Oğlum daha 13 aylık ve ben tekrar hamileyim....

canım yaaa, ne mutlu sana... 2 düşük yaptım ben, denemediğim yöntem yaptırmadığım test kalmadı, mevlam ol demeden olmuyor işte. kendimi de parçalasam yok hayır. Öyle istiyorum ki bebeğimi, tekrar hamile kaldığımda ikiz yada üçüz bile olsun şikayet etmem diyorum, ve bukadar uzun çabayla kavuştuktan sonra asla korunmayı düşünmüyor ve birincisine kavuşmadan ikincisini hayal ediyorum... Emininm zor durumdasındır anlıyorum ama bide çok çaba ile kavuşamayanları düşün derim. Doğur arkadaşım hiç korkma, kardeş insana herzaman lazım bu dünyada....

canım beniiiim ne şanslısınız yaaaa, allahım güç kuvvet versin, sağlıkla kucağına almanı dilerim inşallah, rabbim bizede tez zamanda nasip etsin beklemek ne zoooor bir bilsenizzz....

Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş:nazar: Herşeyde var bir hayır, olmaması daha zor.

cevap yazan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. inanın sizin sözleriniz beni kendime getirdi. dr.ma gittim ve bebeğimi o ekranda görünce çok duygulandım. gerçi henüz kese şeklinde ama olsun. orada olduğunu biliyorum ve sizlerin sayesinde artık gerçekten istiyorum. çok sağolun arkadaşlar. iyiki de bu siteye üye olmuşum ve sizlerin o güzel sözleriniziokumuşum sağolun... darısı isteyen herkesin başına. çocuğu olmayan ve umutla bekleyen arkadaşlar için çik içten dualar ediyorum.inş. hayırlı vakitte sizlerde kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi. herkesi öpüyorum...

tebrık ederım arkadasım.. bıraz sıkıntılısın heralde hamılelık zor gececek dıye inşallah sorunsuz atlatırsın.. ufak ufak buyurler ıste.. benım bı tanıdıgım ılk dogumundan 5 yada 6 ay kadar sonra ıkıncıye hamıle kalmıstı oda once cok dusundu ama allah verıyor kolaylığını korkma sen...saglıcakla..

çok kötüyüm arkadaşlar geçen yılın şubat ayında dünya tatlısı bir oğlum oldu. çok zorlandım hamileliğim boyunca, herşey çok kötüydü. doğumum sezeryanla oldu. zaten tedavi sonucu hamile kalmıştım. çikolata kistim vardı ve ben tekrar hamile kalmam diye korunmadım. şu an sevinemiyorum inanın çok kötüyüm. aldıramamda oda benim evladım nasıl kıyarım. aranızda böyle bir şey yaşayan oldu mu? yaşadıysa neler oldu hayatında lütfen yazın. çok kötü durumdayım.

aman ha sakın aldırma cnm allah çifter vermiş hem bide tedaviyle olmuşun belki ilerde olmazdı.allahın verdiği canı kıyma cnm bize düşmez almak.

çok teşekkür ederim sağol canım. rabbim sanada hayırlısını versin. ben durumun şokundayım inş. alışıcam...
merhaba canım benimde aynı senin gibi 2 oğlum var ikisinin arası 14 ay baştan bende şok olmuştum hatta ağlamıştım tabiki kolay olmuyor ama ikisi birden büyüyor şu an büyüğü askerden geldi küçüğü gitti çok şükür ikiside büyüdü inşallah seninde sağ salim büyürler allah önce hayırlı evlat versin

bak canım ilki tedavi ile olmuş 2.side mutluktan hormonlara yanısımış ve olmuş:)rabbim verir rızkını sen sıkma canını sakın aldırıym deme sakın..

niye üzülüyosun ki canım ilk zamanlar zor olur tabii ama, sonra iyiki olmuş diceksin, çünkü hep birbirleriyle oynıcaklar yaş farkları az olduğu için

Back
X