Oğlum artık emmiyo sütümde çok bu süt nasıl kuruyacak!!!!!!

Yusufcukkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
98
62
3
30
Slm hanımlar 17 aylık oğluşumun ağzı aft oldu bu yüzden emmiyo sütümü sağıp veriyorum içmiyo bırakıcak galiba işin kötüdü sütümde çok 2 gündür sağıp sağıp döktüm göğüslerim dolunca çok rahatsız ediyo ve acıyo sütüm nasıl kuruyacak acaba

Sagip buzluga koyabilirsiniz. Yogurduna, meyvesine katarsiniz. Duşa girip ellerinizle sagabilirsiniz. Yine de kesilecek gibi değilse ilac kullanmaniz gerekebilir

Tamamen boşaltma memeyi. Çünkü boşalınca yeni süt üretimi için emir gidiyor beyine. Azar azar rahatlatacak kadar sağsan yeter.

Birde şunu sorayım oğlum için çorba tarifiniz falan varmı yoğurt çorbası şehriye çorbası haricinde

Ben bu durumdan dolayi cok cektim kanallarim tikandi hastanelik oldum cok zor allah yasatmasin
Kizim 2 yasindayken kendim biraktirdim fakat sutum oyle coktuki kanallarda dugme gibi elime degen birikmeler oldu cokta aci cektim derken doktora gittim tikanan kanallar bosaltildi ve sutun geri cekilmesi icin buz uygulamami soylediler surekli buz uyguladim ve bir kez cok fazla olani sagdiktan sonra buz uygulamaya basladim oyle kurtuldum

Gerçekten kötü dediğiniz gibi kalıp gibi elime geliyo ve uyuyamadım ağrıdan gece kalkıp sağdım oğlum iyileşince tekrar emmesini umuyorum ama zor

Vallahi onuda düşündümde süt kardeşliği olayı varya cesaret edemedim nolur nolmaz
Bence yogunbakimlar anne sutune muhtac bebek kaynarken sagip.dökmeyin bagislayin. Anne sutu cagri topicleri vs hem premature bebekler icin hemde kanser hastalari icin caresizlikle ariyor o sutu. Tekrar dusunursunuz umarim.

Bence yogunbakimlar anne sutune muhtac bebek kaynarken sagip.dökmeyin bagislayin. Anne sutu cagri topicleri vs hem premature bebekler icin hemde kanser hastalari icin caresizlikle ariyor o sutu. Tekrar dusunursunuz umarim.
Gerçekten çok teşekkür ederim inanın hiç aklıma gelmedi ve dün hastanedeydik orda sağıp döktüm çok çok teşekkür ederim

Bu süt üretiminin ortası yok mu?
Kimisi emzireyim 1 damla süt gelsin diye çabalar sizin 17 ay geçmiş hala fazla fazla geliyor.
Emmedikçe bitecek zaten ama doktorunuza sorun elbet kısa yolu vardır

Ama 17 aylık konu sahibinin çocuğu prematüre bebeklere veya yoğun bakımdakilere uymaz o süt
Kanser hastalarını bilemiyorum ama

Gerçekten çok teşekkür ederim inanın hiç aklıma gelmedi ve dün hastanedeydik orda sağıp döktüm çok çok teşekkür ederim
Bu arada aklima gelmsiken sut kardeşligi cok kafanizi kurcalarsa sutu bagislarken bebeginizin cinsiyetine uygun bqgis yapabilrsiniz. Mesela bebeginiz erkekse erkek bebege bagislayabilrisiniz. Benim takip ettigi anne sutu gruplarinda bu tarz ilanlar görüyorum sikca.

Back
X