Oğlum daha 13 aylık ve ben tekrar hamileyim....

cerennur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
77
0
86
İstanbul
çok kötüyüm arkadaşlar geçen yılın şubat ayında dünya tatlısı bir oğlum oldu. çok zorlandım hamileliğim boyunca, herşey çok kötüydü. doğumum sezeryanla oldu. zaten tedavi sonucu hamile kalmıştım. çikolata kistim vardı ve ben tekrar hamile kalmam diye korunmadım. şu an sevinemiyorum inanın çok kötüyüm. aldıramamda oda benim evladım nasıl kıyarım. aranızda böyle bir şey yaşayan oldu mu? yaşadıysa neler oldu hayatında lütfen yazın. çok kötü durumdayım.

hiç üzülme bence bak biz o kadar uğraşıyoruz olmuyor.büyütürsün ikisinide.yüce rabbim biliyor da veriyordur.sakın kıyma ona ve üzülme.allah yardım eder hiçbir kulunu darda bırakmaz.valla ben bir doğurayım hemen ikincisinide yaparım çünkü böyle beklemek daha zor.üzme kendini ve çocuklarınla hayatın tadını çıkarmaya bak

hayirli olsun canim allah uzun omurler versin saglikla alirsin kucagina insallah hem ne guzel yaslari yakin birlikte buyurler ohhh misssskaydirigubbakcemile2

Bence de hiç üzülme emin ol ikisinide rahatlıkla büyütürsün sakın aldırmayı aklında bile geçirme çünkü çocuk sahibi olmak isteyeno kadar çok kişi var ki.. Benim ablam dokuz yıllık evlli ve çocukları olmuyor :1no2: Çocukları olması için ne kadar uğraştıklarını ben biliyorum. Allah çocuklarını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım :Saruboceq:

Cnm ama korunmadıĞınız ıÇın bence pek ÜzÜlme duruma
allah Önce tedbırınızı alın takdırını bana bırakın dıyor.
En azından allah bı evlat daha vermıŞ sevınmelısın bence doĞuma kadar ılkıde 2 yaŞına gelecek rabbım hayırlısını nasıp etsın

hiç üzülme bence bak biz o kadar uğraşıyoruz olmuyor.büyütürsün ikisinide.yüce rabbim biliyor da veriyordur.sakın kıyma ona ve üzülme.allah yardım eder hiçbir kulunu darda bırakmaz.valla ben bir doğurayım hemen ikincisinide yaparım çünkü böyle beklemek daha zor.üzme kendini ve çocuklarınla hayatın tadını çıkarmaya bak

çok teşekkür ederim sağol canım. rabbim sanada hayırlısını versin. ben durumun şokundayım inş. alışıcam...

Bence de hiç üzülme emin ol ikisinide rahatlıkla büyütürsün sakın aldırmayı aklında bile geçirme çünkü çocuk sahibi olmak isteyeno kadar çok kişi var ki.. Benim ablam dokuz yıllık evlli ve çocukları olmuyor :1no2: Çocukları olması için ne kadar uğraştıklarını ben biliyorum. Allah çocuklarını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım :Saruboceq:

çok teşekkür ederim sağolasın. rabbim ablanada nasip etsin inş.

Cnm ama korunmadıĞınız ıÇın bence pek ÜzÜlme duruma
allah Önce tedbırınızı alın takdırını bana bırakın dıyor.
En azından allah bı evlat daha vermıŞ sevınmelısın bence doĞuma kadar ılkıde 2 yaŞına gelecek rabbım hayırlısını nasıp etsın

haklısın ama canım benim kistim var ve tedavisiz olamam diyodum hep. ama çok haklısın ne olursa olsun önlem almalıydım. neyse inş. herşey iyi olur.çok teşekkür ediyorum

hayırlı olsun buna üzülünür mü demkki böyle hayırlıymış onun dünyaya gönderliş zamanı bu zamanmış tebrik ederim Allah kolay hamileliker versin inşlah bakarsın bu hamileliğin diğeri gibi zor geçmez

rızkı varmıs gelmıs hayırlı olsun yenı bebeişin hem senın ıcınde ılk zamnar zorluk ceksende ıı olur ıkısı bırlıkte buyur ınş darısı bızlere olur

dünyaya gelen bi şekilde büyür saglıklaınıza bişey olmasın o kadar bekleyen var o haberi pozitf çıksın diye merak etme canım herşey yoluna girer

