• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oglum kafasi ustune dustu ne olur yardim

fahri konsolos

Ben giderim adım kalır mı acaba :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
8.367
5.409
248
6.5 aylik oglum yataktan kafa ustu dustu. 5 dk boyunca beraber agladik ben hala agliyorum.

suan sakin, gulumsuyor falan. dra gitmek gerekir mi? takip etmem gereken bir durum var mi?

cok fena haldeyim.

götürmelisin. çok küçük daha en azından bişey yoksa bile içinde kalmaz
inşallah bişey yoktur. çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
kusma,kendiden geçme gibi durumlara dikkat etmen lazım ayrıca sakın bir süre uyutma hareketlerini izle..eğer düştükten sonra hareketlerinde yavaşlama,aşırı sakinlik,durgunluk vb.. şeyler olursa doktora götür..bizim çocuk doktorumuz düşme olayından sonra bunlara dikkat et demişti bana.

ama eğer içine sinmeyecekse hemen hastaneye götürebilirsin,geçmiş olsun.

Son düzenleme:
;Kusma yoksa agladıysa genelde sorun olmuyor suan keyfı yerındeyse bırsey olmamıştır artık buyuduler bır yere gıdecegınız zaman yere bırakın...

dusmesınden daha ıyıdır...

Cocuklar duse kalka buyur uzulmeyın..

geçmiş olsun canım,arkadaşlar gerekenleri yazmış,bundan sonra yüksek yerlerde bırakma:34:

Geçmiş olsun,Allah korusun.

İlk 24 saat,özellikle 3 saat önemli derler.
Şüphelenmen gereken,kusmadır.Veya bilinçsiz hareketler.
Sana gülümsüyorsa sorun yok gibi görünüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam nolur nolmaz yinede götürürdüm doktora. Nasıl düştüğünü falan tarif ederdiniz, şuan birşeyi yok gibi gözüküyordur ama belkide hekim için çok çok önemlidir. Çok geçmiş olsun şimdiden

Buraya yazana kadar hemen doktora götürsenize.Allah korusun ya ciddi bir şey varsa.

geçmiş olsun benide annem çok kötü kafamın üstüne düşürmüş hem de 2-3 kere çok şükür bişey olmamış ama siz yine de yarın bir çocuk hastalıkları uzmanına götürün yoksa içinizde acaba kalacak

tesekkurler arkadaslar. normal gibi hareketleri, acil saglik hattini aradim belirtileri sordular, herseye hayir dedigim halde 1 saat icinde hastaneye goturun dedi. esimi bekliyorum. ilk kez dustu, bagira bagira agladm resmen insallah polis cagiran fln olmamistir

Gönlünü ferah tut.
Büyük ihtimalle göz bebeklerine ve reflekslerine bakarlar.
Sonra gözlemeni söyleyip yollarlar.

Dönünce buraya yazmayı unutma lütfen.

Götürmeye karar vermişsiniz zaten ama yine de yazayım, öncelikle çok geçmiş olsun, bebeklerde kafa darbelerinde darbeden sonraki ilk 6 saat çok önemli, mümkünse bu süreçte uyutmayın ve sürekli gözlemleyin, ilk 6 saat bir sorun olmasa da sonrasındaki 24 saat içerisinde kusma, göz kayması, halsizlik, huysuzluk gibi bir belirti varsa hemen doktora götürün.

su an goturuyoruz. uyuyakaldi. tokatloyorum uyanmiyor. zorlasm uyanir. uyarmali miyim

çok geçmiş olsun canım arkadaşlar herşeyi yazmış zaten
uyandır çocuğu takip et uyutma bir süre
doktordan sonra da haber ver durumunu
korkma bişey olmaz allahın izniyle

Cocuk kafa ustu dusuyor siz bagira bagira aglayacak kadar fena oluyosunuz ama nedense buraya gelip ne yapayim diye konu aciyorsunuz

Kafa ustu dusen cocugu kocanizi bile beklemeden doktora goturmeniz gerekir bilmiyorsaniz bir anne olarak ogrenin lutfen

Gecmis olsun minige

Bagira bagira aglayan bi anne, karga tulumba çocuğu kapar ve acile götür. .arti birde burada gelip yazak gücünüz var, , masallah var olan gücünuze.

Benim elim titrer, pc aklimin ucundan gecmezdi..saka degil, kafa üstü düşmek bu
.cok cok üzüldüm, gecmisler olsun o ayri tabi.

Birde,'su an goturuyoruz, uyandirayim mi?' Falan demişsiniz..Böyle bi konuda hala eliniz nete gidiyor tekrar maşallah. .

Çocuklu bi anne olarak, boyle bi durumda ne yapacağınızı bilmeniz gerek..ya kk olmasaydi?

doktor bakti, hersey normal dedi. ilk 24 saat gozlemleyin dedi.

olumlu yorum yapan herkese tesekkurler

Back
X