Doğuma Hazırlık Oğlum korkarım kı ısımsız kalacak yardımmmmm...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hypnose__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2014
132
6
68
35
Edirne
kızlar merhaba bır 5-6 hafta sonra kısmetse oğlumu kucagıma alacagım ama hala ısım konusunu netlestıremedık..
kız olsaydı ısım hazırdı erkek olursa babasına sen koyarsın demıstım sımdı de tam cayamıyorum fakat onun kararlı oldugu ısım AYAZ.benım ıcıme sınmıyor bır turlu anlamından dolayı..
benım teklıf ettıklerımı de o begenmedı..çift ısım olmasın dıyorum ama mecbur kalırsak olabılır..
sizce;
AYAZ
ÇAĞAN (bayram senlık mutlu gun)
MELİH (tatlı sevımlı)
ARIN (saf temız ol)
ARHAN (üatün nıtelıklı)
GÖKALP (mavı gözlu yiğit)
ALP

hangısı daha hoş soyadımız Benzerli..

Burak, Buğra ? Anil? Yagiz, Meriç? Erkege isim secmek daha zor sanırım hayirli olsun bebisiniz :))

yağız'ı begenıyorum ama arkadasımızın oğlunun adı.. meriç bana göre kıza daha cok yakısıyor..sağ ol canım önerılerın ıcın..
çookk zor çok..

Öncelikle hayırlı olsun şimdiden bebeğiniz
Arın'ın anlamını çok seviyorum fakat Ayaz Arın hoş olmuyor
Veya sadece Arın da olabilir
Ayaz'a pek ısınamadım bende belki de anlamından dolayı
Çağanı da seviyorum. Arın, Çağan, Ayaz arasından karar verilebilir

Çok tesekkur ederım fıkrınızı belırttıgınız ıcın..Arın yıne babasının önerısı..Çağan benım önerımdı..hatta Çağan Alp bıle olabılır dedım ama çok kararsızım ömur boyu tasıyacak begensın ıstıyorum.anlamı kafamı kurcalamasa karakterını etkılemesı konusunda ayaz a tamam dıyecegım esımı kırmayıp..yıne bunlardan bırı olacak..

Çağan Arın olabilir ikinizinde istediği. Ya da tek isim olarak Çağan, Arın olarakta seçilebilir

ayaz melih uyumlu gibi.
Aras da olabilir?
Benzer bir isim olarak Alaz var. :)

ayaz melih uyumlu gibi.
Aras da olabilir?
Benzer bir isim olarak Alaz var. :)
aras 'ı kocam eledı aras kargo varmıs dıye:) bahanelerı bıtmıyor.Alaz arkadasının cocugu ates gıbı bır sey anlamı ..onu dusunmedık..Aras ı ben begenıyorum ıkı ısım olmayacak sanırım son karar bu yönde:)

evet butun alp'ler akıllı uslu yakısıklı ve aktıf tıpler sankı:) karızmatık de gelıyor kulaga..sağ olun kızlar:) netlesınce yazacagım kısmetse buraya:)

Bence tek isimse Çağan ya da Arın

melih güzel bende düşünmüştüm bu ismi eşim istememişti ömer koyduk.

kızlar bır ısım daha dustu aklıma gazetede bır bebek gördum öyle guzeldı kı masallah sırf o yuzden ısmıne sıcak baktım..adı demir..bunu da seceneklere ekledım..dun mevlıd sekerı sıparısı verdım bebegın ısmını sonra arar söylerım dedım:) demır benzerlı de sankı karızmatık gelıyor kulaga

ayyy bu isim konusu beni de delirtti. sürekli değiştiriyoruz. bir türlü içime sinmiyor. erkek bebeklerde isim daha zor sanki. senin isimler arasında çağan ve alp güzel geldi bana. soyadıyla birlikte yüksek sesle söyle bakalım nasıl olacak bi de öyle dene.

biz de şimdiye kadar şu isimleri düşündük
ozan
ilker
toprak
metehan
en son metehan olsun dedik ama o da işte bu dediğim isim değil eşim beğendi, of offf kafayı yicem

Alp ismi bence gayet güzel hatta ileride oğlum olursa listede ilk sırada anlamlarından birinin savaşçı olması hoşuma gidiyor :) ayaz ismide karizmatik ama anlamdan dolayı insan teredüt ediyor :)

yağız'ı begenıyorum ama arkadasımızın oğlunun adı.. meriç bana göre kıza daha cok yakısıyor..sağ ol canım önerılerın ıcın..
çookk zor çok..
çağan bence çok güzel bir bebeğe ve büyüdüğünde de b,r erkeğe yakışabilecek bir isim.

benim de bir oğlum olacak 17 haftalığım ancak hamdi isminin yanına yakışacak bir isim bulmaya çalışıyoruz sanırım bulamaycağız. yardımcı olabilirmisiniz??

bende çağan diyorum cnm bebeğiniz hayırlı olsun :)

cnm bn en çok efe ismini seviyorum erkek bebeğim olursa onu düşünüyorum
diğer begendiklerim ise
berke
burak
çağan
eser
buğra
seninde bebeğin hayırlı olsun :)
Allah'ım banada nasip eder inşallah ..

tesekkur ederım kızlar hala karar verebılmıs degılız..sezaryen tarıhımızı bıle aldık hayırlısıyla o zamana kadar ısme karar verebılsek barı:)

ben;
Ege
Alp
Tuna
Arda
Çağan
Deniz
Melih
Dağhan
Kerem
Yağız
Sarp
Kağan
Çınar
isimlerını de sevıyorum bunlar da benden sıze fıkır olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…