kıvanç
yekta
yağız
ali
yaman
aras
hazar
danyal........
Uras çok güzel
Tunç ;sağlam ,yenilmez.
Deha : üstün zekalı.
Alphan :yiğit hükümdar
Kanat :(güleceksiniz ama üni de bu isimde bir sınıf arkadaşım vardı.Babası vermiş ismini.Pilotmuş.Bence oldukça güzel bir isim.Ve o arkadaşım da gayet güzel taşıyordu adını.Çok yakışıyordu ona)
ben kuzey ve özden ismini beğeniyorum soyadıma uygun bence sende soyadına uygun bi isim düşün
uras güzel ama aras kargo gibi yani isimleri en ince ayrıntısına kadar didikliyorum bende çok güzel isimler var tabi ama bende farklı olsun istiyorum berkkan bu aralar hoşuma gidiyo bide aslında vecihi hoşuma gidiyo ama :)
merhaba kıslar hayırlısıyla bi oğlum olacak inşallah 24. haftamıza girdik yavaş yavaş isim aramaya başladık ama içimize tam manasıyla sinen bişi olmadı her yerdede aynı isimler...önceden asrın yada uras istiodum galiba 5 ayda isimlere çok alıştım farklı bişiler bakmaya başladım :) eşimde asrını beğenmio annemler urası derken..... başa döndük isim önerilerinizi bekliyuorum ..anlamı önemli benim için değişik diye manasız isim koymak istemiyorum..şöle güçlü kuvvetli mutlu manalar katsın ismin kişiye etkilerine inanırım
şimdiye kadar baktıklarım kayra: büyük birinden gelen iyilik lütuf demekmiş
uras : saadet mutluluk şans
asrın : bu çağa ait olan
arda : halef ardından gelen ...........die biliorum yardımlarınız fikirleriniz önemli kıslarrr teşekkürler şimdidennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?