saol canım bebeklerinizin cicileriyle resimlerini ekleyelim bölümündede büyük kızımın resmi var ikisi birbirine pek benzemezler büyük kızımda aynı sibel can a benziyor mavi gözlü ve sarışın ikiside çok cana yakın ama ben hakikaten bu durumun karakteristik olduğuna çok inanıyorum bende 5 sevgi dili diye bir kitap var insanlar sevgisini 5 grupta anlattığını dile getiren bir kitap medela bazı çocuklar<za hediye alıp verdiğinde yada onlar aldığında sevgisini anlatırmış kimi insanlar dukunarak sarılarak anlatırmış kimide sözel olarak v.s o m yüzdende oğlun biraz daha büyüsün oda sana sevgisini bir şekilde belli edecektir emin ol.yorumlarınız için teşekkür ederim hepinize...evet haklısınız aslında karakteri bu galiba ama çok üzülüyorum işte düşkün olsun istiyorum bana umarım ileride olur... bu arada beg arkadaşım maşallah kızlarına ne şanslısın işte ikranın resimlerini gördüm çok güzel çok büyünce çok canlar yakıcak...
valla ben memnunum bu durumundan oğluşun...kimseyi yadırgamıyor, yabancılamıyor...güler yüzlü de bir bebek...dünyanın bin türlü hali var..anne hep yanında olamazsa ne olcak?? en azından kendi kendine yetebilecek çocuklar olacak bunlar...inşallah tabi...daha eni topu 10 aylıklar....10 kere huy değiştirir bunlar...
aslında evet benim oğlumda kimseyi yadırgamıyor ancak henüz 10 aylık ve anne çocuğu oldukları için düşkün olan bebeklere de özenmiyor değilim...kendine yetebilicek çocuk olmalarını kestirmek şimdiden zor düşkünlükleriyle bunu bağdaştırabilmek ise güç...ama napalım kova burcu bebeği bunlar hakkikaten kpır kıpır bağımsızlar...çok düşkünlüğü bıraktım azıcık göğsüme yatsa sakince ya da ne biliyim öpünce ittirmese benim derdim bunlarama hepinize ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM yalnız olmadığımı bilemk içime su serpti...
benim oğlum mayısta 5 yaşına girecek..doğduğundan beri babasına çok daha fazla düşkün bana karşı çok soğuk..babası da ona karşı çok ilgili ve aşırı düşkün ne dese yapıyor hatta ben evde yanlarında bile olsam suyunu yemeğini yediriyor..oyuncak almayalım dediğimiz halde alıyor cebinde şeker çyukulata falan taşıyıp vereiyor.. beni çok dışlıyorlar...ikisi sanki karı koca gece bile bereber yatıyolar...ben de benden başka kimsenin ilgilenmediği küçük oğlumla ilgileniyıorum ...çok bunaldım artık eşimle kavga ettiğimizde iyice yanına çekiyor oğlumu sanki ben yokum ve b ana ihtiyaçları yok ...nasıl davranayım bilmiyorum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?