Oglum birden belim agriyor diye kivrandi:(

pembevemaviler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
1.644
6
156
arkadaslar buyuk oglum 6.5 yasinda bir suredir ara ara belim agriyor diyordu pek onemsememistim yanlis bir hareket yapmissindir dikkat et falan dedim,biraz once tv seyrederken birden aglamaya kivranmaya basladi belim agriyor diye sanki belini dogrultamayan yaslilar gibi oldu,sasirdim kucucuk cocukta boyle bisey olabilir mi ,hemen aklima buraya yazmak geldi cunku okuyan cok fazla uye var, sizce neden olabilir yasayan var mi :18:

arkadaslar buyuk oglum 6.5 yasinda bir suredir ara ara belim agriyor diyordu pek onemsememistim yanlis bir hareket yapmissindir dikkat et falan dedim,biraz once tv seyrederken birden aglamaya kivranmaya basladi belim agriyor diye sanki belini dogrultamayan yaslilar gibi oldu,sasirdim kucucuk cocukta boyle bisey olabilir mi ,hemen aklima buraya yazmak geldi cunku okuyan cok fazla uye var, sizce neden olabilir yasayan var mi :18:

valla canım benim oğlum 2004 lü ve hiç böyle bişey yaşamadı, bana sanki yetişkinler gibi bel tutulması olmaz gibi geliyo çocuklarda, oynarken düşüp bi tarafını incitmiş olmasın, bence bi doktora götür, öyle ağlıcak kadar acı çekmesi öylesine bişey gibi gelmedi bana, çok geçmiş olsun

bence de hemen bir hekime götürün
tıbbi konularda burda ne dersek yanlış olur
çoçuğunuz bir süredir ağrı çekiyormuş ara sıra daha fazla bekletmeden doktora göstermekte fayda var

çok acil doktora gidin lütfen..

bel bu.. omurilik.. şakaya gelmez.. geç teşhis sıkıntılı sonuçlar doğurabilir..

geçen hafta bende oldu. idrar yolları enfeksiyonuymuş.

:64::64:canım cok gecmıs olsun mahallenızde sıze yakın olan aıle saglık merkezı yanı eskı adıyla saglık ocagı yokmu yada buyuk hastanenın acil bolumune gıdın hemen bana sorarsan babasına haber et gelsın alsın sızı hastaneye gotursun burada vakıt kaybetme ne olursa olsun 6,5 yasında cocuk bıle olsa boylesı anı olan selerı ciddiye almak lazım ama netıcesınıde bızede bıldırmeyi unutma valla merak ettım doktor ne dıyecek cok gecmıs olsun ya üzüldüm valla inş ıyı haberlerını beklıyorum :43::43:

bence cocuk daha kucuk agrinin nerden geldigini anlamiyor olabilir diger bir arkadasin dedigi gibi bobrek agrisida olabilir beklemeden doktora goturun cok gecmis olsun...:nazar:

:64::64:canım cok gecmıs olsun mahallenızde sıze yakın olan aıle saglık merkezı yanı eskı adıyla saglık ocagı yokmu yada buyuk hastanenın acil bolumune gıdın hemen bana sorarsan babasına haber et gelsın alsın sızı hastaneye gotursun burada vakıt kaybetme ne olursa olsun 6,5 yasında cocuk bıle olsa boylesı anı olan selerı ciddiye almak lazım ama netıcesınıde bızede bıldırmeyi unutma valla merak ettım doktor ne dıyecek cok gecmıs olsun ya üzüldüm valla inş ıyı haberlerını beklıyorum :43::43:

bastaki halay cekme sembolunu yanlislikla koydunuz sanirim:82:

gerçekten bel ağrısımı bu yaşta ilginç,başka bir ağrı da olabilir,
hemen doktora götürün ,bende bir ara çekmiştim cereyanda kalmışım direk belime
üstüne birde kas zorlaması 2 hafta sürekli yattım ama doktor kontrolü şart

geçmiş olsun canım herkes demiş ama bence de bi dr.a götür, o kadar ağlayıp sızlıyorsa sadece incitme değildir herhalde... inş kötü bişey yoktur,endişelenme serinkanlı ol... Allah şifa versin

bastaki halay cekme sembolunu yanlislikla koydunuz sanirim:82:

ayyy bi dakka arkadaşlar valla yanlıs anlasılmayı gercekden istemem valla ben onun halay amaclı degılde hanı konu sahıbı arkadasın diikkatını cekmek amaclı koydum yoksa bende uzuldum cocuga hatta annesınden bende haber beklıyorum merakla ayyy kusura bakmayın valla yanlıslık olmus :17::17:

ayyy bi dakka arkadaşlar valla yanlıs anlasılmayı gercekden istemem valla ben onun halay amaclı degılde hanı konu sahıbı arkadasın diikkatını cekmek amaclı koydum yoksa bende uzuldum cocuga hatta annesınden bende haber beklıyorum merakla ayyy kusura bakmayın valla yanlıslık olmus :17::17:

Ben de farkettim siz mesajlarınızın başına bunu koyuyorsunuz. Dikkat çekmeye gerek yok. Konu açan eminim kendine yazılan tüm mesajları okuyordur. Yoksa niye açsın ki

ben sembolleri karistirdiniz sandim...hani uzucu bi konu ya halay biraz abes olmus :34:

Konu sahibi doktora gitti sanırım.

Lütfen bize de haber verir misiniz çocuğunuzun durumunu. Umarım kötü birşey yoktur

Back
X