Yalniz kalmazdı lafından sadece bunu mu çıkardınız gerçekten.Sizlere nasıl davranıldı neler beklendi bilemem ama benim oğlumun yanında hizmetcisi olsun mantigim hic olmadı olmazda.Bendende bu beklenmedi o sebeple icim rahat.Kız arkadasiyla ayrılacaği icinde cok üzülüyor her bulusmadan gözleri dolu dolu geliyor.Daha güzel bir hayat istiyorsan fedakarlıklar yapmalısın önce bizleri degil kendini düşünmelisin diye ögütler veriyorum..Yalnizliği değil aile hayatını sevdigi icin eşi olsaydı daha az düşünürdüm diyorum bilirdim ki sohbet edecegı paylaşacağı,gülüp oynayacagı gezip tozacagi bir arkadasi olacak.Yakın zamanda bir kaza gecirdi mesela aklıma ilk gelen ya orda olsaydı oldu.Bir kisi yok bilgi alabilecegim ama yaninda biri olsa iletisim kurarım bilirim halini.Onun gibi seyler iste
Evet, yazdığınız cümleden o anlam çıkıyor.
Sohbet edeceği, gezeceği arkadaşları olur zaten sorunlu bir insan değilse.
Benden de bir şey beklenmedi. Prenses gibi yaşadım üniversiteye gidene kadar. Ne mutfağa girdim ne başka ev işi yaptım.
İlk sene yurda gittiğimde yatağa lastikli çarşafı geçirmek için o kadar uğraştım ki sonunda oturup ağlamıştım.
Sonraki sene eve çıktım. O da zordu ama mecbur kalınca öğreniyorsun her şeyi.
Sizin oğlunuzun yaşı daha büyük. Bir çalışma hayatı da var zaten. Yanında biri olmasına ihtiyacı yok.
Bizim üniversiteye gittimiz zamanki gibi de değil hiçbir şey. Telefonlarımızda internet var artık. Evdeki malzemeleri yazıyorsun, çeşit çeşit yemek tarifi buluyorsun.
Konuma bakıyorsun, gideceğin yeri buluyorsun, hangi toplu taşıma aracıyla gideceğini öğreniyorsun.
Biz gideceğimiz yeri tanıdıklara, esnafa, onu da bulamazsak yoldan çevirdiğimiz insanlara sora sora bulmaya çalışıyorduk.
Görünürde market yoksa onu bile sorarak bulmak zorunda kalıyordun. Şimdi en yakın marketi, kuru temizlemeciyi bulmak saniyelik iş.
Bir anne olarak endişelenmeniz normal ama evde yemek, ütü kampları kuracak, vah bu çocuk yapayalnız ne yapacak diye kara kara düşünecek bir durum yok ortada.
Sizin endişelerinizi hissettiği için tedirgin oluyordur oğlunuz.