• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum başını vurmuş :(

sweetsin

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
275
2
16
35
Ankara
kızlar az önce oğlumun kreşinden öğretmeni aradı..özel bi kreşe gönderioruz... koşarken başını masanın kenarına çarpmış şişmiş morarmış kaşının üstü :( çok ağlamış.baya şişti morardı haberiniz olsun die aradım dio öğretmen... bu üçüncü oldu... yine aynı şekilde başını vurmuş du şişmişdi, kafası.. koştuğu için dio öğretmen.. çocuktur evet olur ama dikkat edilmesi gerekmiyo mu sizce de.. son 3 ayda, 3 kez aynı olay geldi başımıza..

kızlar az önce oğlumun kreşinden öğretmeni aradı..özel bi kreşe gönderioruz... koşarken başını masanın kenarına çarpmış şişmiş morarmış kaşının üstü :( çok ağlamış.baya şişti morardı haberiniz olsun die aradım dio öğretmen... bu üçüncü oldu... yine aynı şekilde başını vurmuş du şişmişdi, kafası.. koştuğu için dio öğretmen.. çocuktur evet olur ama dikkat edilmesi gerekmiyo mu sizce de.. son 3 ayda, 3 kez aynı olay geldi başımıza..

geçmiş olsun öncelikle :21::21:

ama çocuk bu yaramazsa koşuyorsa öğretmeni ne yapsın ki ne suçu var öğretmenin evde de aynısı olabilirdi :31::31:

geçmiş olsun öncelikle :21::21:

ama çocuk bu yaramazsa koşuyorsa öğretmeni ne yapsın ki ne suçu var öğretmenin evde de aynısı olabilirdi :31::31:

cnm tşkler öncelikle... bende öyle düşünmeye çalışıorum da,üst üste geldi artık ne zaman öğretmen arasa bu saatlerde yine mi bişey oldu çocuğuma diyorum.. öğretmen genel durumu ii diyo,yaramaz bi çocuk değil dio ama öyle işte.. :(

Geçmiş olsun. Benim kardeşimde kreşte başını düşüp çok çarpmıştır zamanında :) Öğretmen çok mahcup olurdu ama onun bir suçu yokki çocuğun yaramazlığı bu. Kaç tane çocuk var öğretmen heran hepsini düeşrken yakalayacak değil sonuçta :)

cnm tşkler öncelikle... bende öyle düşünmeye çalışıorum da,üst üste geldi artık ne zaman öğretmen arasa bu saatlerde yine mi bişey oldu çocuğuma diyorum.. öğretmen genel durumu ii diyo,yaramaz bi çocuk değil dio ama öyle işte.. :(

hımm diğer çocuklarda da oluyor muymuş bu tür kazalar , öğretmen de başı boş mu bırakıyor sanki biraz :31:

4 yaşında..
öyle yaramaz bi çocuk değildir... öğretmen gayet rahat bayağı şişti bayağı morardı dio bi de.. sesinde en ufak bi ne bileyim üzüntü yok.. bende bişey demedim.. önce ki aradıklarında olsun olur böyle şeyler falan demiştim ama şimdi bişey diyemedim çok üzüldüm

cok geçmiş olsun..oluyor maalesef bu tur seyler..benimde bır oglum var 5.5 yasında gecen okuldan kolunda koca bı morlukla geldı arkadası ısırmıs toplu yasanılan paylasılan yerlerde helekı cocuksa durdurabılmek bıraz zor..inşallah tekrar basınıza gelmesın

sanki bir ihmal kokusu seziyorum ne bilim günahlarını da almayalım diğer çocuklar ne alemde onların ailelerinin de fikirlerini al ama tek bir kişinin değil biri kötü der sen de hemen kötü zannedersin sor soruştur çocuğun herşeyden önemli aman ihmal etme geçmiş olsun canım

sanki bir ihmal kokusu seziyorum ne bilim günahlarını da almayalım diğer çocuklar ne alemde onların ailelerinin de fikirlerini al ama tek bir kişinin değil biri kötü der sen de hemen kötü zannedersin sor soruştur çocuğun herşeyden önemli aman ihmal etme geçmiş olsun canım

tşkler.. ya 3 kez olunca bende artık anneyim, telde onu rahatlatacak halim yok... diğer ikisinde olsun çocuk bu falan dedim de artık hep mi aynı şey.. önce allaha sonra onlara emanet ediyoruz.. mahcup olurdum ben olsam.. ama yok, sesinde yani oldu bitti ona göre haberin olsun havası var...

