Yarın sabah gidicem sedef falan olmasından korkuyorumBenim oğlumda buna benzer bişey çıktı sağlık ocağına götürdüm anlamazsa çocuk doktoruna götüreyim diye.
O da alerji dedi şurup ve krem verdi bir haftada geçti gitti.
İlk önce sağlık ocağına gidin isterseniz o yönlendirir.
zannetmiyorum sedefe benzemiyor ama tabi ki doktor daha iyi bilir.Yarın sabah gidicem sedef falan olmasından korkuyorum
7 aylık daha yavrum kaşında bilemezkşzannetmiyorum sedefe benzemiyor ama tabi ki doktor daha iyi bilir.
Benzemiyor dememin sebebi de yuvarlak yuvarlak kızarık oluşması yani sedef böyle olmaz.
Peki oğlun kaşıyor mu oraları?
Evet badisine geliyo yüzündede var kızımdada olmuştu bebek egzaması dedi dr ama sadece yüzünde olmuştu bunun yüzünde,kasığında,belinde.Egzamaya benzettim sanki benim oglumun yuzlerindede vardi cok sukur ki cabuk atlatti kasintisi varmi boyle aulu sulu mu yani nemlenmis gibi oluyormu nasil anlatacagimi bilemedim..
Çok teşekkürlerAnladim dr. Degiliz teshis koyamayiz ama fotoya gore egzama gibi hic saglik ocagiyla falan ugrasma direk cildiyeye git bence birde bioderma nin atoderm kremi var bu bi ilac degil dr a sor kullan derse kullan benim oglumun yuzleri bu kremden sonra iyilesti cok sukur Allah im seninkinede sifa versin.
oyy daha çok küçükmüş o zaman direkt cildiyeye götürün bence yada çocuk doktoruna.7 aylık daha yavrum kaşında bilemezkş
Ay randevu bulamıyorum ki yoksa götürücem hemenoyy daha çok küçükmüş o zaman direkt cildiyeye götürün bence yada çocuk doktoruna.
Ay randevu bulamıyorum ki yoksa götürücem hemen(
Egzamaymış hala uğraşıyorum yüzündede çıktı geçmek bilmiyo sizin nekadar sürmüştü ??Egzamaya benzettim sanki benim oglumun yuzlerindede vardi cok sukur ki cabuk atlatti kasintisi varmi boyle aulu sulu mu yani nemlenmis gibi oluyormu nasil anlatacagimi bilemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?