Aldatilma olayı yoktu esimle kavga ettik beni kovduAldatıldığınız için mi ayrılıyorsunuz onu anlamadım
Çocuk belliki bunlar için aldanıp gitmiş , yarın öbür gün “annem “ diye ağlar geri getirirler , babası ne zamana kadar alıp götürüp gezdirecek .Eşim oğluma ayakkabı elbiseler oyuncaklar almış gezdirmiş ilk aldigi gün bende kalirsab hep gezeriz demiş
Insallah oglum gelir çocuğun gözünü boyamış eşim annen i de sev ama onun parasi yok benim var seni hergun gezdiririm oyuncaklar alırım annende gelir bize seni görür özleyince demişPsikoloğunuz dogru söylemiş.
Onu dinleyin.
Amin inşallahÇocuk belliki bunlar için aldanıp gitmiş , yarın öbür gün “annem “ diye ağlar geri getirirler , babası ne zamana kadar alıp götürüp gezdirecek .
Allah yardımcınız olsun .
Aldatilma olayı yoktu esimle kavga ettik beni kovdu
İstemiyorum dedi hep
Merak etme cnm uzun süre babasını görmedi ise özlemiştir. Fazla durmaz ister anne diye bir iki güne.Insallah oglum gelir çocuğun gözünü boyamış eşim annen i de sev ama onun parasi yok benim var seni hergun gezdiririm oyuncaklar alırım annende gelir bize seni görür özleyince demiş
İnşAllah sana verir , üzülme .. Allah seni evladından ayırmasın ..Amin inşallah
Mahkeme bana verir demi
Haklsiniz esimde cocugun bir düzeni olsun benimle kalsin sen annesisin elbet göreceksin ama git gel oyuncak gibi olmaz dediLütfen eşinizle konuşun ve çocuğu arada oyuncak etmeyin.
Çocuğunuzdan değil eşinizden ayrılıyorsunuz bununda lütfen farkına varın. Evet zor bir süreç ama kendinizi gereksiz acıtasyona sokmayın. Evlat ikinizin. Gerektiğinde babasında gerektiğinde de sizde kalacak. Şükür ki hastanede değil, yoğun bakımda değil. Onu en az sizin kadar seven ve kollayan babasının yanında.
Boşu boşuna depresyona girip çocuğunda psikolojisini el birliği ile alt üst etmeyin. Lütfen kendinize gelin!
Amin insallahİnşAllah sana verir , üzülme .. Allah seni evladından ayırmasın ..
Neden ayrıldık inanın bilmiyorumNeden ayrılıyorsunuz? Ve gerçekten babalık vs laflarından etkilemeyeceksiniz değil mi? Çok üzgün yazdığınız için tam anlayamadım; fakat lütfen mahkeme sürecinde bu söylemlerden etkilenmeyin. Anne başkadır. Yapmadım, aldatmadım, seni seviyorum ama başımıza geldi dönemem söylemleri de oldukça tutarsız geldi bana. Oğlunuz sizi özler yarına o oyuncaklar, kıyafetler, gezmeler yalan olur. Sabırlı olun.
Olur yanı yok mu , belki yeniden birleşirsinizAmin insallah
Çalışmıyorum babam kıyamam sana zaten cok ezilmissin yıpranmışsın once iyileş yaralarini sar diyor Konyadayim baba evine geldimSiz çalişiyor musunuz? Ve nerede yaşıyorsunuz?
Bilemedim ki ablaOlur yanı yok mu , belki yeniden birleşirsiniz
İnşallah canım inşallahMerak etme cnm uzun süre babasını görmedi ise özlemiştir. Fazla durmaz ister anne diye bir iki güne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?