- Konu Sahibi Gurbette1anne
Oglum Yusuf 35+3 gunluk olarak dogdu. Dogdugunun ertesi gunu, hemen mememi alip emdi, sonraki iki gunde cok guzel emdi ama sutum henuz cok yeni gelmeye baslamisti ve azdi, premature oldugu icin iyice beslensin diye biberonla formula verildi hastanede. Bende seviniyordum biberonla birlikte gogsumude aliyor diye. Sonraki bir kac gunde bilirubin duzeyi yukseldi hafiften, bizde panik yapip memeden emzirmek yerine gogsumu sagip biberonla vermeye basladik sutumu, nasil olsa mememi sonrada veririm diye dusunduk, azcik toparlansin istedik. Bugun oglum 15 gunluk kac gundur memeden emzirmeye calisiyorum ama maalesef en cok koktugum sey basima geldi, oglum biberona alisti:çok üzgünüm: Dun bir mucize oldu ve iki mememide emdi ama aksama yine ayni, yine emmiyor. Mememi agzina aliyor ama emmeden bekliyor, ne yapacagimi sastim.
Bunun aynini yasayip, cozum bulan ve bebegini memeye dondurmeyi basaran varsa lutfen yardim etsin, cok uzuluyorum. Bu benim en korktugum seydi ve basima geldi ne yazikki!!!
Bunun aynini yasayip, cozum bulan ve bebegini memeye dondurmeyi basaran varsa lutfen yardim etsin, cok uzuluyorum. Bu benim en korktugum seydi ve basima geldi ne yazikki!!!