- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi fahri konsolos
Canim yeni gordum. Cok uzuldum, simdi ne durumda bebegin?
Hastaneye gitmekle iyi yapmissiniz.
iyi simdi gozlemliyoruz :) tesekkurler canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim yeni gordum. Cok uzuldum, simdi ne durumda bebegin?
Hastaneye gitmekle iyi yapmissiniz.
tesekkurler arkadaslar. normal gibi hareketleri, acil saglik hattini aradim belirtileri sordular, herseye hayir dedigim halde 1 saat icinde hastaneye goturun dedi. esimi bekliyorum. ilk kez dustu, bagira bagira agladm resmen insallah polis cagiran fln olmamistir
gıcık olunacak kadar varmışcok zor. ya ben oglumu dogdugundan beri koltukta hic yalniz bile birakmadim korkudan. simdi yatagi boydan boya dolasiyor. yerler haliflex. esime makina kiralayip yikayalim diyorum. ne gerek var diyor. carsaf ser diyor. carsafta 5 dk durmaz ki. gicik etti beni. bisey demedi ama hastanede bulustuk selam bile vermeden bebegi aldi karsi banklara gecti. daha da gicik etti beni.
cok gecmis olsun..miniklerimiz gercekten tehlikeli olmaya basladilar...
bana ilk soylenen sey...asla koltukta veya yatakta yanliz birakma..
birakmiyorum onun yerine yere birakiyordum ama artik yerede birakamiyorum..cunku yerinde durmuyor masaAllah...bir yerlere tutunmak istiyor kalkmak istiyor...dengeyi saglayamiyor pat dusuyor...gecen gun yatagina koydum azicik ve yatakta bile ne yapti etti dustu ve oyle bir agladiki...yani suanda yaninda biri olmadan durmalari sakincali..kaldiki yanindaykende basina birseyler gelebiliyor iste..bi an dalginlik dikkatsizlik olabilir...
Allahim beterinden korusun yavrunu, korusun gozetsin yavrularimizi...
ilk zamanlar yastiktan yorgandan bogulmasin, kusunca bogulmasin diye dusunuyorduk...sonra emekleme gelince bi yerlere koyamaz olduk yanliz basina..yurumeye baslayincada durum dahada acaip bir hal alacak bence..cunku dolaplari acacak..herseyi karistiracak..karistirdigi muhim degil ama herseyi kendi uzerinde denemeye calisacak..
elimden gelse oturma odasindaki tum esyalari koltuklarda dahil kadircam yerlere ve duvalarda yumusak yastiklar dosiycem...o kadar cok tirstiyorum bu islerden yani.
suan icin aklimda olan sey temizlik malzemeleri..cunku gorumcem kucukken camasir suyu icmis...hep aklimdadir o ve cok korkarim...yuruyunce zaptetmesi cok daha zor olacak...
Allahim bizlere kolaylik versin, yavrularimizi esirgesin...
terkrar gecmis olsun...
valla gittikce zorlasiyor korumak. suan bebegi guvenle koyup tuvalete gidebilecegim bir yer bile yok.