Oğlum düştü çok üzülüyorum. kızlar yardım

oreiro

HAYAT KIZIM VE OĞLUMLA GUZEL
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2011
1.151
344
133
Selam kızlar..
Dün akşam oğlum evde oynarken düştü ve önden 2 dışı geriye doğru esnedi ve biraz da sallaniyor çok üzülüyorum inci gibi dişleri vardı yavrunun. 3 yaşında henüz. Dişleri kirilmadi ama doktor antibiyotik verdi 1 hafta kullanacak ve film cekilecekmis. Kirik yoksa duzeltilir dedi. Nasıl duzelir bilmiyorum bilgisi olan varsa paylasabilirmi.

Kızlar oğlumun dişleri düzeldi kendiliğinden. Yalnız bitane küçük dışı var damakta batık o daha duzelmedi biraz daha arkada ama filimde kırık olmadigi icin disler dokuldugunde duzgun cikarmis.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun.Annenin ,babanın nazarı çok değer derler.İnci gibi dişleri vardı diyorsunuz,nazara mı geldi yavrucak acaba?Üzülmeyin,arkadaşın dediği gibi süt dişi sonuçta,yenisi gelecek.

Benim kızımın ilk iki dişi beşikden düşmesiyle damakdan çıkmıştı.berbat haldeydi ikiside kan revan içinde bi gecede 11 doktor gezdik ama hepsi elleme kendi kendine düzelcek dedi ve o korkunç görüntüdeki dişler kendi kendine düzeldi.hiç korkma herşey yoluna girer Allah Şafi ismiyle şifalandırsın

Dişlerin ufacık bir yeri tutuyorsa kökü sağlam olduğu sürece tutunuyor yine

merhaba ellemeyin hiç dokunmayin
sallaniyorsa bile tekrar kaynar o dis
benim oglumda o yasta dustu bisikletden dusmustu
bi hafta sonra bakdim sallaniyor hmn dr a goturudl dr kirik dedi ama biseyde yapmadi
yakinda dusecek dedi
ama dusmedi bizimki su an 6 yasinda oglum
amaa sim siyan o disi
hatta onun solundaki de siyah oldu nedense
bekliyoruz dort gozle sut disi dokulsun diye

Peki ne kadar zamanda duzeldi kizinizin disleri

küçükken benim bazen bi iki dişim durduk yere feci sallanırdı
ama öyle böyle değil sanki çıkacak gibi
bi kaç güne geçerdi. inşallah sizin de düzelir

Geçmiş olsun.Annenin ,babanın nazarı çok değer derler.İnci gibi dişleri vardı diyorsunuz,nazara mı geldi yavrucak acaba?Üzülmeyin,arkadaşın dediği gibi süt dişi sonuçta,yenisi gelecek.
Aslında benim değilde misafirimiz nazari deydi yeni doğum yaptım bebek görmeye geldiler hem kizimla hemde oğlumla ilgili cok konustular şimdi 2 side hasta

Geçmiş olsun. Zamanla duzelir merak etmeyin. Koku hava aldıysa biraz rengi koyulasabilir ama zamanla o da geçer. Zaten 2, 3 sene sonra dökülüp yenileri gelecek. Dert etmeyin Allah beterinden korusun.
Tabi daha kötüsü olabilirdi gözüne kulağına gelip kalıcı hasar birakabilirdi ama çok şükür ucuz atlattı ben çok üzüldüm çok ağladım ama şimdi biraz sevindim. Demek düzelme ihtimali var diyorsunuz gerçekten umutlandim. Teşekkür ederim.

Sizede geçmiş olsun. Ne kadar zamanda iyileşti çocuğunuz?
Valla epey Zaman geçti üzerinden hatırlamıyorum ne kadar sürede iyileştiğini. Kaza olur olmaz evimin altında bir diş doktoru var ona götürdük hiç bir şey olmaz korkmayın çabucak iyileşir demişti. Şu an bir problem yok çok şükür. Hatta dişinin birisi ucundan çok minik kırıldı bile.

çok geçmiş olsun.
oğlum da aynı şey oldu.diş hekimi bekleyelim dedi.o iki dişi grimsi-siyahımsı bir renk aldı.hala bir problem olmadığını zaten dişlerin değişeceğini söylüyor.

ben bu işin içindeyim.eger ki düşütügü anda diş köküne zarar gelmediyse gelen ana diş düzgün gelir egerki kök zarar gördüyse dişten hayır gelmiyor.dua et ana diş zarar görmemiş olsun.süt dişi problem değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…