Oğlum 3 yaşında

Hayır çalışmıyorum arkadaşı yok olsada küçük hep açılmasına iyi olur diye diyorlar

Çişi öğrendiyse ver . .

kreş gibi aktivite okulları var aileylede katılabiliyorsun istersen denemelik bir süre oraya götür hem birlikte kaliteli vakit geçirmiş olursun ama devamlı kreş daha iyi olur

benim kuzenim (yaş 4) biraz içine kapanıktı yarım gün kreşe verdiler kendisi baya sevmişti daha konuşkan daha girişken bi hale gelmişti

yarim gun ver
yurt disinda o yasta ana okulu basliyor butun gun hemde
ama yasitlariyla beraber olmasina dikkat et sadece kres seçerken

Girişkenliği yok birazdaha üzerime düşkün oldu Aralık ayında 4 aylık düşük yaptım bu olaydan çok etkilendi ne yapayım bilemiyorum

Kızım 3 yaşında başladı. 5 aydır gidiyor. Henüz küçük, 4 yaşında gönderirim diye düşünüyordum. Şimdi iyiki göndermişim diyorum Kızımın da hiç arkadaşı yoktu, okulda bir sürü arkadaşı var, her gün farklı farklı etkinlikler yapıyorlar. Evde bizler yeterli olamıyoruz. yarım gün gidiyor. Okuldan okula değişir mutlaka, ama ben gönderdiğim yerden gayet memnunum.
Girişken olmadığını ve size düşkün olduğunu söylemişsiniz, okula alışması biraz zor olur. ilk günler siz na eşlik edersiniz. Okulla görüşün kafanıza yatarsa gönderin bence

Ben karsiyim kimse annesnin verdigi ilgiyi veremez sefkati veremez 3 yas daha ana kuzusu bidaha bu zamanlari yasamicaksiniz kiymetini bilin zaten 2 sene sonra uzun bir okul hayati basliyacak:KK20:

bizim bir yakinimiz cocugu krese verdi, ama ucuz etin yahnisi bet oluyor misali cocuk bezleniyordu 8 6 gittigi kresten sabah degistirilen beziyle eve donuyordu o kadar saat kimse bezini bile degistirmiyormus cocugun pisik oldu hep, zaten ogleden sonra idare ediyolar ogleden sonrada uyku ilaci verip saat 4 5 kadar uyutuyorlarmis cocuklari... sok olduk hemen aldilar kresten, guvenilir ve kaliteli bir yerse cocugun sosyallesmesi zeka gelisimi icin kres evden daha mantikli ama ucuz bi yere sakin gonderme arkadasim...

Back
X