Doğuma Hazırlık oğlum için isim önerilerinizi bekliyorum teyzeleriii:))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ydbuge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
1.031
5
66
İstanbul
merhaba kıslar hayırlısıyla bi oğlum olacak inşallah 24. haftamıza girdik yavaş yavaş isim aramaya başladık ama içimize tam manasıyla sinen bişi olmadı her yerdede aynı isimler...önceden asrın yada uras istiodum galiba 5 ayda isimlere çok alıştım farklı bişiler bakmaya başladım :) eşimde asrını beğenmio annemler urası derken..... başa döndük isim önerilerinizi bekliyuorum ..anlamı önemli benim için değişik diye manasız isim koymak istemiyorum..şöle güçlü kuvvetli mutlu manalar katsın ismin kişiye etkilerine inanırım

şimdiye kadar baktıklarım kayra: büyük birinden gelen iyilik lütuf demekmiş

uras : saadet mutluluk şans

asrın : bu çağa ait olan

arda : halef ardından gelen ...........die biliorum yardımlarınız fikirleriniz önemli kıslarrr teşekkürler şimdidennn:16::16::16:

kıvanç
yekta
yağız
ali
yaman
aras
hazar
danyal........

Uras çok güzel :emir_bebek:

Tunç ;sağlam ,yenilmez.
Deha : üstün zekalı.
Alphan :yiğit hükümdar
Kanat : :10:(güleceksiniz ama üni de bu isimde bir sınıf arkadaşım vardı.Babası vermiş ismini.Pilotmuş.Bence oldukça güzel bir isim.Ve o arkadaşım da gayet güzel taşıyordu adını.Çok yakışıyordu ona)

Son düzenleme:
kıvanç
yekta
yağız
ali
yaman
aras
hazar
danyal........

canım teşekkürler güzel isimler kıvanç ı oylamaya sunayım :) aras aslında hep koymak istediğim isim ama eşim ısrarla karşı bi gıcığı var bu isme ona neyi çağrıştırıyo bilemiorum artıkın :) arasa benzerliğinden dolayı uras olsun dedim bi ara sevdik eşimle sonra kökenini araştırırken vazgeçtik

Uras çok güzel :emir_bebek:

bencede söylerken çok dolu dolu gelio :) ama kökeni araştırıdım eski oğuzlara şaman dinine falan dayanıomuş büyü demekmiş aynı zamanda ne kadar doğru bilemicem :50: asıl doğrusu uraz olarak kullanılmasıymış onuda ben bile söylerken dilim dönmüo :1:

ben kuzey ve özden ismini beğeniyorum soyadıma uygun bence sende soyadına uygun bi isim düşün

Tunç ;sağlam ,yenilmez.
Deha : üstün zekalı.
Alphan :yiğit hükümdar
Kanat : :10:(güleceksiniz ama üni de bu isimde bir sınıf arkadaşım vardı.Babası vermiş ismini.Pilotmuş.Bence oldukça güzel bir isim.Ve o arkadaşım da gayet güzel taşıyordu adını.Çok yakışıyordu ona)

:)) evet canım bazen bize tuhaf gelen isimleri sahipleri çok güzel taşıyabilio ...hamile olmadan hep bi oğlum olsun adı ali arda olcak diodum ..şimdi nedense isim aranıyorum insan çocuğu olcanı öğrenince nedense hep en güseli olsun istio :16:

Önder
Bilgi
Bilge
Yılmaz
Ataman ( baş olan kişi, önder)
Berke( Türkçe kökenli bir isimdir,kamcı hancer demekmiş)
teoman

uras güzel ama aras kargo gibi yani isimleri en ince ayrıntısına kadar didikliyorum bende çok güzel isimler var tabi ama bende farklı olsun istiyorum berkkan bu aralar hoşuma gidiyo bide aslında vecihi hoşuma gidiyo ama :)

uras güzel ama aras kargo gibi yani isimleri en ince ayrıntısına kadar didikliyorum bende çok güzel isimler var tabi ama bende farklı olsun istiyorum berkkan bu aralar hoşuma gidiyo bide aslında vecihi hoşuma gidiyo ama :)

:) evet yaaa uras yada aras deyince herkes hemen ne o aras kargo die yapıştırıverio :1: bizde eşimle dün gece tv izlerken rüzgar ismi geçti hoşumuza gitti baktık farsçaymış yel anlamının dışında dünya alem cihan talih anlamındaymış hoşumuza gitti ama kanımca ben douma gidene kadar çok değişcek doğurunca o an ismiyle gelcek heralde :1:

merhaba kıslar hayırlısıyla bi oğlum olacak inşallah 24. haftamıza girdik yavaş yavaş isim aramaya başladık ama içimize tam manasıyla sinen bişi olmadı her yerdede aynı isimler...önceden asrın yada uras istiodum galiba 5 ayda isimlere çok alıştım farklı bişiler bakmaya başladım :) eşimde asrını beğenmio annemler urası derken..... başa döndük isim önerilerinizi bekliyuorum ..anlamı önemli benim için değişik diye manasız isim koymak istemiyorum..şöle güçlü kuvvetli mutlu manalar katsın ismin kişiye etkilerine inanırım

şimdiye kadar baktıklarım kayra: büyük birinden gelen iyilik lütuf demekmiş

uras : saadet mutluluk şans

asrın : bu çağa ait olan

arda : halef ardından gelen ...........die biliorum yardımlarınız fikirleriniz önemli kıslarrr teşekkürler şimdidennn:16::16::16:

uras arda bır arada kullanabılırsın canım ya da uras ada olabılır

Back
X