Oğlum için çok korkuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah korusun da çocuğunuza bir şey olsa kendinizi affedebilecek misiniz? Kimseyi dinlemem valla kapıp götürürüm çocuğumu. Zehir hattını arayın. Ve hemen acile gidin lütfen. Allah'ın emaneti yavrucaklara iyi bakın Allah aşkına yaa.. Geçmiş olsun..

Oğlum güneş kremini tüp çikolata niyetine azcik emmisti, tabi fark eder etmez Dr a gttik, takip dediler, zehir hattını da aradık, evde oturup bişey olmaz demedik yani.
Olabilir çünkü.

İnşallah iyidir bebeğiniz.
Bir de kolonyayi dolap üstü gibi yetisemeyecegi bir yere koyun, o da ilaç yahut deterjan muamelesi yapılması gereken bir şey sonuçta.

Hanimlar oğlum kolonya içmiş olabilir. Birşey olur mu? Bol su verdim hemrn bir de yoğurt yedirdim. Lütfen birşey diyin. Benzer birşey yaşamış olan var mı?
Onlem amaciyla doktora gidin. Benimde küçüklüğümde bu vukuatim cok olmuş bisey olmamış ama her zaman doktora götürmüşler. Ihmal etmeyin

Esiniz zaten odunun teki. Onun lafına bakılıp hareket edilir mi Allah aşkına :sus:
Bu sitede herkes herkesin kocasini, kaynanasini, gorumcesini, baldizini nasi tutuyo aklinda her seferinde sasirip.kaliyorum. bende hafiza 3 gb, kendimi sasiriyorum bazen.

Bol su içirip çişini yaptırdım gece. Allah'a şükür iyi bir sıkıntı yok..sizi haberdar etmek istedim..çok haklısınız. Ama oturduğumuz yere taksi gelmiyor ve ehliyetim yok arabayla gitmek için. Hep yukarıda durur kolonya. Anlık bir dikkatsizligim yüzünden oldu.

Eşim götürmedi ,bi sey yoktur benzeri şeyle yazmişsınız ya ; bu tip kaygısız ,rahat adamlardan nefret ediyorum..Cahilligin ilk göstergesi rahatliktir.Cok gecmis olsun,dikkat edin bir daha lütfen!

Valla ben de küçükken içmiştim hatırlıyorum bir şey olmamıştı bir de alkolikler de hep içer içki bulamayınca zannedersem alkol dışında bir zararı yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X