Oğlum ananesini emmeye çalıştı

denizmelekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2023
137
28
28
29
Merhaba kızlar.
Ben oğlum altı aylıktan beri çalışıyorum. Oğlum hiç mama içmedi. Ek gıdaya da tamamen başlamadı. 18 aylık ama hala doyacak kadar yemek yemiyor. Gece emerek uyuyor. Birlikte yatıyoruz gece de sürekli emiyor. Bugün ben işteyken ananesinin göğsüne yapışmış. Çok canım sıkıldı benzer bir şey yaşayan var mı?

Anaannesi göğsünü açmış da mı yapışmış? Eğer öyleyse anannede sorun var demektir. Benim annem ya da kv m böyle bir şeye yeltenecek ortalığı ayağı kaldırırdım.

Hayır canım annem çocuk uyurken annemde uyumuş yaz günü diye atletle yatarken göğsüne yapışmış

Anne sütü içiyor sadece inek sütü almıyor canım benimde sağacak kadar sütüm yok. Anne figürü olarak benden başkasına da mı ihtiyaç duyuyor diye çok üzüldüm

Anne sütü içiyor sadece inek sütü almıyor canım benimde sağacak kadar sütüm yok. Anne figürü olarak benden başkasına da mı ihtiyaç duyuyor diye çok üzüldüm

Hiç sanmıyorum. Memeye düşkün bir çocuk. Anneanneyle güvenli bağ kuruyor sonuçta ondan da gelip gelmeyeceğini denemek istemiştir :)
Benim oğlum da annemin yakasını açardı sürekli.

Bununla alakası yok. İşyerindeyken sağım yapabiliyorsan sık sık sağım yap. Mecburuz buna. Ben de ertesi gün için işte sağım yapıyorum hem de sütüm azalmasın diye. Ama ek gıda da veriyorum. Bol bol ek gıda verin ek gıdaya alışırsa sen yokken meme aramaz bence

Bu tarz durumları bir çok arkadaşımda gördüm ben babaannesinin yada anneannesinin yakasına yapışan göğsünü açmaya çalışan emmeye çalışan bana çok garip gelmedi

İştahını nasıl açabilirim bilmiyorum kuzum. Hiç bir şey sokmuyor ağzına. Severek yediği hiçbir şey yok.

Bence emzirmeyi bırakın, o zaman mecburen yiyorlar. 18 aylık bir bebeğin sadece anne sütüyle doyması çok zor

Benim bebeğim meme düşkünü bi bebek. Geçen gün babası uyutmaya çalışırken babasının memesini ısırmış tişörtünün üzerinden. Bakın babasının diyorum babaanne değil 🤣. Söyleyeceklerim bu kadar, anlaşılmıştır diye düşünüyorum 🤣🤣🤣🤣

Back
X