kızlar merhaba bır 5-6 hafta sonra kısmetse oğlumu kucagıma alacagım ama hala ısım konusunu netlestıremedık..
kız olsaydı ısım hazırdı erkek olursa babasına sen koyarsın demıstım sımdı de tam cayamıyorum fakat onun kararlı oldugu ısım AYAZ.benım ıcıme sınmıyor bır turlu anlamından dolayı..
benım teklıf ettıklerımı de o begenmedı..çift ısım olmasın dıyorum ama mecbur kalırsak olabılır..
sizce;
AYAZ
ÇAĞAN (bayram senlık mutlu gun)
MELİH (tatlı sevımlı)
ARIN (saf temız ol)
ARHAN (üatün nıtelıklı)
GÖKALP (mavı gözlu yiğit)
ALP
hangısı daha hoş soyadımız Benzerli..
Öncelikle hayırlı olsun şimdiden bebeğiniz
Arın'ın anlamını çok seviyorum fakat Ayaz Arın hoş olmuyor
Veya sadece Arın da olabilir
Ayaz'a pek ısınamadım bende belki de anlamından dolayı
Çağanı da seviyorum. Arın, Çağan, Ayaz arasından karar verilebilir
Çok tesekkur ederım fıkrınızı belırttıgınız ıcın..Arın yıne babasının önerısı..Çağan benım önerımdı..hatta Çağan Alp bıle olabılır dedım ama çok kararsızım ömur boyu tasıyacak begensın ıstıyorum.anlamı kafamı kurcalamasa karakterını etkılemesı konusunda ayaz a tamam dıyecegım esımı kırmayıp..yıne bunlardan bırı olacak..
aras 'ı kocam eledı aras kargo varmıs dıye:) bahanelerı bıtmıyor.Alaz arkadasının cocugu ates gıbı bır sey anlamı ..onu dusunmedık..Aras ı ben begenıyorumayaz melih uyumlu gibi.
Aras da olabilir?
Benzer bir isim olarak Alaz var. :)
Alp ismi çok çok çok güzel
evet butun alp'ler akıllı uslu yakısıklı ve aktıf tıpler sankı:) karızmatık de gelıyor kulaga..sağ olun kızlar:) netlesınce yazacagım kısmetse buraya:)
ayyy bu isim konusu beni de delirtti. sürekli değiştiriyoruz. bir türlü içime sinmiyor. erkek bebeklerde isim daha zor sanki. senin isimler arasında çağan ve alp güzel geldi bana. soyadıyla birlikte yüksek sesle söyle bakalım nasıl olacak bi de öyle dene.kızlar bır ısım daha dustu aklıma gazetede bır bebek gördum öyle guzeldı kı masallah sırf o yuzden ısmıne sıcak baktım..adı demir..bunu da seceneklere ekledım..dun mevlıd sekerı sıparısı verdım bebegın ısmını sonra arar söylerım dedım:) demır benzerlı de sankı karızmatık gelıyor kulaga
çağan bence çok güzel bir bebeğe ve büyüdüğünde de b,r erkeğe yakışabilecek bir isim.yağız'ı begenıyorum ama arkadasımızın oğlunun adı.. meriç bana göre kıza daha cok yakısıyor..sağ ol canım önerılerın ıcın..
çookk zor çok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?