Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Oğlum Demiralp'in odası

çok güzelmiş canım,güle güle büyüsün oğluşun.
bende oğlumun odasını yeni yaptırıyorum,odanın rengine karar verememiştim ama senin boya rengini çok beğendim.boya renginin adı nedir canım?

kızlar teşekküğr ederim.

canım uyku setini odasını aldığımız yerden aldım.belli bi marka değil yani.moremo bebe diye bi mağaza.bulunduğun yerde var mıdır bilmiyorum.halısıda disneyin zaten canım.heryerde ulabilirsin.sağlıkla gelsin oğlun....

sağol canım ben istanbuldayım mağaza bursadaymış burdan bakıcaz artık oğluşunu sağlıkla büyütürsün inş...:emir_bebek:

çok güzelmiş canım,güle güle büyüsün oğluşun.
bende oğlumun odasını yeni yaptırıyorum,odanın rengine karar verememiştim ama senin boya rengini çok beğendim.boya renginin adı nedir canım?

teşekkür ederim canım.senin oğluşunda güle güle büyüsün odadında.canım odanın rengine sanırım şampanya rengi diyolr tam olarak bilmiyorum.özel olarak boyatmadım ben evin heryeri öyle.

çok güzelmiş güle güle kullanın canım sağlıkla.Araban çok hoşuma gitti rica etsem markasını ve ürün adını yazar mısın?

oy oy oy çok güzelmiş oğluşunun odası...
çok beğendim canım. banada fikir oluyor.
güle güle büyüsün oğlun odasında meltemcim..

canım çok beğendim alalhım analı babalı büyütsün.sende bana dua et olurmu tedavi görüyrm çoçuğum olsun diee

harika çok cici olmuş Allah sağlıklı uzun ömürler versin bayıldım doğrusu hele uyku seti çok şirin ve klaaiklerden değil değişikmiş çok beğendim

Back
X