• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum kedimizi balkondan attı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konu çok tehlikeli bir konu lütfen dikkat edin .
Yine ki kediye bir şey olmamış.
Ölebilirdi de.
Cocuk yarin bir gün kendisi de atlamayı deneyebilir ne de olsa bir şey olmuyor diye.
Ürkütücü bir konu.
Kediye de çocuğa da bir şey olmasın.

Siz böyle yaparak çocuğun iyi kalpli olacağına ki saniyorsunuz ?
Cezelandirmak nedir? Çocuk daha çok hirslanacak. Bu sefer kediyle kendini kıyaslayacak.
Biraz mantıklı olun kendinize gelin.
Oturup güzelce anlatin oğlunuza. Bu şekilde bir yere varılmaz

Kedi daha önce atlamış balkondan ona göre bir tedbir alsaydınız, niye almadınız?

Çocuk zarar vereceğini düşünürek atmamıştır, nasıl Allah'ın cezası diyebiliyorsunuz, vuruyorsunuz?

Kediyi veterinere götürün beklemeden. Oğlunuzla ilgili başka bir konunuz vardı sanırım. Sizin de ona sabrınız kalmamış gibi,bir uzman yardımı alın.

Alçak falan değil standart balkon. Kedi atladığından beri balkona çıkmıyor. Kucaklayıp götürmüş atmış 😥😥

Siz çocuğa şiddeti öğretiyorsunuz şu an. Şiddet öğrenen o çocuk ilerde o kediye neler yapar... Biraz kendinize gelin. Bir çocuk neyi öğrenirse onu yapar. Biraz akıl ya.

Allah'ın cezası oğlum kedimizi 1.kattan attı. Hemen koştuk getirdik eve hâli iyi gibi oynuyor ama bir ayağının üzerine basarken belli hafif topalliyor. Oğlum 5 yasinda. Dayanamadım poposuna vurdum birkaç kez ağladı. 🥺🥺🥺 Ekstra baska cezalar da verdim. Çok sinirliyim bu çocuk neden bu kadar kötü kalpli bir çocuk ben inanamıyorum ya 😥😥😥
Neden attın oğlum deyince daha önceden atladığı için birşey olmaz zannettim dedi. (eskiden kedimiz balkondan atlamıştı kapıya gelip miyavladi içeri aldık ama kedi kendine göre atlamistir toprağa denk gelmistir acımadı heralde bir tarafi bir şeyi yoktu şimdi betona düşmüş yavrum hemen aşağıya bakınca gördüm 😥😥😥)
Ne çocuğa davranmayı biliyorsunuz ne de kediye bakmayı. Bir de çocuğu dövdüm diyorsunuz çok doğru gibi. Kediyi sahiplendirin çocuğunuzu dövmeyi ve hakaret etmeyi de bırakın

Çocukların hayvanlara karşı ne kadar acımasız olabileceğini birinci elden kendim çocukken şahit oldum.
Kediyi sahiplendirin, çocuğunuza saldırgan davranabilir ve tabii ki acilen veterinere götürün.
Çocuğunuzu da bir pedagoga götürün lütfen. Geçmiş olsun.

Çocuğu evden atsın o zaman. Beş yaşındaki çocuğu savunduğumuz için özür dileyelim biz de.
Evden atmasın tabii ki o kadar değil ama çocukların çok acımasız olabildiği de bir gerçek. Yani doğan kardeşini atıp öldüren bir çocuk vardı

Ya halen çocuğu savunanlar var çocuklar çok acımasızlar kiskanmıştir belki de

Bazi psikopatlarda erken yasta hayvanlara da zarar verdiklerini tespit etmislerdi orasi dogru bu ama her hata yapan cocuk kötü demek degil. Cocuk hayvana kiskanmis sa etrafindaki yetiskinlerin sucu. Ayni kardes kiskanclikta görüldügü gibi. Bir cocuk yeterli kadar ilgi görse kiskanmaz. Hayvan sevgisini bastan vermek lazim. Onlarin da stres ve korku hissettiklerini, hangi hayvanlarin Hangi özelligi tasidigi. Birde dikkat edilmesi gereken: televizyon erkrani. Oglum bir kere laser gözlü bir bebek gördü cizgi filmde. Bana da bebegimizin gözleri de öyle olsun dedi.. Youtube bu konuda cok kötü. Bir videoyada sözde oyun gösteriliyor. Ama oyundaki bebege vurup tekme atabiliyorsun. Cocuklar bunlari ayirt edemez daha

Açıkçası ben olsaydım ben de kızardım, çocuğumu haşlardım. Böyle bir şeye sinirlenmeyen anne olamaz herhalde, keşke öyle pamuk şeker kıvamında gezebilsek. Daha önce çimene düşmüş bir şey olmamış, çocuk bunu kodlamıştır başka türlüsünü akıl edememiştir nerden bilsin betonu… açıklayın, gösterin…

