- 20 Ocak 2010
- 48.248
- 184.112
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Naptı konu sahibi herkesi mi engelledi hiç yazmiyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni engellemez zaten senenin yarısı banlısın.Naptı konu sahibi herkesi mi engelledi hiç yazmiyor![]()
Kurttan bahsedince konu sahibinin mesajlarını teker teker okudum ama kurtla ilgili bir şey yazmamış
Saat geç oldu beynim mi almıyor artık
Bu çocuk şimdi neden okuldan kovuldu ?
Kitap sevgisi küçük yaşta aşılanmalı tabi, hem konuşmayı da hızlandırıyor ama sebebi bu değildir.Annesi kitap okumadığı için.
Tv açık olunca kurtcuklar halay çekiyormuş okulun alarm düğmesine basiyolarKitap sevgisi küçük yaşta aşılanmalı tabi, hem konuşmayı da hızlandırıyor ama sebebi bu değildir.
Hiperaktif diye bir şey yoooğğğ. Bagın size ben bunları tane tane anlattım. Şimdi bizim Türk genlerimizi dış mındarlar gıskanıyorlar tamam mı. Bu dış minnaklar genetiğimizlen oynayarak çoğalmamıza ve Türk kanını ilelebet muhafaza etmemize engel olmak istiyorlar. Misal İngiltereye bakalım. O kraliçenin sarı sarı veletleri sakin sakin gameralara el sallıyor. Kurtlu değil hiçbiri. Neden? Çünkü onlar da dış minnak. Kate bacım her gece onlara maşa ile koca ayı okuyor. Sabahları kabak çekirdeğiylen besliyor. Ben bunları anlattım size. Ama anlamıyorsunuz. Hepiniz dış mihrapların kölesi olmuşsunuz kölesiii.
Cnm ped kullanma çocuğun da olmaz ayrıca. Dış miynakların şeysi bu da konusu açılmışken şey edeyim dedim. Ayrıca hiberakdivit diye bi şey bence de yok. Olsaydı görürdüm ben mudlaka.
Mikroskop aslında yok tamamen göz yanılsamasıHayır cahil cahil konuşma hiber şeyler sadece mikroskoplan görünür.
Göz ardı etmedim şimdi gordum mesajını .telafi eğitimi ne ya .yaz etkinligi vardı heryere koca koca yazılarla asmislardi bende kayıt yaptım iştekonu sahibi beni gozardi ettigi icin yazdiklarimi gormuyor ama soyleyin kendisine lutfen konusuna cocugunu okula yazdirmadigini, telafi egitimine gonderdigini eklesin. icim daraldi![]()
karpuz keske ogretmen cocugumu kovdu diye milleti galeyana getirecegine once cocugunu nereye kaydettirdigini bilseydin.Göz ardı etmedim şimdi gordum mesajını .telafi eğitimi ne ya .yaz etkinligi vardı heryere koca koca yazılarla asmislardi bende kayıt yaptım işte
Hayır cahil cahil konuşma hiber şeyler sadece mikroskoplan görünür.
Anaokuluna gönderdim işte .ayrıca öğretmen bize 1 hafta falan gibi bişi söylemedi hiç .öyle yazmışsin .karpuz keske ogretmen cocugumu kovdu diye milleti galeyana getirecegine once cocugunu nereye kaydettirdigini bilseydin.
Hayır kovuldu! Hatta zopanın ucuyla ittirmiş diyorlar.
Hafnendi ağzınızı toplayın rica edeceğim dürbünlen karıştırıyorsunuz ayrıca da. Hiber şeyler dürbünlen görünür. Baktık göremedik, yok. Ayrıcana hiberakdivit hiber değil siber bi şeydir. Çibdir.
ne dedi karpuz gonderin cocuklari sonsuza kadar egitim verecegim mi dedi? bir sey biliyorum ki konusuyorum. senin daha cocugunu nereye gonderdiginden haberin yok. suresi okulun yogunluguna gore degisiyordur ama su an okullarda telafi egitimi var koronadan dolayi okullar kapali oldugu icin. oyle okullarin kendi kafasina gore etkinlik yaptigi bir sey degil yani.Anaokuluna gönderdim işte .ayrıca öğretmen bize 1 hafta falan gibi bişi söylemedi hiç .öyle yazmışsin .
Vay be ben neymisim öyleYahu, Temmuz ayındayız, okullar kapalı, bu neyin okulu, neyin kovulması demeden ,öğretmen linci mi, oooo, alırım bi dal diyenler toplanmış hemenbuna karşılık bir sürü üye de açıklamış sağolsun, kaldı ki yaz başında milli eğitim de bangır bangır ilan etti. Telafi eğitimi adı altında gönüllü öğretmenler tarafından yapılan etkşnlikler bunlar. Kaldı ki çocuk 3 yaşında. Anaokuluna gidecek olsa bile yaşı tutmuyor ayrıca şu an gerek de yok. Öğretmen yönlendirme yapmış ama konu sahibi o kadar hırslanmış ki, içini soğutmak için kelime oyunlarıyla öğretmen lincine zemin hazırlamış. Arada tadımlık doktor linci de gelmiş. Güzel güzel açıklama yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum, hemen tiz kellesi vurula moduyla yorum yapanları da mantıklı düşünmeye ve sağduyulu olmaya davet ediyorum. Biz şu an ordayız. Su çok güzel siz de gelin
![]()
Ben bilmiyodum .hatta yaz bitene kadar falan diye düşünüyodum .kafamda busuru plan .yaz bitince zaten 4 giricek ozamanda oğlum orda olacak falan böyle geçiyordu aklımdanne dedi karpuz gonderin cocuklari sonsuza kadar egitim verecegim mi dedi? bir sey biliyorum ki konusuyorum. senin daha cocugunu nereye gonderdiginden haberin yok. suresi okulun yogunluguna gore degisiyordur ama su an okullarda telafi egitimi var koronadan dolayi okullar kapali oldugu icin. oyle okullarin kendi kafasina gore etkinlik yaptigi bir sey degil yani.
iyi sana da demo olmus oldu, oglunun yaramazliktan ote oldugunu gormus oldun. okul acilana kadar bu durumla ilgilenip okula adapte etmeye calisirsin en azindan. ama ogretmen senin cocugunu okuldan kovmamis veya egitim hakkini elinden almamis.Ben bilmiyodum .hatta yaz bitene kadar falan diye düşünüyodum .kafamda busuru plan .yaz bitince zaten 4 giricek ozamanda oğlum orda olacak falan böyle geçiyordu aklımdan
eşiniz tedavi gördü mü madde konusunda?acaba çocuğun hırçınlığı bu yüzden mi diye düşündüm.evdeki olaylardan etkilenmiş olamaz mı?Ben bilmiyodum .hatta yaz bitene kadar falan diye düşünüyodum .kafamda busuru plan .yaz bitince zaten 4 giricek ozamanda oğlum orda olacak falan böyle geçiyordu aklımdan