• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Oglum isirarak emiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

burnumundikine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
125
50
98
Merhaba arkadaslar. 1.5 aylik bir oglum var. Goguslerimi isirarak emiyor. Bu da benim için oldukça acılı oluyor. Bir gogsumu isiriyordu digerini normal emiyordu. Simdi ikisini de isiriyor. Nasil biraktirabilirim? Bir fikri ya da tecrubesi olan birileri cevaplarsa cok memnun olurum

Benim oğlum 14 aylik iki ay öncesinde isirarak emiyirdu canım gidiyordu resmen bende tok kar na asla emzirmedim öyle öyle unuttu şimdi hiç isirmiyor dişleri kasinabilir

1,5 aylikken can acitacak kadar disleri oluyor mu ki ya :( cocugum dogmadi henuz bilmiyorum.

Benim kizim da dogdugundan beri isiriyor 6.5 aylik oldu cok isirinca birakiyorum emzirmeyi
doymus ve oyuna gecmis oluyor

Tesekkur ederim cevap veren herkese. Ben biraz da emzik emmesine bagladim. Emzik sert oldugu icin onu emerken daha sert emmesi gerekiyor. Bu sefer memeyi de ayni sekilde sert emiyor diye dusundum. Dogru bir yaklasim midir bilemiyorum

Tesekkur ederim cevap veren herkese. Ben biraz da emzik emmesine bagladim. Emzik sert oldugu icin onu emerken daha sert emmesi gerekiyor. Bu sefer memeyi de ayni sekilde sert emiyor diye dusundum. Dogru bir yaklasim midir bilemiyorum
Canım benımkı de gazlı bır bebek oyuZden dogdugundan berı bıraz emdıkten sonra danagıyla meme ucunu sıkıstırıyor cekıp uzatıyır anlıyorum ki gazı var. Bıraz buyudukce ısırmaları azalıyor cunku gaza careler bulmaya baslıyoruz zamanla bagırsakları da gelısıyor emzırme hemsıresı buna yapılabılecek bırsy yok dogru emmeyı ogrenene kadar boyle gider demişti gercenten hergecen gun daha dogru emdıkce ve gazı duzeldıkce yoluna gırdı. Busefer de4. Aya gırer gırmez dısler kasınmaya basladı sımdı de memedeyken sıı kasınınca hemen ısırıyor dayanmaya calısıyorum suan 5aylık olduk hala delı gıbı kasınan damaklarda dıs göremedık :(

yakin zamana kadar sol gogsumu pek isirmiyordu. Sag tarafi hep isiriyor esek oglum benim. Meme ayirt ediyor pasa
Bırde emzıkten ısırıyor deyıp emziği bıraktırmayın cok pısman olursunuz. Emdık hem gazda hem huysuzluklarda cok ıse yarıyor ve hatta ben suan uyku egıtımı verıyorum emzıksız mumkun degıl uyutamazdım

Back
X