Allah'ın cezası oğlum kedimizi 1.kattan attı. Hemen koştuk getirdik eve hâli iyi gibi oynuyor ama bir ayağının üzerine basarken belli hafif topalliyor. Oğlum 5 yasinda. Dayanamadım poposuna vurdum birkaç kez ağladı. 🥺🥺🥺 Ekstra baska cezalar da verdim. Çok sinirliyim bu çocuk neden bu kadar kötü kalpli bir çocuk ben inanamıyorum ya 😥😥😥
Neden attın oğlum deyince daha önceden atladığı için birşey olmaz zannettim dedi. (eskiden kedimiz balkondan atlamıştı kapıya gelip miyavladi içeri aldık ama kedi kendine göre atlamistir toprağa denk gelmistir acımadı heralde bir tarafi bir şeyi yoktu şimdi betona düşmüş yavrum hemen aşağıya bakınca gördüm 😥😥😥)
Hayvanları da cocukları da çok severim ama çocuk mu hayvan mı dendiğinde kesinlikle çocuk önde gelir
Çocuğunuzun neden bu kadar kötü kalpli olduğunu sorguluyorsunuz ya muhtemelen kedisine "yavrumm" diyen oğluna da "Allahın cezası" diyen bir annesi olduğu için bu kadar kötü kalpli (!) olmuştur.
Lütfen o çocuğu da kediyi de sizden daha iyi bakacak birine emanet edip acilen bir psikologa gidin

Allah aşkına o balkona bir file yaptıramadınız mı acaba?? Hani bu kadar hayvan seviyorsunuz ya! İç kanama geçirir anlamazsınız lütfen onu veterinere götürün.
Çocuğunuzu da bir pedagoga götürün, bugün kediyi atan yarın kendini de atabilir. Ayrıca o çocuk cam açık bir şekilde balkona neden ulaşabiliyor? Olan kediye olmuş cidden.
Ayrıca çocuklar gayet kötü kalpli olabiliyor. Kaç tane sokak köpeğine taş atan çocuk gördüm bir bilseniz...

Allahin cezasi tombulkedi, daha evladina şefkatle yaklaşmak nedir bilmezken burada kediye merhamet şovu yapıyor. bu kadın nasıl bu kadar kötü kalpli olup da utanmadan bir de gelip burada çocuğuna iğrenç sözler sarf ederek konu açabildi anlamıyorum? hiç bir haklı gerekçesi var mı? insanlar nasıl böyle arsiz inanamiyorum ya

zavallı çocuk. şimdi kalbi kırık, annesi krizi yonetemedigi için kediye karşı daha da kıskanç ve öfkeli, bir o kadar yalnız. ayakları yürüyor ama kalbi aksak. muhtemelen annesi daha önceki uyarmalarinda da bu kuzunun kalbini toprağa çalmıştı ama bu sefer betona çarptı.

Asıl kötü kalpli sensin!!! Anneliğini sorgula. Allah’ın cezası oğlum ne demek ya içim acıdı su mesaja. O yaşta çocuk doğruyu yanlışı bilmeyebilir ögreteceksiniz hanfendi!!!!!! Tedbir alacaksınız kediye canım yavrum diyorsun çocuğa Allah’ın cezası kötü kalpli diyorsun. Vicdansız!!!!! Bazen ağaç kavuğundan dünyaya gelmek çok daha iyidir sizin gibi anneye sahip olacağına

Allahin cezasi tombulkedi, daha evladina şefkatle yaklaşmak nedir bilmezken burada kediye merhamet şovu yapıyor. bu kadın nasıl bu kadar kötü kalpli olup da utanmadan bir de gelip burada çocuğuna iğrenç sözler sarf ederek konu açabildi anlamıyorum? hiç bir haklı gerekçesi var mı? insanlar nasıl böyle arsiz inanamiyorum ya

zavallı çocuk. şimdi kalbi kırık, annesi krizi yonetemedigi için kediye karşı daha da kıskanç ve öfkeli, bir o kadar yalnız. ayakları yürüyor ama kalbi aksak. muhtemelen annesi daha önceki uyarmalarinda da bu kuzunun kalbini toprağa çalmıştı ama bu sefer betona çarptı.

Off Allah aşkına dramatize etmeden çözüm sunun bir kere de.

Açıkçası ben olsaydım ben de kızardım, çocuğumu haşlardım. Böyle bir şeye sinirlenmeyen anne olamaz herhalde, keşke öyle pamuk şeker kıvamında gezebilsek. Daha önce çimene düşmüş bir şey olmamış, çocuk bunu kodlamıştır başka türlüsünü akıl edememiştir nerden bilsin betonu… açıklayın, gösterin…

Ama hayvan daha önce de düsmüsse ondan sonra yetsikinler yine önlem almamis demek ki. Düsen cocuk da olabilirdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X