• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Oğlum için Muhammed Beşir ismi nasıl kızlar bir fikir verin

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
güzel muhammed yerine ahmeti seçebilirsin bu tarz isimlerin yanınna modern isimler konulmalı bence ben bu aralar erkek isimlerinden Ahmet inanç .Ahmet aras Ahmet atlas tercih ediyorum fikrini sölemek istedim umut ta güzel ne demode ne modern arada bi isim hayırlı doğumlar diliyorum

Anlam olarak bakınca çok güzel fakat biraz uzun gibi

İsim cok guzel
Massallah bende hamile kalmadan once ruyamda ali said ismi duydum goya cocugumun adiymis erkek olurs bu ismi insallah koyacagim

muhammed ismi tartışılmaz zaten mükemmel..Beşir'le de uyumlu olmuş..Sinan ismi de yakışıyo Muhammed'in yanına belki ilgini çeker..

isim koyarken bence ilk manasına bakılmalı kulağa hoş geliyor diye çocuklarımıza komik isimler koymamalıyız.muhammed ismi çok güzel hem kulaga hem de mana olarak evlatlarımıza yakışan bir isim :) bnmde oğlum olacak nisanda nasipse.. ismini muhammed tahir koymak istiyorum.:46:

Back
X