Oğlum geceleri uyumuyor !

dilayza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2008
314
153
123
Ankara
arkadaşlar benim 5 aylık bir oğlum var geceleri uykusu çok düzensiz her saat uyanıyor akşam kaçta yatırmalıyım ne yapacağımı şaşırdım tavsiyelerinizi bekliyorum.

yarından basla ama bugun uyutma gündüz ertesi gün uyanınca 1300de uyut 1400de kaldır sonra 1800 de uyut 1930 da kaldır sonrada 2200 gibi beraber uyuyun biraz yanında dur seni hissetsin sonra kalkarsın bi kaç gün böle yap sonra mecbur uyuyacak yeni düzeniyle ama uykusuna kıyamayıp kalmamamazlık yapma sen cekersin sonra yada gece sesli uyut rdyo tv gibi bebiş kendini sabah uyuyor sansın

Her saat uyanıyorsa açtır tatlım. Açlıktan dalamıyor demekki. Doyur güzelce uyutmadan.

Sık uyanması acıktığındandır canım.iyi doymadığı için uyanır dalamaz uykuya..

arkadaşlar benim 5 aylık bir oğlum var geceleri uykusu çok düzensiz her saat uyanıyor akşam kaçta yatırmalıyım ne yapacağımı şaşırdım tavsiyelerinizi bekliyorum.

Gündüzleri çok uyuyosa ya da çok olmasa bile emmesi gereken saatlerde uyuyosa gece çok uyanıyo olabilir. Gün içinde aldığı besin miktarını artırmaya çalış bence.....

geece kacta yatarsa yatsın sabah 7 de mutlaka uyandır bebegini
karnını doyur biraz oynayın saat 10 en gec 11 gibi tekrar uyuması lazım.
1 de kalktı diyelim.4 de tekrar uyuması için ugraş.
akşam 6-7 den sonra kesinlikle uyutma.uyuyorsada uyandır.
akşam 8 de uyku hazırlıklarına başla.en gec 8:30-9 gibi uyumuş olması lazım.
her 4 saatte bir besle bebegini.gecede o uyanmadan sen kalk uyurken emzir

arkadaşlar bu dönem kendi kendine uyutmaya alıştırdınız alıştırdınız yoksa ilerde cokkk sıkıntı cekersinizz sölimm

ben 6 aylıkken alıştırdım maşallahh şuan uyku sorunumuz yok
biraz kararlı ve sabırlı olarakk bu işi yapabilrsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…