• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum (11yaş) lenfoma

Merhaba çok geçmiş olsun 😔

Hodgkin lenfomanın da kendi içinde türleri var, lenfositten zengin, mikst selüler, nodüler sklerozan gibi… sizde hangisi mevcut? Kan değerleri nasıl? Lenf nodlarında tutulum var mı? Detaylı bilgi paylaşırsanız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım 🙏🏻❤️
Merhaba klasik hodgkin lenfoma mikst selüler tip bizim ki. Kan değerleri beyaz kanı normal crp biraz yüksek oda zaten lenfoma ya bağlı olarak yüksek sanırım zaten bu değer düşmediği için araştırma sonucunda öğrendik. Boğaz da, göğüs kafesin de, karında ki lenf bezlerinde ve vertebra köprüsünde tutulum var. 4. Evre dedi doktor. Ama araştırdığıma göre tadavi olasılığı yüksek evre değil de tedaviye yanıt vermesi önemli sanırım

Son düzenleme:
Geçmiş olsun genç daha atlatıp hayatına devam edecektir inşallah 🙏🏻

Herkese çok teşekkür ederim dualarınız için. Zor bi süreç şuan hastanedeyiz kemoterapinin yan etkisi fazlaca etkiledi boğazda yaraya bağlı enfeksiyon var onun tedavisi için yatış verdiler bu tip şeylere hazır olmalıyım sanırım. Ama geçecek bitecek bizde yenicez bu illeti biliyorum
Hiç bilgim yok ama çok geçmiş olsun demye geldim ,Allah tez zamanda bol şifalar versin hiç yasanmamis gibi olsun inşallah

Ben de geçmiş olsun demeye gelenlerdenim. Oğlunuza acil şifalar diliyorum. Umarım şu an çok daha iyidir, kemoterapinin yan etkilerini atlatmıştır. Dualarım sizinle ve oğlunuzla. 🙏

Rabbim şifalar versin İnşaAllah zor süreçler Rabbim yardımcınız olsun benimde kaynım atlattı hodgkin lenfomayı 6 ay kemoterapi gördü tedaviye cevap veren bir türüymüş bu lenfomanın. Ama tabi yaşayan bilir en kolay şekliyle atlatsın yavrunuz. Zaten biliyorsunuz bağışıklık çok hassas oluyor maskesiz hiç kimse odasına dahi girmesin siz bile çok çok zor biliyorum biz pandemi öncesinde bile kaynımın odasına girerken maske takıyorduk bekar kendisi annesi Bakamaz öyle hasta falan ben gidip yemek falan yapıyordum o zaman 32 yaşında falandı. Şuan çok iyi mâşâAllah darısı size

Rabbim şifalar versin İnşaAllah zor süreçler Rabbim yardımcınız olsun benimde kaynım atlattı hodgkin lenfomayı 6 ay kemoterapi gördü tedaviye cevap veren bir türüymüş bu lenfomanın. Ama tabi yaşayan bilir en kolay şekliyle atlatsın yavrunuz. Zaten biliyorsunuz bağışıklık çok hassas oluyor maskesiz hiç kimse odasına dahi girmesin siz bile çok çok zor biliyorum biz pandemi öncesinde bile kaynımın odasına girerken maske takıyorduk bekar kendisi annesi Bakamaz öyle hasta falan ben gidip yemek falan yapıyordum o zaman 32 yaşında falandı. Şuan çok iyi mâşâAllah darısı size
Teşekkür ederim evet bağışıklık çok önemli ama çocuk olunca işte gezmek oynamak insan içine karışmak istiyo bu hastalıkta moral de çok önemli olduğu için elimizden geldiğince bişeler yapmaya çalışıyoruz

Teşekkür ederim evet bağışıklık çok önemli ama çocuk olunca işte gezmek oynamak insan içine karışmak istiyo bu hastalıkta moral de çok önemli olduğu için elimizden geldiğince bişeler yapmaya çalışıyoruz
Evet canı sıkılır yaşı çok küçük bilgisayar oyunu tablet telefon çok güzel oyalıyor açık havada yürüyüş ilaç almadığı dönemlerde de iyi gelir sıkılmaz siz anne olarak en iyisini bilirsiniz 🤗🥰