Kızın öyleyse düzgün yapsınlar işlerini .
Bana da öyle geliyor ki pek umursamıyorlar .
Daha dikkatli olsunlar .

az önce geldi, bir cm le gözünü sıyırmış.. allah korumuş yine.. gözleri de şişmiş ağlamaktan.. o ağladı ben ağladım... çok zor ya, allah kimseyi evladı ile sınamasın.. buna şükür..

Oldu bitti havasi da ne demek?
Gerekirse masa kenarlarini torpuletip sungerle falan kaplamalilar.
okulla gorusmenize yarar var.

Benim çocuğum yok ama çocukların yaşam ortamlarında koruyucu önlemler alınmıyor mu? Ben merdiven girişlerine önleyici bariyer konması, prizlerin kapatılması ve mobilyaların köşelerine yumuşak koruyucular konulması gibi önlemler alındığını görmüştüm. Hele ki bir kreşte bunlara dikkat etmeleri gerekmez mi? Gözüne gelse de "Ne yapalım çocuk işte" mi diyecekler? Onların görevi çocukları korumak.

Çok geçmiş olsun.

Geldiği zaman böyle şeyler maalesef üst üste geliyor.

Benim kızımda geçen sene ve önceki sene özel bir kolejin anaokuluna gitti.

Aynen sizin gibi 3 ayda 3 kereyi bırakın 1 ayda 3 kere ciddi kazalar geçirdi, birinde arkadaşı gözüne pipet batırmış göz doktoruna götürmüşler hemen beni arayıp gittikleri hastaneye çağırdılar, bir diğerinde ön üst dişini kaybetti, süt dişi ama hala kalıcı dişi gelmedi , 1.5 senedir dişsiz kızım, sabırla kalıcı dişinin gelmesini bekliyoruz ama doktur 7 yaşından önce gelmez dedi.

Ki kızım yaramaz koşan, vuran, kıran bir çocukta değil ama kaza işte adı üstünde geliyor.

Allah daha beterlerinden korusun inşallah.

4 yaşında..
öyle yaramaz bi çocuk değildir... öğretmen gayet rahat bayağı şişti bayağı morardı dio bi de.. sesinde en ufak bi ne bileyim üzüntü yok.. bende bişey demedim.. önce ki aradıklarında olsun olur böyle şeyler falan demiştim ama şimdi bişey diyemedim çok üzüldüm

pardon ama siz galiba biraz ogretmeni sucluyorsunuz gibi geldi bana.
İyide tutupta ogretnen cocugunuzu masaya vurmadiya cocuk bu.
Yaraz degil diyorsunuz benim kizimda evde yanlizken cok uslu bi cocuk gordumu duz duvara tirmaniyo cocuk cocugu gorunce şimarir.

Benim kizimda birgun aglarken ben kollarindan tutmus kucagima almaya calisirken kendini var gucuyle geri itti kollari elimden kaydi kafasini duvarin kosesine vurdu ustelik sivri bur yere ben:53:boyle kaldim ne oldu anlamadim hersey 3-5 saniyede oldu
cok korkmustum kafasi sisti gunlerce uzerine yatamadi kendimi suclu hissediyordum. sonra dedimki ben bi anneyim bilerek yapnadim sonucta kim bile bile boyle birseye goz yumar ki

neyse demem o ki sonucta evdede olabilirdi sizin elinizden bi kaza cikabilirdi Allah korusun...yani olacagi varsa olur..
Gecmis olsun

Bende de aynı sorun oldu, aradılar kreşten oğlunuz düştü hastaneye götürüyoruz diye..
Kanamış çokkk :5:
Film tomografi çekildi, başının arka tarafıydı...
Çok şükür bişi çıkmadı.. Dikiş atıldı...
Ama dikkat etmeleri gerekiyor..
Geçe günde arkadaşı küçük plastik sandalye ile çarpmış, ense kısmı çizdirmiş, hafifte kanamışş..
Bana geldiler tabii artıkk...
Dikkat edinn, sandalyeleri neden düzgün taşımaları için onlara göstermiyorsunuz, gözünede gelebilirdi ozaman ne olcaktı dedimm..
Haklısınız dedi özür diledi felan..
Bakalım son vuukaat olur bu inşallahh..:ssz:

Çocukken başımı o kadar sivri köşeye vurdum,o kadar çok başımın üstüne düştüm ki sayısını bile hatırlamıyorum...O dönemdeki çocuklar çok hareketli,çok meraklı oluyor.Anneler evde birkaç çocukla uğraşmanın ne kadar zor olduğunu bilirken binlerce canın sorumluluğunu alan öğretmene neden bu kadar fütursuzca yükleniyorsunuz ? Suçlu öğretmen değil yönetim...

Back
X