9 aydır hamile kalabilmek içn uğraşıyorum sonunda sorun eşimde çıktı ve ben şuan anne olabilecekmiyim onu bile bilmiyorum...
sizde tedavi süreci yaşamışsınız,Rabbime şükredin!..size anne diye seslenecek iki yavrunuz olacak..Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.. :Saruboceq:

9 aydır hamile kalabilmek içn uğraşıyorum sonunda sorun eşimde çıktı ve ben şuan anne olabilecekmiyim onu bile bilmiyorum...
sizde tedavi süreci yaşamışsınız,Rabbime şükredin!..size anne diye seslenecek iki yavrunuz olacak..Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.. :Saruboceq:

inş tedavisi mümkün olan bir sorundur. rabbimyardımcın olsun. annelik çok güzel bir duygu ve ben hergün tüm yaşamak isteyenler için dua ediyorum. seninde inş.birgün güzeller güzeli evlatların olur.ben ilk öğrendiğimde baya şoke oldum ama şimdi alıştım çok şükür...

Hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın inş, bende 3,5 yıldır istiyorum olmuyor, aşıla olacak nisanda bakalım hayırlısı artık, ınş. en kısa zamanda ben de hamiş kalırım

ayy canım benim yaa olsun canım rabbim kolaylık veersin tabikide aldrma sakın ikisi büyür giderrrr hayırlı ugurlu olsunn darısda bize olsun inşallahh

Canım benimde 6,5 aylık bir bebeğim var ve şuan 10 haftalık hamileyim...Bende çok üzüldÜm çok ağladım ama aldırmayı aklımdan bile geçirmedim....Sen enazından büyütmüşsün yaş araları bence iyi...Ya ben napim 2.doğduğunda ilk bebeğim 14 aylık olcak...İkiside çok küçük olcaklar...Ama allah yardımcımız olur ben buna inanıyorum ve hep de öyle dua ediyorum...

Arkadaşlar,
bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun. Allah hayırlısıyla sağlıkla sıkıntısız hamilelik ve bebek büyütmeler nasip etsin. Hiç düşünmeyin bence bu size Allah'ın bir lutfudur. Tercih hakkınız olsaydı yapmazdınız elbetteki ama beklenmeyen hamilelikler daha güzel değil midir? ıkisi bir arada büyüyecek, iki çocuğunuzu birden büyütmüş olacaksınız. Zorluklarını düşünmeyin ikiz doğuranlar da çocuk büyütüyor. 3-5 yıla onlar kendini kurtarır siz de çooook mutlu olursunuz. Benim şu an ilk hamileliğim. 6. hafta içindeyim. Hepimize kolaylıklar diliyorum.

canım arkadaşım üzülmen çok normal aynı şeyleri ben yaşadım bazen hala daha söyleniyorum 20 aylık oğlum var ve 8 haftalık hamileyim kan pıhtılayma problemim var her gün iğne olmak zorundayım bende genetik bir anormali var. ılk farettiğim de yok canım olamaz test hatalı oldu diyordum
sonra sonra alışıyorsun bende aldırmaya kıyamadım canını sıkma bu durumdaki bir kaç arkadaşla konuştum herkes ilk sene biraz zor olacak ama sonra sıkıntı kalmıyor diyor bilmem artık neeee etcezzzzzzzkaydirigubbakcemile4

evet bende buna benzer bir durum yaşadım kızım daha 2 yaşındaydı hamile olduğumu öğrendim hemde korunduğum halde çok ağladım aldırıcam diye ama günahından korktum ve dua ettim allahım ben aldırmaya kıyamıyorum ama bu bebeği istemiyorum sen bir sebep çıkar önüme ya düşsün yada karnımda ölsün dedim bir gafletle sonra bebeğime o kadar alıştımki çok sevmeye başladım sabırsızla kucağıma almayı bekledim ama 15 haftalıkken karnımda öldü fark etmedim neredeyse ben zehirleniyordum.yani bacım hayırlı dua et allahın verdiğine karşı gelme isteyipte yıllarca bebeği olmayan insanları düşün şuan yine hamileyim kızım 6 yaşında ama eşim işsiz olsun diyorum vardır allahın bir bildiği bu arada ben ertesi gün hapı kullandığım halde gebe kaldım.lütfen isyan etme ve beebğini çk sev

Back
X