Doğuma Hazırlık oğlum için isim arıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

CANlMOGLUM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
74
1
36
Samsun
herkese selam öncelikle... biz oğlumuza bir türlü isim bulamadık daha doğrusu karar veremedik....

efe arda enes rüzgar aras bu isimlerin hepsi güzel ama biz modern düşünüyoruz... bunlarda hariç ne olabilir....

arda koymayı düşünüyoruz bir adım önde diyebilirim....

:19::kkk:

Emin Eymen
Anlamlarıda güzel bu isimlerin..
Poyrazda güzel
Ulubey koydu bi arkadaşım mesela..
ben Yasir adınıda çok beğenirim..

sorma bnde erkek old ögrendigimden beri arıyorum ve hiç güzel bir isim bulamdım heryerde aynı klasik isimler bnnm aklımdada doruk çınar poyraz var bakalım

benim oğlumun ismi yiğit.ben doğana kadar seçim yapamayınca babası koydu ismini.ama ismine içinizin ısınması çok önemli sonradan pişman olmayın benim gibi.
eymen emir çınar benim hoşuma giden isimler...

herkese selam öncelikle... biz oğlumuza bir türlü isim bulamadık daha doğrusu karar veremedik....

efe arda enes rüzgar aras bu isimlerin hepsi güzel ama biz modern düşünüyoruz... bunlarda hariç ne olabilir....

arda koymayı düşünüyoruz bir adım önde diyebilirim....

:19::kkk:

mrb cnm benm bebegim yok ama sana yardımcı olmak için
[
ASİLCOLOR="#800080"][/COLOR]
BARAN
RÜZGAR
ARAF BİLDİGİM GÜZEL ERKEK İSİMLERİ BUNLAR umarım yardımcı olur sana
:54::54::54:

merabalar
belki sizlere saçma gelicek ama ben eşimin ismini çok seviyorum şu an cinsiyeti belli değil bebişimizin ama erkek olursa eşimin ismini koyucam
CİHANGİR ilk duyanlar garipsiyo ama dedesinin falan ismi koyuluyoda ona hayat verenin nie ismi koyulmasınki dimi ama:9::9::9::9::52::52:

Cihangir'in anlamı çok güzeldir aslında, dünyayı fetheden demektir, erkeğe çok yakışan bir anlam :) Kısaca Cihan da denir hem :)

Cihangir'in anlamı çok güzeldir aslında, dünyayı fetheden demektir, erkeğe çok yakışan bir anlam :) Kısaca Cihan da denir hem :)

yani bakıyorum isimlere beğenemiyorum hem insan ismine çeker derler çok ağır değil ama anlamı çok ağır güzel bi isim genelde cihangir olanlar cihanı sevmiyolar nedense:D cino diolar:9::9::9::9::9::9:

arda ve aras gayet hoş, ayaz ve rüzgar ı da beğeniyorum ben. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Son düzenleme:
Bende isim arıyorum aklıma gelen isimler hoş ama içime sinmiyor.
çok popüler isim istemiyorum o tarz isimler ilk kulağa hoş geliyor ama çocuk doğduktan sonra çok fazla duyulunca eskiyor.
Şuan aklımda Alperen var kulağıma hoş geldi şuan için kestiremesemde belkide oğlumun adı bu olur...

Back
X