Çok üzgün ve şaşkınız :KK43: 2 ay önce oğlum rota virüsü oldu dr gittik antibiyotik tedavisi verdi. Geçti ama kanında düşmeyen bir enfeksiyon değeri var dedi ve araştırılsın dedi. Mr, röntgen, ultrason derken bize yatış verildi 2 ay hastanede yattık lenfoma dan şüphelendiler ama asla belirti yok bizde. Biyopsi yapıldı anlaşılmadı ameliyatla bir tane lenf bezini aldılar patoloji sonucu hodgkin lenfoma - ( lenf kanseri) 😢 dün ilk kemoterapisini aldı aşırı bi yan etki olmadı. Hala belirti yok bu arada.

Sizden ricam yakınında yada kendi çocuğunda böyle bir hastalıkla uğraşmış ve yenmiş kişiler varsa bana nasıl bir süreç bizi neler bekliyor yazarmısınız
Yorumunuz önüme düştü alakam olmamakla berabere cocugunuza Allahtan şifa diliyorum .Size tavsiyem kemoterapinin etkilerini en aza indiriyor ve kanserin nuksetmesini önlüyor internetten araştırın dilerseniz prof.dr sibel silici zeytinyaglı propolis üretiyorlar kayseri erciiyes üniversitesinde prof kendisi bende kardesinin numarası var ailem ben dahil olmak üzere cok şifa gördük isterseniz özelden iletebilirm size doktorla kendiniz de konusabilirsinz

Yorumunuz önüme düştü alakam olmamakla berabere cocugunuza Allahtan şifa diliyorum .Size tavsiyem kemoterapinin etkilerini en aza indiriyor ve kanserin nuksetmesini önlüyor internetten araştırın dilerseniz prof.dr sibel silici zeytinyaglı propolis üretiyorlar kayseri erciiyes üniversitesinde prof kendisi bende kardesinin numarası var ailem ben dahil olmak üzere cok şifa gördük isterseniz özelden iletebilirm size doktorla kendiniz de konusabilirsinz
Tabi ki çok sevinirim eğer özelden numarasını yazarsanız konuşurum

Merhaba çok geçmiş olsun 😔

Hodgkin lenfomanın da kendi içinde türleri var, lenfositten zengin, mikst selüler, nodüler sklerozan gibi… sizde hangisi mevcut? Kan değerleri nasıl? Lenf nodlarında tutulum var mı? Detaylı bilgi paylaşırsanız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım 🙏🏻❤️
Siz tecrubelisiniz galiba? Lenf bezleri de tutulum demek bütün lenflerin şişmesi mi demek?

Bitti yendik dediğiniz günü de görmek umuduyla. Çok çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versin yavrunuza uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin 🙏

Herkese merhaba arkadaşlar. Uzun süre sonra yazıyorum herkese umut olsun diye. Oğlum 8 ay kemoterapi ve 1ay ışın tedavisi aldı sonunda geçen ay temiz raporumuzu aldık doktor tamamen temiz dedi. Bitti kurtulduk. Zorlu bir süreçti ama geçti gitti çok şükür. Aylık rutin kan tahlili veriyoruz sadece. Tekrardan nüks etmemesi için dua ediyoruz. Tüm hastalara Allah'tan acil şifalar diliyorum

Herkese merhaba arkadaşlar. Uzun süre sonra yazıyorum herkese umut olsun diye. Oğlum 8 ay kemoterapi ve 1ay ışın tedavisi aldı sonunda geçen ay temiz raporumuzu aldık doktor tamamen temiz dedi. Bitti kurtulduk. Zorlu bir süreçti ama geçti gitti çok şükür. Aylık rutin kan tahlili veriyoruz sadece. Tekrardan nüks etmemesi için dua ediyoruz. Tüm hastalara Allah'tan acil şifalar diliyorum
çok sevindim rabbim bir daha yaşatmasın upuzun güzel bir hayat diliyorum 🥹♥️♥️

Rabbim bir daha yasatmasin, cok cok gecmis olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Merhabalar
O kadar çok sevindim ki anlatamam Rabbım bir daha yaşatmasın cooook uzun sağlıklı hayırlı bir ömür diliyorum

Back
X