oğlum doymuyor,uyumuyor,gaz sorunu var yardım edin!

gulen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2006
223
8
96
40
Antalya
kızlar bugün 10 günlük olduk ama gece uykumuz yok,sürekli emmek istiyor doymuyor galiba.göbeğide düşmedi.gaz çıkartamıyoruz.2 gündür kakada yapmıyor.birde sarılık var.sınırda çıktı.ne yapacağımı şaşırdım.

canım dr a götür bence acilen..sanırım sütün yok o yüzden doymuyor , e doğal olarak kaka da yapmıyor..dr mama verecektir büyük ihtimalle ..benim kızımda 12 günlük ve günde 6-7 kez kaka yapıyor ..biraz yapmasın telaşlanıyorum bişeymi var diye ..sen iki gün oldu diyorsun birde..bence hemen götür dr a..geçmiş olsun..

gülencim eylüle katılıyorum hemen dr a götür.benimkide 10 günlük ama günde 10 tane filan bez değiştiriyorum ve hepsi kakalı.ben emziriyorum ve sütüm yeterli ama benim bebeğim biraz erken ve küçük doğduğu için dr mama da verdi.milupanın pre aptamil ini kullanıyorum.bayılıyor benimki.anne sütüyle aynı koku ve tada sahipmiş bilgin olsun cnm.çok geçmiş olsun

cnm slm senden haber bekledim son kontrolünden sonra ama unuttun herhalde cuma o gün 3 te çıkıcak sonuçlar demiştin ne oldu doktor ne dedi bizde salı günü gidicez doktora bakalım ne çıkıcak benimde göğüslerim kanıyordu doktor ek mama verdi aptamilin yeni doğanlar için olanı sende ver aç kalmasın sütünüde sağmayı dene ve mutlaka 2 veya en fazla 3 saatte bir emzir yada mama ver karnı doysun göreceksin altınıda kirletir emmiyor die boşta bırakma bizim bebişlerin sarılığı olduğu için emmeleri yada yemeleri çok önemli aptamilde anne sütüne en yakın olan mama

kızlar kaka da önemli ama asıl doyup doymadığını bol bol çişini yapmasından anlayabilirsiniz. eğer bezi ıslak değilse ya da az birşey çişini yaptıysa doymuyor demektir. kaka yapmamasının başka nedenleri vardır.

canım benim bebeğimde 2 günde bir kaka yapıyor anne sütü alan bebeklerde bu normalmiş diye duymuştum ama yinede net bir bilgim yok göbeği için anne sütü damlat bence çok çabuk kuruyuveriyor benim bebeğimin 4. günü göbeği düştü bu sayede

Benzer sorunlar bizdede var maalesef benimkide bugun 10 gunluk oldu gobegımız dusmedı sarılık cıktı ( bıde burnu sureklı tıkalı solısyonla burun aspıratoruyle acmayı denıyorum olmuyor (

arkadaşlar fazla telaş etmeyin. benim oğlumda göbeğini geç düşürdü, sarılık olayı bizde de vardı. sürekli gaz sorunları vardı ki hala gaz sorunu tamamen bitmiş değil. ama bir ay kadar zaman sonra bütün bunların geçtiğini göreceksiniz. ama sarılık sınırın üstünde ise tedavi gerekebilir ve bikaç günde düzelir.

hahahaha yahu 3 sene önceki mesajlara cvp yazmışsın 1 aya geçer diye, onların çocuğu eşşek kadar oldu bile(maşallah) ne gazı ne doyması hahahahah

Doymuyorsa ek mama verebilirsin. Ama gaz sorunu olduğundan keçi sütü bazlı mamaları tercih etmen gerek ki gaz ve kabız olayına kesin çözüm bulabil. Sana GoldenGoat mamayı öneririm. Hem doyuyorlar, hem hazmı kolay gaz yapmıyor, hem de kakayı yumuşak tutuyor. Buraya yazamayacağım kadar yararı var. Web siteleri var ama facebookları da var. Orada yorumları oku bence. Kesinlikle güvenilir. Yazık bebeğe de sana da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…