Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canlarım
hepinize teker teker teşekkür etmek istiyorum..gerçekten bu kadar önemsendiğimi bilmezdim..
bu hafta bol bol dinlendik oğlumla. cumartesi akşamı yolcuyuz inşallah.doktor taburcu olurken sıkıntı yok dedi ama cumartesi sabah son kez görüneceğiz.maalesef uçak gitmiyor.özel araç şansım da yok...otobüste iki koltuk aldım. ayaklarımı uzatıp gideceğim artık. rahat lüks bir firma. sıkıntı olmaz inşallah.
siz yine de duanızı eksik etmeyin. oraya gidince bol bol konuşuruz.
canım çoook geçmiş olsun .. ilk gebeliğinde 17. haftadan beri düşük ve ilerleyen haftalarda da su kesesinde çatlak ve erken doğum riskiyle mücadele ederek 37+6ya kadar bebeğini taşıyabilmiş biri olarak seni çok iyi anlıyor ve moral bulasın diye detaylarımı yazıyorum .. eminim senin minnak velet de dayanacak annesi , merak etme , inancını kaybetme , canını sıkıp tansiyonunu yükseltme , bu haftaya kadar güzelce geldiniz Allahın izniyle , daha da bir şey olmayacak hepimizin duaları seninle .. biraz şiir gibi oldu sanki kafiyeli kafiyeli
canım çoook geçmiş olsun .. ilk gebeliğinde 17. haftadan beri düşük ve ilerleyen haftalarda da su kesesinde çatlak ve erken doğum riskiyle mücadele ederek 37+6ya kadar bebeğini taşıyabilmiş biri olarak seni çok iyi anlıyor ve moral bulasın diye detaylarımı yazıyorum .. eminim senin minnak velet de dayanacak annesi , merak etme , inancını kaybetme , canını sıkıp tansiyonunu yükseltme , bu haftaya kadar güzelce geldiniz Allahın izniyle , daha da bir şey olmayacak hepimizin duaları seninle .. biraz şiir gibi oldu sanki kafiyeli kafiyeli
senin acılarınla moral bulmak tuhaf oldu gerçi:26:
bugün kontrole gittik. gerçi ultrasona ayrı uzman bakıyormuş burada. o da izinliydi.göremedim paşamı. ama tahliller temiz, nst normal.iyiyiz çok şükür.
teyzeleri oğlum nst de ebeye çok çektirdi:) bi yerinde durmadı.kalp dinleyen parçayı yerleştirecek, benimki ebe nereye koyarsa kaçıyorebe de "yaramaz olduğu 27.haftada çıkmaya çalışmasından belliymiş zaten" dedi