavi edilen tür.
Rabbim sifa versin

Herkese çok teşekkür ederim dualarınız için. Zor bi süreç şuan hastanedeyiz kemoterapinin yan etkisi fazlaca etkiledi boğazda yaraya bağlı enfeksiyon var onun tedavisi için yatış verdiler bu tip şeylere hazır olmalıyım sanırım. Ama geçecek bitecek bizde yenicez bu illeti biliyorum

Cok gecmis olsun.
Kuzenim 2yasinda yakalanmisti bu hastaliga.
Suan 24 yasinda saglikli delikanli.
Sureci pek hatirlamiyorum fakat bu tür cogunluk ile tedavi edilen tür.
Rabbim sifa versin
İçime su serpildi bi çok kişiden duydum bu şekilde bizde atlatıcaz inşallah

Herkese çok teşekkür ederim dualarınız için. Zor bi süreç şuan hastanedeyiz kemoterapinin yan etkisi fazlaca etkiledi boğazda yaraya bağlı enfeksiyon var onun tedavisi için yatış verdiler bu tip şeylere hazır olmalıyım sanırım. Ama geçecek bitecek bizde yenicez bu illeti biliyorum
Geçecek inşaallah tez zamanda. Miniğe kolaylık ve ferahlık diliyorum.
Iyilesti haberini bekliyorum 🌸

cok gecmis olsun Allah sifa versin kuzenim kucuk yaslarda yumurtalik kanserine yakalandi o tedavi oldu sukur simdi delikanli oldu cok iyi

tedavisinin yaninda hergun anne sutu temjn edildi ona duzenli sağanlardan anne sutu aldi umarim isinize yarar :dua:

Çok üzgün ve şaşkınız :KK43: 2 ay önce oğlum rota virüsü oldu dr gittik antibiyotik tedavisi verdi. Geçti ama kanında düşmeyen bir enfeksiyon değeri var dedi ve araştırılsın dedi. Mr, röntgen, ultrason derken bize yatış verildi 2 ay hastanede yattık lenfoma dan şüphelendiler ama asla belirti yok bizde. Biyopsi yapıldı anlaşılmadı ameliyatla bir tane lenf bezini aldılar patoloji sonucu hodgkin lenfoma - ( lenf kanseri) 😢 dün ilk kemoterapisini aldı aşırı bi yan etki olmadı. Hala belirti yok bu arada.

Merhaba çok geçmiş olsun 😔

Hodgkin lenfomanın da kendi içinde türleri var, lenfositten zengin, mikst selüler, nodüler sklerozan gibi… sizde hangisi mevcut? Kan değerleri nasıl? Lenf nodlarında tutulum var mı? Detaylı bilgi paylaşırsanız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım 🙏🏻❤️

Back
X