Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy ne sevimlidir. Gözümde canlandı. Algısı, tepkileri normal bir çocuk mu? Gelişimi normal ise, o yaşta bir çocuğun psikolojik bir problemi olduğunu sanmam.Oğlum 2,5 yaşında. Son 10 gündür ara sıra kendi kendine gülüyor. Bunun sebebi ne olabilir. Psikoloğa götürmem gerekir mi acaba.Aranızda bunu yaşayan anneler var mı?
Annemin anlattığına göre bende bebekken hep kendi kendime gülermişim. Hatta deli herhalde bu dermiş içinden. Aslına bakarsan gerçekten pek normal sayılmam ama tımarhanelik bir durumda da değilim Yani ben ciddi bir mesele olduğunu düşünmüyorum ama içinizi rahatlatmak için bir pedagoga durumu açabilirsiniz.Oğlum 2,5 yaşında. Son 10 gündür ara sıra kendi kendine gülüyor. Bunun sebebi ne olabilir. Psikoloğa götürmem gerekir mi acaba.Aranızda bunu yaşayan anneler var mı?
olabilir normaldir korkma benim oglumda ara sira oyle guluyo anormal bi durum yok anormal olan benim ben annemin karninda agliyomusum annem sesimi duymus aca bi bebek anne karninda neden aglar
merak etmeyin sizden iyi biliyorum ama annem 9 cocuk dogurmus hic bi cocugunda oyle bi durum olmamis bende hamileyken agladigimi duymus annen 24 yildir unutmuyo koskoca kadin yalan soyliyicek deyil heraldePlasentanın içinin su dolu olduğunu, bebeğin anne karnında ciğerlerinin yapışık olduğunu ve ses çıkartamayacağını biliyorsun değil mi? Annen seninle eğleniyor herhalde.
Annen gaipten sesler duymustur mumkun degil byle bisey..olabilir normaldir korkma benim oglumda ara sira oyle guluyo anormal bi durum yok anormal olan benim ben annemin karninda agliyomusum annem sesimi duymus aca bi bebek anne karninda neden aglar
merak etmeyin sizden iyi biliyorum ama annem 9 cocuk dogurmus hic bi cocugunda oyle bi durum olmamis bende hamileyken agladigimi duymus annen 24 yildir unutmuyo koskoca kadin yalan soyliyicek deyil heralde
Annen gaipten sesler duymustur mumkun degil byle bisey..