• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum kedimizi balkondan attı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tombulkedi

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2022
426
625
18
30
Allah'ın cezası oğlum kedimizi 1.kattan attı. Hemen koştuk getirdik eve hâli iyi gibi oynuyor ama bir ayağının üzerine basarken belli hafif topalliyor. Oğlum 5 yasinda. Dayanamadım poposuna vurdum birkaç kez ağladı. 🥺🥺🥺 Ekstra baska cezalar da verdim. Çok sinirliyim bu çocuk neden bu kadar kötü kalpli bir çocuk ben inanamıyorum ya 😥😥😥
Neden attın oğlum deyince daha önceden atladığı için birşey olmaz zannettim dedi. (eskiden kedimiz balkondan atlamıştı kapıya gelip miyavladi içeri aldık ama kedi kendine göre atlamistir toprağa denk gelmistir acımadı heralde bir tarafi bir şeyi yoktu şimdi betona düşmüş yavrum hemen aşağıya bakınca gördüm 😥😥😥)
Gncl:10. Syf

Son düzenleme:
Mal mısınız acaba? 5 yaşındaki çocuk korumasız balkona nasıl tek başına çıkıyor. 5 yaşındaki çocuğun kediyi kaldırıp atabilmesi demek balkon demiri/duvarı alçak demektir. Evde kediniz var bir de normal bir şey gibi önceden atladığını söylüyorsunuz balkonda neden koruma yok file yok?

Allah'ın cezası oğlum kedimizi 1.kattan attı. Hemen koştuk getirdik eve hâli iyi gibi oynuyor ama bir ayağının üzerine basarken belli hafif topalliyor. Oğlum 5 yasinda. Dayanamadım poposuna vurdum birkaç kez ağladı. 🥺🥺🥺 Ekstra baska cezalar da verdim. Çok sinirliyim bu çocuk neden bu kadar kötü kalpli bir çocuk ben inanamıyorum ya 😥😥😥
Neden attın oğlum deyince daha önceden atladığı için birşey olmaz zannettim dedi. (eskiden kedimiz balkondan atlamıştı kapıya gelip miyavladi içeri aldık ama kedi kendine göre atlamistir toprağa denk gelmistir acımadı heralde bir tarafi bir şeyi yoktu şimdi betona düşmüş yavrum hemen aşağıya bakınca gördüm 😥😥😥)
Siz iyi misiniz? Beş yaşında çocuk onun zarar göreceğini anlamayabilir. Çocuğu neden aglatiyorsunuz, cezalar veriyorsunuz. Güzelce anlatamıyor musunuz?

Şiddete şiddetle cevap vermek doğru olmaz. 5 yaşında küçük bir çocuk anlamamış olabilir. Ama siz ona vururken de Allah’ın cezası derken de herşeyin farkındasınız.

Oğlunuzu bir pedagoga götürün. Belki bir süre doktor gözetiminde daha iyi ilerlersiniz ihmal etmeyin. Oyun terapisiyle birçok şeyin üstünden geliyorlar.

Siz de psikoloğa gidin. Çocuğunuza bu kadar öfke dolu olmanızın nedenini öğrenirsiniz

Not: Kediyi acil veterinere götürün.

Mal mısınız acaba? 5 yaşındaki çocuk korumasız balkona nasıl tek başına çıkıyor. 5 yaşındaki çocuğun kediyi kaldırıp atabilmesi demek balkon demiri/duvarı alçak demektir. Evde kediniz var bir de normal bir şey gibi önceden atladığını söylüyorsunuz balkonda neden koruma yok file yok?
Alçak falan değil standart balkon. Kedi atladığından beri balkona çıkmıyor. Kucaklayıp götürmüş atmış 😥😥

Ya Allah aşkına 5 yaşındaki çocuk nasıl kötü kalpli olur, lütfen biraz doğru düzgün düşünün ya.
Çocuk anlasa yapmazdı bence. Böyle ceza vererek, kızarak hayvan sevgisi aşılayamazsınız.
Biraz sakin olun.
Anladım kediye üzülmüşsünüz de, bunu yapan da 10-15 yaşında çocuk değil ki.
Biraz aklı selim olun lütfen.
Çocuğa da öfkeyle yaklaşmayın.

Hayvanı bi veterinere götürüp gösterin iç kanama kırık çıkık olmasın.

Sonra da iyi insanlara sahiplendirin acilen.

Kendinizi de bir psikiyatriste o çocuğu da acil pedagoga götürün.

5 yaşındaki çocuk kötü kalpli mi? Töbe töbe
İkisine de üzüldüm başında sizin gibi biri olduğu için
Çocuk eğitmekten haberiniz yok, hayvan bakmaktan da öyle.
Atladığı balkona file yaptırmak için ne bekliyorsunuz 10 kere daha atlamasını mı?

Çocuk zarar vereceğini düşünmemiştir yahu. “Allah’ın cezası” şeklinde nitelendirilmeyi, cezalandırılmayı hak ediyor mu?

Kedi atladığında olduğu gibi dönüp geleceğini düşünerek kendisi de atlayabilirdi. Bunu da düşündünüz mü hiç?

Bilinçli yaptığını düşünüyorsanız bir pedagoga götürmelisiniz zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X