Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr her şey normal diyorsa sıkıntı edecek bir durum yok derim canım. Bebeğin daha 7 aylık,sen biraz aceleci davranıyorsunKızlar 7 aylık. Oglum var ve ne basiyo ne de desteksiz oturamiyo neden acaba çok. Uzuluyorum ek.gidayada alışamadı hala sadece anne sütü alıyo naptiysa olmadı 2 3 çay kaşığı gecmiyo tutmuyo ağzında tutuyo gitmediğini doktor kalmadi tahliller de temiz cikiyo
Kızlar 7 aylık. Oglum var ve ne basiyo ne de desteksiz oturamiyo neden acaba çok. Uzuluyorum ek.gidayada alışamadı hala sadece anne sütü alıyo naptiysa olmadı 2 3 çay kaşığı gecmiyo tutmuyo ağzında tutuyo gitmediğini doktor kalmadi tahliller de temiz cikiyo
yin bel mr cekildimi ayakları uzerine tutunca ayaktarı hamur gibi yıgılıyormu.popo ustünde morluk varmı bebek norolojisi gördümü birde kalca cıkık filmi cektrdinmi canım bunlar temizse korkma benim yegenim bebekten 8 aya kadar ayakları gücsüzdü hamur gibi yıgılıyordu dr lar bisi yok diyordu rutin kontrolde ama mr larda hem kalca cıkıgı cıktı hem omurilik uzunlugu ameliyat oldu ikisindende 8 aylıkkken zor oldu mahvolduk hepimiz dr lar hatta rehabilitasyon merkezini mesgul etme yürümez bu cocuk dediler universitelerde ama allaha sükür simdi 3.5 yasında 6 aydr yürüyor.bunları kork diye yazmıyorum basımıza geldi bu filmler cekilmediyse kesinlikle kalca ve bel mr iste .ama eger normal basabiliosa korkacak bişi yok zaten sorun varsa ayakları küçüktür hamur gibi olur cansız gibidr.insalah böle degildr.insalah evham yapıyorssundr.benim oglum 5 ay boynu tutmadı bosa bir sürü tahlil falan yaptık sükür sonuc cıkana kadar tutumustu boynu acele etttim niye tutmuo die sonra 6 aylıktı süründü ama 9 ayda oturdu degişik bişi oldu bizimkisideKızlar 7 aylık. Oglum var ve ne basiyo ne de desteksiz oturamiyo neden acaba çok. Uzuluyorum ek.gidayada alışamadı hala sadece anne sütü alıyo naptiysa olmadı 2 3 çay kaşığı gecmiyo tutmuyo ağzında tutuyo gitmediğini doktor kalmadi tahliller de temiz cikiyo