Oğlum doğdu

• Konu Sahibi Konu Sahibi FHM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FHM

ŞİİRİ YAZAN KALBİM VE SEN
Kayıtlı Üye
18 Mart 2012
1.340
13
158
merhaba kızlar 7ekim sabah 6.38 de Hasan Ömerimi kucağıma aldım evimizdeyiz ve şuan yanımda uyuyor Allaha şükür olsun şimdiden herkezin ^^^^^Kurban bayramını kutluyorum^^^^:52: sizlerede sancısız doğu7mlar versin Allahım suan sancı çeken bütün hamilelere rabbim yardım etsin ben çok sancı çektim hastanede gece 3de evden cıktım ve doğum saati,me kadar çok acı çektim ama rabbime şükü
r sağlıklı dsoğdu ya ona şükrediyorum

Allah analı babalı büyütsün miss gibi kokuyodur o şimdi :)

• Beğen
Reactions: FHM
merak ettiğim bişi daha var. sormazsam çatlarım :)
bazı hamileliklerde evde otururken direk suları boşalıyomuş. e bebek o sıvı içerisinde oksijen aldığını vs. sayarsak hastaneye gidesiye kadar nasıl dayanıyor anlamıyorum

sağol canım evet aynı bisküvi maması gibi kokuyor çok güzel ilk hamileliğimde benim evde suyum geldi okadar çok geldiki hastanede bile gelmeye devam etti direk hemen sezeryana almadılar i,şlemler ultrasyon çekimi derken baya vakit geçtiş demek okadar bol suyun içinde duruyorlarki rabbim havasız kalmalarını engelliyor demekki hayırlı geceler canım:emir_bebek::52::55:

bu sayfayı bebeğim doğdu sevinciyle açtım ama yavrumu kaybetiğimi yazıyorum şimdi ise 4gün sonra 1y olacak vefat edeli hasan ömerim ozaman yanımda uyuyordun ve rabbime şükretmiştim şimdi ise yoksun anneemm seni çoookkkk özledim :50::25::emir_bebek::55:

FHM başın sağolsun:(.Alllah sağlıklı bebekler nasip etsin inş:):49:

tamam canım çook sağol

:emir_bebek:merhaba hasan ömerim::emir_bebek:
İçime düştüğün anda hissettim seni ben anne olacam sevinci sardı beni
Karnım büyüdükçe sen büyüdün umutlarım büyüdü
Doğmana 1ay kala artık iyice büyüdü yüreğimde artık sen gelecektin bebeğim günler Sayarken
Birden sürpriz yaptın ve hastaneye gittik o soğuk ameliyat masasına yatınca korkmadım
Çünkü sen geliyordun annem gözümü açtığımda kollarımın arasındaydın artık
Evimize geldik ve yanımdaydın ve günler geçmeye başladı
Artık 10 gün oldu 1ay oldu 2ay oldu derken
2ay 12 günlükken gecenin 5'inde çoktan gitmişsin yanımdan hamerim olmadan
Oysaki melek olmadan 3satt öncesi seni emzirdim gözlerime baka baka kahkahalar atarcasına
Güldüğünü bakışlarını düşüğnüyorumda nerden gelirdi aklıma melek olacağın
Kadere baksana şimdi ise 10 gün oldu 20 gün oldu 1ay8gün oldu diye sayıyorum günleri
Hasan Ömrerim şimdi i,se yoksun sadece seninle geçirdiğim mutlu anlarım
Ve sana dair hayallerim kaldı seni çok özledim anneemmmmm
Seni hiç özlemediğim hiç ulaaşamıyacağım nur gibi seviyorum
Seni hiçbirzaman unutamam HASAN ÖMERİM:emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
fatoşummm ne olur yıpratma kendini daha fazla tamam çok zor eminim ama diğer oğlunu düşün cnm benim
dualarımdasın bitanem seni koccaman öpüyorum :54::54::54::54::16::16::16:

