oglum 3 bucuk yasinda krese gtmek istemiyor ne yapabilirim ayni durumu yasayan anneler varmi

dilayaz

Şanslı Anne
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
1
4
1
Merhaba arkadaslar
3bucuk yasinda oglum var bende halk egitimin verdigi kurslardan birine gidiyorum kursun cocuklar icin kresi var oglumu birakiyorum istemiyor.ilk gun yanindaydm sonraki gunler yalniz durabiliyordu ama artik istemiyor.bnde onun krede gtmesini istiyorum aglaya aglaya gozleri kizarmis yanima getiriyor ogretmeni artik..sizinde boyle sorunlariniz oldumu? Nelrr yaptnz olduysa.

Merhaba,

benim kizim krese 1 yasinda basladi.
Sabah biraktigimizda agliyordu arkamizdan, aksam almaya gidincede bizi gorunce gozleri doluyordu.
3-4 ay boyunca bu hep boyle devam etti, sonra esimle bir seylerin yolunda olmadigini dusunerek kresi degistirdik. (iyikide degistirmisiz)

Ve simdi yeni kresinde cok mutlu, sabah gulerek giriyor iceri ve aksamda gulerek cikiyor yeni kresini cok seviyor. Bakicilarida cok sevimli ve sabirli'lar yeni kreste.
Ilk kreste cok soguk ve ilgisizlerdi, bizimde ilk cocugumuz oldugu icin daha erken farkina varamadik...
Tecrubesizligimize geldi diyelim... tabi cocukta bunu hissediyor, 1 yasinda olmasina ragmen..

Selam benım de oglum 3 yasında 14 aylıktan berı gıdıyo ve daha yenı aglamayı ve mızıldanmayı kestı. Sureklı aglıyodu yada mızıldanıyodu. Sımdı hemwn montunu fln asıp dırek cıkıyorum bana el sallıyo. Sızde bırakır bırakmaz uzaklasın yanında fazla kalmayın.

Back
X