oğlum emzik almıyo:(:(:(

ayse38

canımın ta içisin sen:)
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2007
999
2
116
Kayseri
arkadaşlarım canlarım yardımm....paşam,kuzum emzik almakda direniyo ...nasıl alıştırabilirim...bütün gün kucağımda uyku diye bişey yok uyursa kolumda uyuyor yatağına yatırıyorum uyanıyo..imdattt!!! misafirlerim geliyoo servisi onlar yapıyooo:(:(15 dk ağlamadan duruyo ana kucağnda..sürekli emiyo...imdat yaa napıcam olmazki böyleesenağlamasenağlama

ayşeciğim oğluşunun kilo alımı nasıl doymuyor olabilir beberşin doktor sütü yetmeyen annelerin bebişleri memeyi bırakmaz demişti

valla cnım seni çok iyi anlıyorum benimkide hiç uyumuyoduşimdide pek uyuyo denmez ama öncekine göre şükür.salıncak kurdum baska hiç bişeyle uyutamadım ben.bende biberon ve emzik alsı diye 1 haftadır uğrasıyorum bakalım kim pes edecek çalışmaya baslıcam ve gözümün arkada kalmasını istemiyorum.:(

benim kızımda yalancı meme almıyo.elini şapur şupur emiyo ama meme almıyo.veriyorum midesi bulanıyo.aynen benim cimcimemde gündüzleri kucağımda uyuyo.bırakınca uyanıyo.yapacak bişi bulamadım ben.herşey onun istediği gibi oluyo artık

YALANCI MEME ALMASI O KADAR DA ÖENMLİ DEĞİL ASLINDA...
AYŞE SENİN BEBİŞİNDE BENİM KIZIM GİBİ MEME KEYFİ YAPIYOR.
BENDE GÖĞSÜMDE UYUTTUKTAN SONRA, YATAĞA KOYUNCA MIZMIZLANIYOR.
BEN GÖĞSÜMDE UYUYUP EMEMYİ BIRAKTIKTAN SONRA GÖĞSÜMÜ SADECE TUTTUĞUNDA AĞZINA YALANCI EMZİĞİ VERİYORUM.
O HALEN MEMEDE SANIYOR KENDİNİ ve UYUYOR.

ONUN HARİCİNDE EMZİK KULLANMAYI TERCİH ETMİYORUM.

SEVGiLER...

benimki de almıyo emziği çok denedim midesi bulanıyo ve öğürmeye başlıyo ya da alıp hemen fırlatıveriyo ben de artık vazgeçtim uğraşmıyom

mehtapcığım banada dediler salıncağı eşim yaptı ugün eve gemedi daha bakalım işe yarayacak mı ??? uyumayan bebeklere bire bir deniyo deneyip görecegiz

Bizdede aynı sorun var malesef benim oğlumda emziği bi türlü almıyo daha doğrusu alıyo süt gelmediğini görünce fırlatıp atıyo...
Bugün bi sitede okudum bi psikologun söylediklerini aktarayım size ''memeyi verin ağzına tam emmeye başlayınca ağzından çıkarır gibi yapın bebek hemen refleks olarak daha kuvvetli emmeye başlayacaktır ,bunu birkaç kere tekrar edin bebek emziğe alışacaktır'' diyordu ....
Ben henüz denemedim faydası olurmu bilmem ama isterseniz siz bi deneyin belki faydası olur.....

Bizdede aynı sorun var malesef benim oğlumda emziği bi türlü almıyo daha doğrusu alıyo süt gelmediğini görünce fırlatıp atıyo...
Bugün bi sitede okudum bi psikologun söylediklerini aktarayım size ''memeyi verin ağzına tam emmeye başlayınca ağzından çıkarır gibi yapın bebek hemen refleks olarak daha kuvvetli emmeye başlayacaktır ,bunu birkaç kere tekrar edin bebek emziğe alışacaktır'' diyordu ....
Ben henüz denemedim faydası olurmu bilmem ama isterseniz siz bi deneyin belki faydası olur.....

valla herseyi denedim ama benim kızda refleks olarak emme bile yok

ben de cekistirerek agzindan alistirdim memeyi..hala da cok severek emmiyo ama uyuturken cok ise yariyor..bir de memende tutup agzina memeyi koyup gogsune daya hafifce..seni emdigini zannedecek ve emecektir..bizde oyle oluyor..ayrica bebenin ne kadarlik oldugnu yazmamissin..benimki daha hastaneden cikmadan vermistim yalanci memeyi..

bizimki de silikon emzikleri almadı sonra kauçuk damaklı emzik aldık NUK marka, memeden hemen sonra veriyorum alıyor ve uyuyunca da pıtt diye atıyor ağzından :) başka zaman kullanmıyorum zaten sadece uykuya dalması için

Kızım hemen aldı yalancı memeyi ama bir arkadaşımın önerisi vardı:Emziği anne sütüne batır(tok iken)ve öyle ver mutlaka etkili oluyormuş.Tabi bir derfada lırmı bilmem ama sabırla tüm çocuklar pess ediyor sanırım.Umarım bebeğin çok inat etmez,kolay gelsin sana...

aynı dert bizdede var alıstıramadım gitti ellerini cok emiyor onun icin istedim emzik tutsun diye damaklı damaksız hepsini denedim o istemedikce ben verdim sonunda kusdu kuzum dayanamadım emmesse emmesin artık napım zorlada alıstırılmıyor

merhabalar,balımın yarın 2 ayı bitiyor 3.aya başlıyor .hanımlar sizlerin bilgileri tecrübeleri çok işime yarıyor.sağolun.hamileliğim süreci bebeğim doğdu napıcam nasıl olcak derken bugüne geldik kızım nazlı ve gazlı bugünlerde kaka sıkıntısı var günde bir kere yapıyor.normalmi bilmiyorum.yalancı emziğe alıştırmaya çalışıyorum sürekli yalanıyor parmaklarınnı emmeye başladı.bakalım damaklı silikon (chk)meme aldık bunu alcak gibi.bi alır gibi yapıyor sonra ittiriyor veya öğürüyor azimle devam edicem ama.gecen misafirim geldi kızı pek güzel emiyor benim canım cekti valla.emsinki ukusu mayalanır uyanıncada biraz durur bari diye düşünüyorum.siz ne dersiniz hanımlar.amann tek dertleri bu olsun allah beterinden sakınsın.almasada olur diyorum bazen işim ne :)anne olmuşuz babalar yapsın ev işini yemekleri:))

Back
X