- 2 Eylül 2022
- 265
- 59
- 48
- 27
- Konu Sahibi Butterfly9
Kızlar oğlum 4 buçuk yaşında bu hafta alıştırma haftasydi diye yemek götürmedi çocuklar ve bende salı günü oğlumun çantasına sadece 1 simit koydum. Daha sonra oğlum okul çıkışı anne öğretmen yememe izin vermedi dedi, zaten öğretmen de çıkışta bana söyledi çantalarına birşey koymayalm haftaya beslenme olacak tmm dedim. 2 gün sonra çıkışta oğlum anne kremalı bisküvi istiyorum bana al arkadaşım yemiş bana vermemiş dedi sordum öğretmenine ertesi gün yasaktı dedi. Bu minik kız kendini tutamiyor da dedi (sürekli ağlayan bir kız vardı o gibi geldi ama emin değilim) bende görmediniz galiba dedim yedigini çünkü yasaktı dedim yok gördüm de tutamiyorzaten haftaya beslenme olacak dedi. Neyse birşey demedim. Ama dün oğlum eve geldi ağlıyordu noldu dedim öğretmen kurt bana oynatmis kızları çıkarmamış bizi erkekleri benide çıkarmış dedi baktım çok etkilenmiş işin aslı için öğretmeni aradım, dediki " erkekler oyunun akışını bozduğu için 2 oyun yaptık erkeklerin bitince kızlar başladı oyuna" onu kast etmiş. Bu doğru mu bilemedim ilk kez gönderiyorum böyle bir yere oğlumu yani oğlum ezilsin veya özgüveni zedelendin istemiyorum bundan korkuyorum diye merak ettim. Normal mi değil mi acaba size sorayım dedim
Son düzenleme: