Yumurtalığımda 6 cm kist çıktı korkuyorum

Yorguncicekpcoslu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2024
246
119
18
24
Arkadaşlar merhaba. Adet olamama sebebiyle doktora gittim duphaston içmeme rağmen ultrasonda 6 cm kocaman kistim vardı korkudan ağladım. Doktor yasmin verdi geçmesi lazım yoksa ameliyat dedi çok korkuyorum. Sizce geçermi yasminle? Yumurtalık alınmaz değil mi! Lütfen bana geçer diyin

Arkadaşlar merhaba. Adet olamama sebebiyle doktora gittim duphaston içmeme rağmen ultrasonda 6 cm kocaman kistim vardı korkudan ağladım. Doktor yasmin verdi geçmesi lazım yoksa ameliyat dedi çok korkuyorum. Sizce geçermi yasminle? Yumurtalık alınmaz değil mi! Lütfen bana geçer diyin
Kiste bağlı doktor ilaç önerdiyse belki geçer. Yumurtalık alınır veya alınmaz ameliyat sırasnda belli olur.
Mr istemedi mi doktorunuz
Benim de 7cm dermoid kistim vardı ilaçla tedavisi yok tek çaresi ameliyattı bende oldum ve yumurtalığım alındı kist dıştan bütün yumurtayı kaplamıştı.
Tek yumurtalığm şuan. Çok da korkulacak birşey değil. Geçmiş olsun

Benimde 5 cm civarı olmuştu ilk ay normal regl ile atılmasını bekledik gitmedi sonra doğum kontrol ilacıyla atıldı

İlaçla atılmasını bekle belki atılır ameliyat yapılsa da çoğunlukla yumurtalık alınmaz gibi bir durum yok çok ileriyse yumurtalık alınıyor senin alınmaz sanmıyorum korkma sakın. Pcos musun sen ?

Benimde 6.5 su soğan suyu kürü hayıt otu ekstresi ve endopix kullandım 3.5 düştü 2 ayda banada doğum kontrol hapı verdi sadece 1 ay büyümesini durdurdu bir dahaki ay gittiğimde bana bunun ilacı yok ne zaman adetle atarsan demişti bende onları kullandım iste

Bende de 6,5 santim kist var bana ilaç verilmedi, tümör markerlara bakıldı iyi huylu dedi atilmasini bekleyeceğiz dedi. Üç ay sonra kontrole çağırdı. Bende de ara kanama yapıyor ve adet sökülmüyor bir türlü. Bir sonraki ay kontrole gideceğim panik yapmayın bende geçen yıl da olmuştu kendiliğinden gitmişti

Zaten pcos hastasıyım çok korkuyorum 2 sendir gebe kalamadım sizce vakit kaybetmeden tüp bebek mi yapmalıyım kistim geçer değilmi valla sabahtan beri ağlıyorum.(
İnşallah ilaçla geçer 🤲🏻 hamilelik düşünüyormuşsunuz. Bence iyi bir infertilite uzmanı ile görüşmeden böyle ameliyatlar olmayın. Belki öncesinde yumurta toplayalım diyebilir. Size risklerini ve sonrasını anlatsınlar.

Nasıl hamile kaldınız
Eşimde morfoloji sorunu vardı e tabi sperm sayısı ileri hız da vardı ama morfoloji gibi büyük bı olumsuz etki yokdu sonra İzmir'de bir aktarda 2 kavanoz bal karışımı vitaminler verdi eşime ve bana 4 ncü kür oldu yine olmadı aşılama yapılacak di kist çıktı sonra bu soğan suyu kürü hayıt felan kullandım kistin milimi düştü ve sonuç aldık bu aktardan alınan karışımlar kimi 2 ayda kimi daha birinci kurun orrtasinda sonuç almış ben geç aldım tabi kist de büyük bir ihtimal olumsuz etki yaptı ama sonuç aldık ben burda bı arkadaş tavsiye üzerine gitmiştim iyiki de gitmişim sonuç aldık doğal yolla olması büyük avantaj

Ben mesajını yeni gördüm canım kendim de deneyimlediğimi anlatim bende de 5 cm kist vardı foliküler dedikleri kistlerden doktor bana da yasmin verdi ama içmek istemedim bir sürü zararı var diye bende 15 gün aralıksız soğan kürü yaptım kürün 7.gününde dayanamayıp doktora gittim ve 5 cm kistin olmadığını söyledi şok geçirdim benim öyle öyle geçti

Back
X