Oğlum kovuldu

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.951
37.165
548
29
Kızlar dünden beri okadar üzgün okadar mutsuzum ki anlatamam. Oğlum 3 yaş 7 aylık . Anaokulunda yaz etkinliği başlamıştı.bende yazdırdım hemen sadece 1 gün daha doğrusu 3 saat orda kaldı.yavrum okadar sevinmiştiki o oyuncakların içinde .hatta ben onu almaya gittiğimde gülümseyerek hoşgeldin dedi bana .sonra olan oldu .öğretmen istemedi çocuğumu çok yaramazmis. Bende biliyorum yaramaz ama bı gundede çocuğun uyum sağlamasını bekleyemezsinizki ? Kosturuyormus okul icinde alarma falan basmış .nekadar dil doktuysem banamisin demedi .şuan anlatırken bile bogazim düğüm düğüm oluyor..oğlum o bı günde bile çok sevmisti orayı .aynı gün psikiyatri ye götürdum durumu anlattım oğlum bı günde kovuldu dedim doktorda şaşırdı güldü falan. Aktivite ve dikkat bozukluğu tanısı koydu ve şurup yazdi.benimle benzer durumu yaşayan varmı .şimdi benim oğlum böyle diye hiçbir yerde barinamayacmi

Yok oyle bişi görmedim .özel değildi zaten devlet okuluydu

Çocuk öyle kovulabiliyor mu ya. Bence bir araştırın.
Valla baya kovuldu .getirmeyin dedi.ben tek kişiyim eğer burda kalırsa sadece onunla ilgilenmek zorunda kalırım diğer çocuklarla ilgilenemem dedi.toplam zaten 4 öğrenci vardı isterseniz ben başında beklerim dedi ozamn bu eğitim olmaz dedi

En yakın okul oydu diğer okullar çok uzak bana.zaten öyle bı imkanım olsa bukadar dil dokmezdim hoca ya

bu durum kötü olmuş.
o halde bu konu ile ilgili yasal bir hakkınız var mı onu baksanız iyi olur
Konuşma gecikmesi vardı oğlumda şuan daha iyi konuşmasi ama doktorumuz sağlık kurulundan cozger raporu almamızı soyledi randevu alamadım daha . doktorun söylediği yerde benim oğlum gibi konuşma gecikmesi olan çocuklar varmış .orda eğitim görecek .bunun için ugrasicam m.artik oğlumun kendi gibi çocuklarin arasında oyun oynamasını eğlenmesini istiyorum orada öyle bı yer sanırım

Nasıl ögretmenmis bilemedim dogrusu.Egitimini uslu cocuklar üzerine almis demek ki..

Benim oglumda cok cok yaramazdı +dikkat dağınıklığı vardı ve hareket kontrolü yoktu..özel okulda iyi bir ögretmen secimi ile biz sorunlarin üstesinden geldik.Oglum icin yok konusmasi düzgün degil yok neden hala konusamıyor diyenler suan üstün zekalı cıkmasını konusuyor

Oğlunuzun degil o ögretmenin hicbir yerde barinamamasi lazim.

Maşallah yavrunuza bende isterdim özele yazdırmayı ama o imkan malesef yok devlet okuluna ancak. Bakalım nolucak.oglumun artık yaşıtlarıyla olmasını istiyorum

Dün oldu .yaz etkinliği vardi heryere yazı asmislardi 3.6 yaş arası diye bende kayıt yaptım sonra böyle oldu iste
Telafi egitimi icin kurs mu acmis? Mudurle konuştunuz mu? Bu ogrenci gelmesin demek gibi birsey soz konusu olamaz. Ancak cocugun orgun öğretime engel olacak bir rahatsizligi varsa ve kaynastirma ogrenci olarak egitim alamıyorsa okul rehber ogretmeni ilgili yerlere sevk edebilir. Yoksa sinifin yarisini kovalim. Oyle sey olur mu?

Kreş uğraşmak istememiştir yoksa o yaş çocukların çok sakin durduğunu görmedim. hele ki erkek çocukları. Başka bir kreşe bakın ve baştan konuşun mutlaka

Doktoru vs bilemem ama öğretmen özetle baş edemiyorum demiş

İlk günden fazla hareketli bulmuş

Lakin koşturma vs neyse de 3 yaş 7 aylık çocuk ilk girdiği ortamda alarma vs neden basıyor

Çevrenizde büyük çocuklar mı var

Alarma basınca ne olacağını vs nasıl biliyor

Hiç mi kurala uymuyor

4 çocuk var araba oynanacaksa o gidip koşuyor mu konut alıyor mu yapma etme vs

Çok mu girişken, yoksa umursamaz mı yani sadece onun istediği olsun şeklinde mi hareket eder

Ben bu yaşımda ilk girdiğim benden başka tanımadığım 5 kişi olan ortamda bu kadar rahat olamam

Konuşmaya ilişkin notu şimdi gördüm

Zaten düzenli doktorunuz yok mu hemen psikiyatriste götürdüm şurup verdi yazmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…