- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Canım bak hadi öğretmen sorunlu diyelimTabiki.ben kayıt yapmadan önce aradım öğretmen yaşını sordu 3 buçuk yaş dedim telefon da bana dediki aslında 3 yaş almıyoruz falan dedi bende dedim ama öyle yazmışsınız 3.6 yaş onu diyince güldü evet yazdık dedi.sonra tuvalet eğitimi varmı dedi .var dedim.yarin getirin saat 9 sulukta alın kahvaltısinida yaptırın .tamam dedim.ertesi gün götürdüm. Daha giriş yapar yapmaz oğlum oyun alanını görünce ağlamaya başladı hemen oynamak istedi .bizde o sırada kayıt yapıyorduk oğlum durmadı .o sırada gözü üstündeydi çocuğun zaten .( Bence en baştan istemedi yaşından ötürü ) oyun alanına gittik .sonra bana siz vedalasin yavaştan dedi .sonra gittim .saat 12 de almaya gittim oğlum oyun havuzunun içindeydi beni görür görmez hoşgellldiiinn dedi .sonra oğlumu hazirladim tam cikicam öğretmen dediki çocuk çok yaramaz alarm butonuna basti peşinden koşturuyor kapıyı açmaya çalışıyor ben tek kişiyim onunla özel ilgilenemem diğer çocuklarda var .buarada ben 1 çocuk gördüm oda 5 yaşlarda vardır çocuk okadar utangac ki oyun oynamaya bile utanıyor.kac öğrenci var dedim hocam 4 dedi.ben gidişte de gelişte de o çocuğu tek gördüm bilemiyorum yani.hocam dedim daha ilk günü uyum sağlayamamış olabilir biraz daha anlayış gösterseniz .başını yukarı kaldırdı malesef dedi.tek başıma baş edemem . bende dedimki isterseniz size yardimci olabilirim bende kalabilirim.ozman bu eğitim olmaz dedi .ama 4 yaşında buraya yazdiracaktim ozman nolucak dedim ozamana kadar belki biraz daha olgunlasir dedi.peki diyip çıktım.kisacasi getirme dedi yani.olay bu
Psikiyatri sana ilaç verdi hiperaktif diye değil mi? Öğretmene kızacağına teşekkür et bence,erkenden fark ettirmeni sağladı
Hayiflanmayi bırak çözüme odaklan
Eminim evde de canına okuyordu değil mi
Bunlar kötünün iyisi,birkac ay eğitimi aldır ve sonra yavaş yavaş kreşe tekrar gönder kontrollü şekilde
Tanı almayan o kadar yetişkin var ki günümüzde,su an herşey çok daha bilinçli ilerliyor hemen tedavi olunuyor
Bence şanslısın,şanslıyız
Hadi kendine gel ya hic sitem etmenin zamanı değil