- Konu Sahibi derinvedeniz
yine ben yine problemlerim...ama bu defa o kadar sinirliyimki...diğer konumda kayınvalidemin soğukluğundan bahsetmiştim...5 yıllık evliyim o bana soğuk davrandığı halde ben yakınlaştım hep yapısı öyledir diye..çünkü eşim annemin yapısı bu der ama sevdiği birisi olsun yağlı ballı pek bir mutlu olur..daha ağzından kızım lafını duymadığım gibi adımı bile karıştırır deniz diyeceğine derya der..neyse bunlarıda fazla umursamadım..bir eziyetinide gördüm desem yalan olur..ama içten içe kızıyormuş bana yüzüme söyleyememiş şimdiye kadar..geçen cumartesi görümcem onun yengesi kayınvalide oturuyoruz..benim oğlan kayınvalideme yaklaşmıyor ağlıyor git diyor görümcemde şakasına ne yaptın çocuğa anne dedi..yengeside ısırdınmı yoksa çocuğu dedi güldü ama..sonra çay dağıtıyorum oğlanı almış kucağına aman oğlum annen ısırdınmıda diyor herşeyi diyecekler insana dedi...bende şok oldum..anne onu benmi söyledim dedim...sonra görümcemde dediki yengem söylediya onu dedi..hımmm öylemi dedi..çocğu annene bırakıp gidiyorsun korkusundan banada yaklaşmıyor annem bırakıpta gitcek diye dedi...ben tabi sustum herkesin yanında birşey söylemedim ama o kadar sinir oldumki..o yüzden yaklaşmasa benim anneme yaklaşmz..onun haricindede kimseye öyle yapmıyor..aslında o anda söyleneck çok şey vardı sustum..kendisi kızının yanına haftada bir gider ama bizim yanımıza ayda bir o da ya yemeğe davet ederiz ya çaya davet ederiz o şekilde gelir..biz onun yanına gidicekmişiz..haftada bir yada 15 günde bir gidiyordum ama gitmekten vazgeçtim...torununu seveckse gelsin benmi ayağına gideceğim hep..kızına haftada bir gidiyorsa oğlunun yanınada gelsin..tabi gelmezsen torunun yanına o da seni yabancı gibi görür..eşimde akşam annemler çıkalım dedi..gitmiyorum dedim..onada sitem etmiş çocuk bana yaklaşmıyor diye..eşimde aydan aya görürse tabi yaklşmaz gelmiyosunuzki demiş.biz gelmiyosak siz gelin demiş.bu nasıl anlayış ne yapmaya çalışıyor ya..ama gitmeyeceğim bende soğudum artık..5 yıldır umurasamadm ama bende aptal değilim artık..herkese hakettiği gibi davranacağım.