• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Oğlum herşeyi reddediyor :(

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

Haylll48

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
78
16
3
29
Arkadaşlar 29 aylık oglum var . Neler nler denedim yapmadığım kalmadı ne tuvaleti istiyor ne lazımlıgı 1 kere bile ne tuvalete nede lazımlıga tuvaletini yapmadı . Ayrıca konuşamıyor daha baba araba gbi basit şeyler konuşuyor anlatıyor ama bi tek ben anlıyorum . Tuvalet eğitimimiz blkide bu yüzden tam rayına oturmadı . Sizce napmalıyım seneye mi bırakmalıyım herkez çok üstüme geliyor daha ögrenmedi mi die

Erkek bebekler için 30-36ay diyor doktorlar benim oğlumda 24 aylık ben denedim baktım istemiyor üstelemedim.. Daha zamanı var bence acele etmeyin çocuğunuzla da inatlaşmayın derim ben..

Erkek bebekler için 30-36ay diyor doktorlar benim oğlumda 24 aylık ben denedim baktım istemiyor üstelemedim.. Daha zamanı var bence acele etmeyin çocuğunuzla da inatlaşmayın derim ben..
Yok inatlaşmıyrum zaten istemedimi bezi bağlıyorum peki biraz dha bekliyim

Arkadaşlar 29 aylık oglum var . Neler nler denedim yapmadığım kalmadı ne tuvaleti istiyor ne lazımlıgı 1 kere bile ne tuvalete nede lazımlıga tuvaletini yapmadı . Ayrıca konuşamıyor daha baba araba gbi basit şeyler konuşuyor anlatıyor ama bi tek ben anlıyorum . Tuvalet eğitimimiz blkide bu yüzden tam rayına oturmadı . Sizce napmalıyım seneye mi bırakmalıyım herkez çok üstüme geliyor daha ögrenmedi mi die
ben kızıma 36 aylık iken başladım geç başlamamın nedeni geç konuşmasıydı iyikide geç başlamışım diyorum çevremde tam konuşmadan başlayan anneleri gördüm hem çocuk yıprandı hem anne sonuç tekrar beze döndüler çüünkü anlaşamıyorlar anne anlatıyor çocuk anlamıyor konuşmuyor ki çişim geldi desin....

benim kızım bül bül gibi konuşuyor ona rağmen çişi 3 günde öğrendik kakayı ise tutuyor yapmıyor ya ilaç ile yada lavman verdi dr onunla yapıyor ....önce ilaç yeterli oluyordu artık ilaç etkisini yitirdi mecbur lavman yapıyoruz...dr alışcak endişe etmeyin dedi bu süreç böyle olacak dedi...ayrıca yediklerine çoook dikkat ediyorum herşeyi zeytinyağı ile yapıyorum sırf kolay yapabilsin diye eşimle ben wcden çıkamıyoruz kızım günlerce tutuyor...;))))armut , kayısı , kavun booolll su içiriyorum üstüne şurubu var onu veriyorum yinede 4 günde 1 yapıyor :(((

iki ay önce bezliyken hergün kaka yapan çocuk gitti günlerce kaka yapmayan çocuk geldi....sabır istyen bir iş..

ben kızıma 36 aylık iken başladım geç başlamamın nedeni geç konuşmasıydı iyikide geç başlamışım diyorum çevremde tam konuşmadan başlayan anneleri gördüm hem çocuk yıprandı hem anne sonuç tekrar beze döndüler çüünkü anlaşamıyorlar anne anlatıyor çocuk anlamıyor konuşmuyor ki çişim geldi desin....

benim kızım bül bül gibi konuşuyor ona rağmen çişi 3 günde öğrendik kakayı ise tutuyor yapmıyor ya ilaç ile yada lavman verdi dr onunla yapıyor ....önce ilaç yeterli oluyordu artık ilaç etkisini yitirdi mecbur lavman yapıyoruz...dr alışcak endişe etmeyin dedi bu süreç böyle olacak dedi...ayrıca yediklerine çoook dikkat ediyorum herşeyi zeytinyağı ile yapıyorum sırf kolay yapabilsin diye eşimle ben wcden çıkamıyoruz kızım günlerce tutuyor...:KK66:)))armut , kayısı , kavun booolll su içiriyorum üstüne şurubu var onu veriyorum yinede 4 günde 1 yapıyor :KK43:((

iki ay önce bezliyken hergün kaka yapan çocuk gitti günlerce kaka yapmayan çocuk geldi....sabır istyen bir iş..
Haklısınız ama çok takıyorum kafama ... senye yazın 3 bitcek 4e gircekk :(((( çok geç kalmış olcaz

Haklısınız ama çok takıyorum kafama ... senye yazın 3 bitcek 4e gircekk :KK43:((( çok geç kalmış olcaz
aslında şuda yanlışmış araştırmlarımda gördüm aman yaza bırakalım hayır eviniz kışın sıcak oluyorsa yazı beklemeyin şuan 29 aylıkmış konuşmaya başlayınca başlayın bence..

aslında şuda yanlışmış araştırmlarımda gördüm aman yaza bırakalım hayır eviniz kışın sıcak oluyorsa yazı beklemeyin şuan 29 aylıkmış konuşmaya başlayınca başlayın bence..
Aynen haklısınız çok teşekkür ederim :) saolun

Aynen haklısınız çok teşekkür ederim :) saolun
rica ederim kolay gelsin bol sabır isteyen bir iş... hiç bitmeyecek gibi geliyor bazen insana ama birde bakmışsıın öğrenmiş.... biz çis için dışarı çıkmazdık ilk 20 -25 gün şimdi geçen dışarıda 4 saat vakit geçirdik hiç çiş var demedi tutmuş eve geldik yaptı....dışarı çıkmadan mutlaka çiş yapar öyle çıkarız önce yapmazdı bizde korkudan en fazla 40 dakika dolaşır gelirdik ;)))

ahhhh bide şu kakayı tutmasa yapsa şimdiki en son aşama bizim için... Bu arada size tavsiyem geceli gündüzlü bırakın bezi başlarken gece bez bağlamak çocuğun kafasını karıştırıyor sonra ayrı bir uğraş veriyorsunuz gece öğrensin diye bir kerede başlayın ve öğretin... ben başladığım zaman hiç gecede bağlamadım iki gece kaçırdı sonra bitti ;))) yani o ıslaklığı hissettsin ki rahatsız olsun....

Back
X