Çocuk Hastalıkları Oğlum için anneler tıbbi bilgisi olanlar bi bakın

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

MAKE UP_

Baslangic:65/güncel:62,55/hedef/55
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
7.188
33.913
548
konum yanlış yerde biliyorum ama bi seferlik mazur görün.
Oğlumun kasıklarında ve belinde yaralar çıkıyo resimdeki gibi kızarıkla başlıyo sonrada böyle oluyo cildiyeye randevu bulamıyorum hep dolu yarın sağlık ocağına gidicem ama deneyimli anneler sizce ney bu???

Benim oğlumda buna benzer bişey çıktı sağlık ocağına götürdüm anlamazsa çocuk doktoruna götüreyim diye.
O da alerji dedi şurup ve krem verdi bir haftada geçti gitti.
İlk önce sağlık ocağına gidin isterseniz o yönlendirir.

Yarın sabah gidicem sedef falan olmasından korkuyorum

Egzamaya benzettim sanki benim oglumun yuzlerindede vardi cok sukur ki cabuk atlatti kasintisi varmi boyle aulu sulu mu yani nemlenmis gibi oluyormu nasil anlatacagimi bilemedim..

zannetmiyorum sedefe benzemiyor ama tabi ki doktor daha iyi bilir.
Benzemiyor dememin sebebi de yuvarlak yuvarlak kızarık oluşması yani sedef böyle olmaz.
Peki oğlun kaşıyor mu oraları?
7 aylık daha yavrum kaşında bilemezkş

Egzamaya benzettim sanki benim oglumun yuzlerindede vardi cok sukur ki cabuk atlatti kasintisi varmi boyle aulu sulu mu yani nemlenmis gibi oluyormu nasil anlatacagimi bilemedim..
Evet badisine geliyo yüzündede var kızımdada olmuştu bebek egzaması dedi dr ama sadece yüzünde olmuştu bunun yüzünde,kasığında,belinde.

Anladim dr. Degiliz teshis koyamayiz ama fotoya gore egzama gibi hic saglik ocagiyla falan ugrasma direk cildiyeye git bence birde bioderma nin atoderm kremi var bu bi ilac degil dr a sor kullan derse kullan benim oglumun yuzleri bu kremden sonra iyilesti cok sukur Allah im seninkinede sifa versin.

Çok teşekkürler

Sağlık ocaklarındaki doktorlar maalesef çok yetersiz, egzama ya da aleji gibi bi şey sabırım. Orda yanlış teşhiş konulursa ikerlemesin dşye dedim çocuk doktoruna gidin diye

Gittim dr zona dedi umarım geçer hepinize teşekkürler

Egzamaymış hala uğraşıyorum yüzündede çıktı geçmek bilmiyo sizin nekadar sürmüştü ??

Bizim 1-2 aya gecti bioderma nin atopik ciltli bebekler icin bioderma atoderm diye bir nemlendirici var bizde cooook ise yaradi doktora sorup kullan istersen ilac falan degil sadece nemlendirici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…