çok zor canım rabbim kimsenin başına vermesin de hiç kolay bdeğil biliyormusun ölmeden 3saat önce kahkahalarına gülüyor dört gözle bakıyor emzirirken gözlerimin içine bakıyor uyuyorsun yavrunu öpüp sabah yavrunu omini,k vücudunu buzgibi hareketsi görüyorsun allahım yavrusunu kaybeden bütün anne ve babalara sabır versin

çok zor canım rabbim kimsenin başına vermesin de hiç kolay bdeğil biliyormusun ölmeden 3saat önce kahkahalarına gülüyor dört gözle bakıyor emzirirken gözlerimin içine bakıyor uyuyorsun yavrunu öpüp sabah yavrunu omini,k vücudunu buzgibi hareketsi görüyorsun allahım yavrusunu kaybeden bütün anne ve babalara sabır versin

eminim çok zordur RABBİM kimseye yaşatmasın bitanem benim yaaaa keşke elimizden bişey gelse
o bir melek artık canım benim
ve senin bi oğlın var işte bunun için biraz daha güçlü olman lazım

• Beğen
eminim çok zordur RABBİM kimseye yaşatmasın bitanem benim yaaaa keşke elimizden bişey gelse
o bir melek artık canım benim
ve senin bi oğlın var işte bunun için biraz daha güçlü olman lazım

Zaten rabbime şükrediyorum Mehmet var allaha şükür

yüreğini ferah tut
inşallah Rabbm seni yeni bir evlatla sevindirir
elbette kaybettiğinin acısı hiç geçmez
fakat Allah daha çok sevmiş canım bunuda unutma

• Beğen
:5QUOTE=FHM;33722295]:emir_bebek:merhaba hasan ömerim::emir_bebek:
Doğmana 1ay kala artık iyice büyüdü yüreğimde artık sen gelecektin bebeğim günler Sayarken
Birden sürpriz yaptın ve hastaneye gittik o soğuk ameliyat masasına yatınca korkmadım
Oysaki melek olmadan 3satt öncesi seni emzirdim gözlerime baka baka kahkahalar atarcasına
Kadere baksana şimdi ise 10 gün oldu 20 gün oldu 1ay8gün oldu diye sayıyorum günleri
Seni hiçbirzaman unutamam HASAN ÖMERİM:emir_bebek::emir_bebek:[/QUOTE]

Rabbim sabır versin canım..okurken gözyaşlarıma hakim olamadım çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin küçük meleğe

• Beğen
Basın sağolsun Cnm allah diğer yavrunu sana bağışlasın
ne desekte senin acinin dindiremryiz.allahim sana sabır versun
bende 6 aylık anneyim seni çok iyi anlıyorum..unutulmaz biliyorum
ama ne olursun kendini yıpratma :43:

• Beğen
:5QUOTE=FHM;33722295]:KK46:merhaba hasan ömerim::KK46:
Seni hiçbirzaman unutamam HASAN ÖMERİM:KK46::KK46:

Rabbim sabır versin canım..okurken gözyaşlarıma hakim olamadım çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin küçük meleğe[/QUOTE]

Basın sağolsun Cnm allah diğer yavrunu sana bağışlasın
ne desekte senin acinin dindiremryiz.allahim sana sabır versun
bende 6 aylık anneyim seni çok iyi anlıyorum..unutulmaz biliyorum
ama ne olursun kendini yıpratma :KK43:
sağolun arkadaşlar rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın inşallah zuluuuu canım rabbim çocuğuna sağlıklı ömür versin yazılarınızı yeni gördüm kızlar sağolun hiç unutulmuyor şuan 11 aylık olacaktı yavrum şuan 4buçuk aylık hamileyim şükür rabbim

Yazini okurken mahfoldum.. Allah birdaha boyle acilarla sinamasin seni.. Hala gozlerimden yaslar bosaliyor.. Allah rahmet eylesin melek ogluna.. Mehmeti ve karnindaki yavrunuda sana bagislasin.. Senin icin kendime okudugum dua ettigim her gun okuyacagim..

Rabbim yar ve yardimcimiz olsun konunuza yeni rast geldim cok ama cok uzuldum hasan ömer cennette benim de oglumun yaninda...
Rabbim gecen zamanla hasan ömerin kardeslerini nasip eylemistir size insallah...

Back
X